Social Media Icons

torstai 16. helmikuuta 2012

Pala Tukholmaa

7 kommenttia , , , , , , , , , , Share It:

Oi mutsi mutsi toi meille matkakuumeilijoille ihania tuliaisia viime viikkoiselta länsinaapurin reissultaan. Tack! Toppen!

Saimme ihania sisustuksellisia tykötarpeita, jotka pääsivät heti esille. Avopuolisolleni ei tietenkään valjennut lainkaan aarteideni arvo, ja hehkutuksen sijaan hän hölmönä kysyi, kenelle ja missä yhteydessä kortit lähetetään (!). Vannotin häntä pitämään näppinsä irti myös blogikolmioin koristellusta tiskiharjastani. Hän tietenkin ymmärsi asian aivan väärin, mutta kumosin nopeasti harhaluulot tiskivuorojen äkillisestä peruuntumisesta. Ei, kyse on keittiömme sisustuselementistä. H ei myöskään ymmärtänyt, että uudet kortit, jotka päätyivät jääkaapin oveen, tarvitsevat myös uudet, tyylikkäämmät magneetit. Miehet.
Itken tietysti, kun mietin, että joku onnekas ruotsalainen saa pestä astiansa tuollaisella vaikka joka päivä. Svenska talande bättre folk.

Oi mutsi mutsi oli tehnyt mielettömän määrän sisustuslöytöjä matkallaan ja aarreaitan nimeä ja tarkkaa sijaintia keväämmällä koittavaa Ruotsin matkaamme ajatellen tiedustellessani ei hän meinannut taipua. Kuulemma oman hyvinvointini vuoksi. Samasta syystä kuin että minun synonyymini kävelyretkelle on kirpputorireissu. Minä olen auttamaton romunkerääjä detaljien rakastaja, ja hän tietää sen (koska on melkein yhtä paha!). Lyhyen maanittelun jälkeen sain selville edullisen sisustustavarakaupan nimen. Se on Lagerhouse. Ja sen ostoskassikin vei sydämeni. Onneksi heillä on nettikauppa, ensiapu. En kuihdu ennen kevättä (tosin saatan tuhlata matkakassan ja tyytyä Ikea-lihapulliin ja ruotsalaisiin juomalauluihin).

7 kommenttia:

 1. Menit jo sinne netitse, ei ois pitänyt sanoa kaupan nimeä ollenkaan :) Tuo on hyvä, et on tiskiharja mitä ei saa käyttää. Meillä on luonnostaan aika sama meininki ihan ton peruspirkan harjanki kans...ps. onks nää sanavahvistukset pakko olla? tuun hulluksi.

  VastaaPoista
 2. Joo, google-ystäväni on melkoinen lörppö ja utelias mieli tekee kombosta aika raflaavan! Haluaisin sieltä.. Öö.. Kaiken. Meillä on tiskikone, joten tiskiharjaa tarvii aika harvoin, lähinnä Helmin astiain jynssäämiseen :)Oon miettinyt tuota sanavahvistusta, että saisikohan sen jotenkin pois?

  VastaaPoista
 3. asetuksista oisko kommentointi. Minulla ei käsittääkseni sellaista edes ole. vai?

  VastaaPoista
 4. Oi Lagerhaus... Löysin sieltä hyvän tuliaisen joskus miehelle; rätin, jossa ihan vaan vähän vihjailevasti lukee "Du är jätte bra på att diska!". Ruotsin kielen ja tiskaamisen suurimpana fanina mies osti seuraavalla viikolla tiskikoneen. :D Vaikeasti vastustettavia ovat myös kaikki keittiöpyyhkeet, tyynynpäälliset ja tarjoilukulhot, kun niitä "kuitenkin tarvii aina"... ;)

  VastaaPoista
 5. Oijoi, nyt tiedän ainakin yhden paikan, missä pitää käydä Tukholman visiitillä! Meilläkin kun moinen reissu länsinaapuriin on edessä keväämmällä.

  VastaaPoista
 6. happy to visit herehugs from Turkeyhttp://lunatic.skynetblogs.be

  VastaaPoista
 7. Ihan uusi tuttavuus, ensivilkaisulla herkku!!!

  VastaaPoista