Social Media Icons

torstai 23. helmikuuta 2012

Vartissa

9 kommenttia , , , Share It:

Vartti-lehdessä oli ainakin ennen haastateltavana joku ajankohtainen ja kiinnostava julkisuuden henkilö, jolta kysyttiin hassun hauskoja kysymyksiä. Aina lopuksi, kysyttiin, mitä ehtii tehdä vartissa.

Jos minulta kysyttäisiin, vastaisin, että paljon. Vartissa kahvi ehtii tippua ja jäähtyä kuppiin. Vartissa ehtii tekemään lyhyehkön blogipostauksen. Vartissa ehtii ponnistamaan lapsen ulos. Vartissa ehtii lounastaa. Vartissa ehtii tekemään heräteostoksen. Vartissa ehtii käymään suihkussa ja pukeutumaan. Vartissa ehtii ottamaan kaikki yllä olevat kuvat.

Helmi ehtii vartissa kiertää koko asunnon nurkasta nurkkaan, löytää lasagnen valmistuksen yhteydessä lattialle tippuneen sipulinkuoren, tyhjentää kengät kenkätelineestä lattialle. Vartissa ehtii myös työntämään taaperokärryä metrin, keinumaan keinuhevosella (ja tulla siitä myös omatoimisesti pois) ja soittaa ksylofonia (lue: hakata sitä raivokkaasti puupalikalla). Vartissa ehtii kiskomaan suihkuverhon alas kylpyhuoneessa. Vartissa ehtii nukahtaa, vartissa ehtii syödä.

Mitä sinä ehdit tehdä vartissa?

PS. Lastenvaatekauppa Oulaavalta saat lukijanani tuntuvan 30% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista helmikuun loppuun saakka alennuskoodilla HELMI! Tarjous koskee siis koko ostoskorin normaalihintaisia tuotteita. Itse ajattelin hyödyntää tarjouksen ja ostaa edullisemmin esim. Mikk-Linen välikausihaalarin tai Småfolkin uutuuksia. Tai ehkä toisen parhaaksi koetun merinvillaisen kypärämyssyn, ei vara venettä kaada... Klik!

9 kommenttia:

 1. Ihanan väriset kaapinovet teillä keittiössä! :) Voittaa meidän harmaat 6-0.

  VastaaPoista
 2. Pitää kyllä myöntää, että ne on luonnossa aavistuksen vihertävämmät. Nuo keittiön kaapinovet on mun inhokit, itse en voi sietää niitä, olen aina halunnut perusvalkoisen keittiön... :D

  VastaaPoista
 3. Hei tuo viimeisen kuvan lelu!! Tuo on ihana, meillä on pojalla samanlainen! Mie oon sen itse saanu joskus pienenä :D

  VastaaPoista
 4. Mä taas kiinnitin huomiota hurmaavan Helmin ihaniin vaatteisiin :-)

  VastaaPoista
 5. Hellunen toista! :)Mistä toi pyöreä tumma ruokapöytä on?? Oon ettiny samanlaista kauan!! :)

  VastaaPoista
 6. Itse asiassa tuo ruokapöytä on mun jo edesmenneen isomummon yli 40 vuotta vanha pöytä, jonka maalasin mustaksi. Mutta muistaakseni Ikeassa myytiin hiljan vähän samantyyppistä. :)

  VastaaPoista
 7. Oi! Kiitos! Tuo setti oli mun mielestä Pikku Helenessä tarjouksessa viime viikolla, meinasin ostaa toisen vaan isommassa koossa kun tykästyin tuohon, se on siis Kite Kidsin. :)

  VastaaPoista
 8. Joo, tuokin on joku meidän vanha! Ja ihan suosikki Helmilläkin. :)

  VastaaPoista
 9. Söpöjä kuvia! Ihana Helmi! Ja aaaaevan ihana myös tuo liitutaulu! Josta tulikin mieleen että ens viikolla yritän suunnata sinnepäin sille kirpparille :D !

  VastaaPoista