Social Media Icons

perjantai 10. helmikuuta 2012

Puiset suosikit

3 kommenttia , , , Share It:

Jos mietitte, mitä Helmi piti kirpparilta löytämästäni keinuhevosesta, on uteliaisuutenne palkittava. Okei, kukaan ei miettinyt asiaa hetkeäkään, mutta silti pettyneenä kerron, ettei se ole niittänyt kovinkaan suurta suosiota. Tyypillistä. Tyttö istuu siinä lähinnä kauhusta kankeana ja pelokas ilme kasvoillaan huitoo syliin.
Muutaman kerran hän on noussut varsin menestyksekkäästi sitä vasten seisomaan, joten ihan turha ostos se ei ollut.

Tämäkin on toistaiseksi luettava äidin suosikit-kategoriaan. Olen hankkinut ja rakkaudella etsinyt toinen toistaan kauniimpia leluja, mutta lapseni löytää lelulaatikon pohjalta vain neonväriset, haalistuneet, muoviset yksilöt. Sellaiset lelut, jotka ovat yhtä sympaattisia kuin yksisilmäiset koalat. Kiittämättömyys on maailman palkka. Olen hiljalleen hankkiutunut niistä eroon kierrättämällä niitä esimerkiksi hyväntekeväisyyskirppiksille ja mummolaan (tosin mutsi onnistui säilömään ne tyylikkäästi).

Jostain syystä megahiteiksi on nousseet puupalikat. Joululahjaksi ostimme megaihanan mustan palikkalaatikon, mutta se on jäänyt (vielä) vain hyllyä koristamaan, toisin kuin sen palikat, jotka ovat jo puolimatkassa suuhun. Puupalikat, eri väriset ja muotoiset, ovat nousseet suosioon. Onneksi.


Kirppikseltä löysin kasan eri värisiä, kuosillisia puupalikoita kohtuulliseen euron hintaan. Niiden hakkaaminen yhteen, laittaminen suuhun, tiputtaminen purkkiin ja sieltä pois ottaminen on riemun kiljahduksista ja keskittyneestä ilmeestä päätellen parasta mitä on hetkeen tapahtunut.


Mielenkiintoa ei tosin riitä kovinkaan moneksi hetkeksi. Leluja pitää olla tarjolla koko ajan, paljon, ja erilaisia. Muuten hyökkäyksen kohteeksi joutuvat esimerkiksi sähköjohdot, sukat tai koirapolo.

3 kommenttia:

  1. Ihana keinuheppa. Tulee ihan mieleen ne ajat, kun omat pikkusiskot oli iiihan pikkusia. Niillä kun samanlainen keinu oli. Nostalgiaaa parhaimmillaan.Mutta keinuheppa, ehdottomasti meille myös hankittava! :)

    VastaaPoista
  2. Meidänkin vajaa 1,5 vuotias oli kauhusta kankeana ensimmäiset kiikkailut ja kiikutti mielummin itse nukkea siinä. Mutta jo viikon kuluttua sillä kiikuttiin sellaista vauhtia, että heppa liikkui ympäri olohuonetta ja nyt se on ihan lemppari :)

    VastaaPoista
  3. Olisin kans veikannut, että ehkä keinuheppa on kohta suuri suosikki :)Mikähän siinä on, että ne muovihirvitykset onkin vauvojen mielestä kivoja?! Onneksi mulla ei ole tyttövauvaa, säästyn Hello Kittyltä ;)

    VastaaPoista