Social Media Icons

perjantai 3. helmikuuta 2012

Pari äitiä, paljon juttua

13 kommenttia , , , , , , , , , Share It:
Blogikirppiksen (jonne en ole muuten vieläkään saanut lisättyä myyntiin mitään, hmm) myötä tutustuin paremmin blogisisareen Iinaan ja pitkän tsättäilyn lopputulemana päätimme treffata vaihtokauppojen ja kahvittelun merkeissä. Me saimme siis äitiyspakkauksen kestovaippoja ja luovuimme vastavuoroisesti Helmille pieneksi jääneestä talvihaalarista ja parista pikkujutusta.


Treffipaikkana oli molempien lempikirppiksenä tunnettu Piilo Vuosaaressa, josta olenkin vinkannut jo aiemmin, vaikka se tuskin esittelyitä kaipaakaan - Piilo kun tuntuu olevan ihan käsite pääkaupunkiseudulla asuvan ajan hermolla olevan vanhemman suussa. Ilokseni löysin Piilo-kirppiksen kautta kesällä sattumalta vanhan lapsuudenkaverini, varmaan kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen. Hassua. Kaksi ex-kirkkonummelaista tapaa helsinkiläisellä kirpputorilla. Minä olin juuri synnyttänyt, hän vastikään plussannut.


Tällä kertaa Helmi viihtyikin jo itsekseen Piilon isossa leikkinurkkauksessa, hämmästellen ja kummastellen. Minä sain rauhassa katsella ympärilleni, tehdä tuttavuutta.Juttu jatkui vielä Iinan luona kahvin ja viinereiden äärellä. Helmi katseli uteliaana pienempää vauvaa, Tiaraa, kumosi lelukorin ja yritti tunkea keittiön kaappiin. Hämmästelin pienempää tyttöä, mietin, onko omani koskaan ollut noin pieni. Ja onhan hän ollut, ei siitä ole kauaakaan. Aika ajaa ohitseni.

PS. Me olemme tällä viikolla olleet poikkeuksellista sosiaalisempia. Olemme käyneet Kottaraisen, isovanhempieni, H:n vanhempien ja Iinan luona. Tänään isäni pyörähti yllätysvisiitillä Daim-kakun kera. Eilen kävin kampaajalla ja tänään suuntaamme itään kavereiden luokse viettämään iltaa (tietysti Helmin kanssa). Sunnuntaina vanhempani tulevat meille viettämään vaalinvalvojaisia. Huomenna on suunnitelmissa kirppiskierros. Huh. Onpahan ollut viikko.

Mitä te olette tehneet? Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle?

13 kommenttia:

 1. Anteeksi kun takerrun yksityiskohtiin mutta asutko siis Kirkkonummella? :) Eikä tarvitse vastasta jos et halua :)T. Minna

  VastaaPoista
 2. Ohoh! Piti kirjoittaa "kaksi ex-kirkkonummelaista", hyvä kun huomasit! Asuin vuosia Kirkkonummella, Masalassa ja Upinniemessä, ja olen aloittanut koulunkin siellä. Aika kauaksi olen sieltä päässyt, Helsingin kautta Vantaalle, Järvenpäähän ja vielä takaisin Vantaalle.

  VastaaPoista
 3. Mukavan kuuloista ohjelmaa! Meidän viikko on ollut pelkkää sairastelua, mutta jospa se tästä iloksi muuttuisi.Muuten, täällä Kirkkiksellä tulee ihan kateus aina kun lukee noista kirppiksistä! Pitäisiköhän niitä lähteä ihan Helsinkiin saakka etsimään?!Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Voi ei, kurjaa kuulla. Tämä talvi on aina otollista lenssuaikaa, valitettavasti.Ja pitää tulla tänne penkomaan! Ties mitä kaikkea ihanaa löytäisit Okolle. Mä itse kuljen paljon autolla ja tuo Piilo-kirppis on sijainniltaan hyvä - vieressä on iso kauppakeskus ja parkkipaikan saa vierestä ruuhkaisimpinakin lauantaipäivinä. Helsinki-Vantaa-akselilla on mahtavan paljon hyviä kirppiksiä, esim. Piilo, Valtteri (viikonloppuisin), Villa Lyhty Vantaan Rekolassa, Vekarakirppis Helsingissä... Tänne vaan!

  VastaaPoista
 5. Mihinkäs kirppikselle te huomenna suuntaatte? Ihan vaan noin niinkun uteliaisuudesta kysyn...

  VastaaPoista
 6. Mä jaan niiiiin tuon fiiliksen tuosta "onko meidän lapsi ollut joskus noin pieni". Ja tyttönen sentään oli keskonen syntyessään. Kivan kuuloista ohjelmaa teillä! Ja kerro lisää kirppiskokemuksista ja paikoista, itse metsästän koko ajan uusia paikkoja, joissa käydä aarteita metsästämässä.

  VastaaPoista
 7. Varmaan tuonne Piiloon ja aamusta läheiselle hyväntekeväisyyskirppikselle. Tai sitten ehkä sinne teidän läheiseen aarreaittaan. Tulkaa mukaan?

  VastaaPoista
 8. Hih, kiva kuulla etten ole ainoa joka elää hetkessä eikä myönnä koskaan pidelleensä pienenpää beibiä. :)Ehdottomasti postaan enemmän kirppiksistä, jos se kiinnostaa! Nyt varsinkin, kun on ihkaoma kamerakin jolla räpsiä. Me käydään usein kirpparilla, ainakin kerran viikossa jossain.

  VastaaPoista
 9. me ollaan sisätiloissa pakoiltu pakkasta, täällä tampereella on lähennelty melkein kolmenkympin pakkasia hetkittäin. joka kerta kun johonkin lähtee niin aina jännittää että lähteekö auto vielä käyntiin ja siks ei tee mieli edes lähteä.teillä kuulostaa olleen kiva viikko! :)

  VastaaPoista
 10. Pakkasvahdissa täälläkin. En viitsi käynnistellä autoa -30 asteen pakkasissa, eikä täältä ilman autoa pääse kuin Tarmo-lähikauppaan, joten on oltu kotona ja leivottu herkkuja ihan urakalla! Viikonloppuna jos yrittäis sitten olla vähän sosiaalinen ja tavata vaikka kavereita...

  VastaaPoista
 11. muakin kiinnostaisi kirppikset ja mitä löytöjä on löytynyt :) sinun kirjoituksen innoittamana kävin pelastusarmejan outletissa ja löysin vaikka mitä aarteita :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kun vastasit :)- Minna

  VastaaPoista
 13. kateellisena lukee teidän viikon ohjelmaa.me ollaan vaan kans pakoiltu pakkasta ja sairasteltu.eilen sit käytiin lääkärissä asti ja vkloppu jatkuneen sairastellessa ja antibiootteja popsiessa.joo kirppari raporttia et minne kannttaa mennä.piilossa en o jaksanu käydä ku on niin kaukana.onnex meillä on toi minipoppoo mis tulee useemman kerran vk:ssa käytyä.

  VastaaPoista