Social Media Icons

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Se vei koko käden

5 kommenttia , , , , Share It:

Tämä on ilmeistä kamalin. Kissanpentuilme, jolle annan aina periksi. Okei, ei syödäkään sitten kinkkukasvissössöä. Saat syödä mustikoita ja luomuriisikakkuja, herkkuja. Okei, saat tutkia äidin korua. Okei. Olkoon menneeksi. Tämän kerran.
Samainen ilme, jolla sain itse livistää kotiarestista teininä. Sama ilme, jolla kerjäsin viikkorahoja ennakkoon. Sama ilme toimii vieläkin. En halua viedä roskia. Haluaisin tilata tänään pizzaa. Voisitkohan sinä, rakas, keittää kahvia - on sunnuntai enkä jaksa vielä nousta sängystä ylös.

Ne oppivat sen jo näin varhain. Kerjäämään viattomasti. Kai kyseessä on jonkinlainen primitiivivaisto. Tai sitten kodissamme asustaa manipuloiva vauvatyranni, mene ja tiedä.
Yritän kouluttaa omalle kissanpentuilmeelleni persoa avopuolisoa vastustamaan jälkeläisemme surullista katsetta, mutta hän taitaa olla toivoton tapaus. Minulla on vielä toivoa, kai.

Tietyistä asioista en tietenkään jousta, esimerkiksi pipon päähän pukemisesta (tai Hello Kittystä...) tai turvavöiden laittamisesta.

5 kommenttia:

  1. Ovela pikku pirpana <3 Joskus saa ja pitääkin heltyä.

    VastaaPoista
  2. Voi, mikä ilme. Mä taidan olla vähän natsi, mutta lämmitettyä ruokaa syödään, kunnes vauva ei enää avaa suuta tai kääntää pään pois. Sitten voi saada esim. lemppari-maissinaksua. Sen sijaan, jos A näyttää tuolta lattialla, pääsee hän kyllä pikapikaa jomman kumman vanhemman syliin.

    VastaaPoista
  3. Et ole ollenkaan natsi! Mä vaihdan vaan lapsen nälkiintymisen pelossa maistuvampaan laatuun, usein myös tuohon maissinaksuun. ;)

    VastaaPoista