Social Media Icons

tiistai 7. helmikuuta 2012

Vaalinvalvojaiset

2 kommenttia , , , Share It:


Jos olisin lapseton, olisin luultavasti suunnannut korkeissa koroissa ihan oikeisiin Haaviston vaalinvalvojaisiin, mutta perheellisenä ihmisenä tyydyin leipomaan siippani kanssa pizzaa ja odottamaan vanhempiani mukaan jännittämään.
Pikkusiskoni päätti yllättäen tulla heidän mukanaan ja hätäpäissäni leivoin kananmuna-allergikolle sopivan mustikkarahkapiirakan. Leipoessani huomasin, että sokeri ja kerma olivat tulleet tiensä päähän - vieraille sönkötin jotain diabeetikolle sopivasta jälkiruoasta, mutta sivulauseessa esitin hienoisen pyynnön tuoda vaniljajäätelöä. 

Kakkonen jäi kakkoseksi, harmikseni. Äänestin kuitenkin eduskuntavaaleissa Jyrki Käteistä, joten tappio ei ole kummoinen, Niinistö oli oma kakkosvaihtoehtoni ykköskierroksellakin.
Tuloksen kunniaksi kilisteltiin kuitenkin shampanjaa ja syötiin mustikkarahkapiirakkaa. Helmi suhasi taustalla, antoi mummillensa kasan märkiä suukkoja, keimaili ukille.

Juhlittiinko teillä tulosta?

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä harmi, että Haavisto jäi kakkoseksi. Eikä tappio olisi niin karvas, jos perusteet Niinistöä äänestäneillä olisivat pysyneet asiallisina. (Homo-sivari-pelle-joudutaan-helvettiin kommentteja tuli kuultua enemmän kuin tarpeeksi. Kivaa olla kotoisin takapajulasta - vaikka omaa synnynseutua arvostankin.)

    VastaaPoista
  2. ei juhlittu ku ei ollu juhlimisen aihetta :( paljon on suomessa porvareita ku kokoomusta äänestävät o.O

    VastaaPoista