Social Media Icons

maanantai 20. helmikuuta 2012

Ladylike

18 kommenttia , , , , , Share It:

Olen jo pitkän aikaa kuvitellut, ettei Helmin vaatekaapista löydy kovinkaan montaa vaaleanpunaista tai tyttömäistä vaatekappaletta. No, löytyy sieltä. Ei sentään tyllihameita tai tiaroja (vielä, koputan puuta), mutta vaaleanpunaisia perusbodeja ja housuja, jotka on helppoja yhdisteltäviä esimerkiksi ruskean, valkoisen tai harmaan kanssa. Mutta silti, ei vaaleanpunainen sentään lempiväreihini lukeudu, ja kaapista löytyy sitä enemmän esimerkiksi punaista, luumua, oranssia ja keltaista.
Ailahteleva mieli ja lähioptikon kehno värivalikoima vauvain polaroiduissa ja UV-suojatuissa aurinkolaseissa sai minut kuitenkin päätymään äärimmäisen tyttömäisiin, vaaleanpunaisiin, Nalle Puh-kuosisiin arskoihin. Ovathan nuo aika söpöt. Herätimme tietysti ihastusta ja hämmästystä optikkokansan keskuudessa pienen pieniä aurinkolaseja sovittaessamme.

Meillä laseista tuntuu ihan oikeasti olleen hyötyä, varsinkin autoillessa, kun aurinko paistaa ikkunasuojista huolimatta suoraan silmään, mutta turvakaukalon aurinkosuojan käyttäminen ei tule kuulonkaan.

Oletteko te hankkineet aurinkolaseja myös perheen pienimmille?

Lue lisää aiheesta esim. täältä.

18 kommenttia:

 1. Mie ostin viime syksynä kirppikseltä tuommoset: http://www.banzworld.com/products/item/banz-adventure Pyssyy ainaki päässä, eikä muksu saa niitä niin helposti ite kiskottua pois :)

  VastaaPoista
 2. Niiden osto on ollut mielessä, mutten ole vielä saanut aikaiseksi, kevään aikana on kuitenkin tarkoitus hankkia. Saa nähdä miten pysyy miehen päässä..!

  VastaaPoista
 3. onks nuo babybanzin lasit? meil on sellaset ja hyvät on!

  VastaaPoista
 4. Hmmm.. Ei mun tietääkseni. Kävin ostamassa nuo läheisestä optikkoliikkeestä, ja se myyjä sanoi kyllä nimen, mutten kuollaksenikaan muista, mikä se nyt oli.Meillä näissä on siis muoviset sangat, ja niiden sankojen takaa menee sellainen kuminauha, jonka saa pois, pitäisi olla kuulemma aika pitkäikäiset, kun pystyy sitten muuntamaan ne tavallisiksi arskoiksi myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 5. Joo, niinhän sanotaan, että tuollaiset tarvitsisi, me päätettiin pelata varman päälle ja olla ajoissa liikkeellä (=nuo oli tarjouksessa :D).Meillä ainakin nuo pysyy ihan hyvin päässä. Helmi on ehkä vähän jopa silleen ylpeänä nuo päässä, ei niitä riuhdo tai revi ja antaa hyvin laittaa päälle. :)

  VastaaPoista
 6. Kivan näköiset! Nuo oli siis toiset, joita mietin, ja tuollaisia lähdin ihan etsimäänkin, mutta ostin nuo meidän tarjouksesta. :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on pieni taipumus keräillä aurinkolaseja, joten Bubballakin on neljät aurinkolasit :))

  VastaaPoista
 8. Me ostettiin viime kesänä pojalle Julbon arskat. Poika oli silloin 6kk. Onneksi tajuttiin olla ostamatta pienin koko, ei meinaan ihan hirmusti vielä viime kesänä tullut laseille käyttöä. Sen verran hintavatkin olivat että harmittaisi jos nyt eivät enää mahtuisi. Jos ei olis viime kesänä veneilty ja vietetty muutenkin aikaa saaristossa pojan isovanhempien ei varmaan olisi tullut laseja hankittua noin pienelle. Meillä kun poika ei vielä edes kunnolla istunut, lähinnä vaunuissa köllötteli ja sylissä oleili.

  VastaaPoista
 9. Minäkin olen ostanut jo. ostin ennen kuin sisu oli syntynytkään. Löysin kirppikseltä niin pakkohan se oli ostaa. vielä ei olla ehditty käyttämään.

  VastaaPoista
 10. Meidänkin pitäisi ostaa aurinkolasit. "Ongelmana" on vain se, että tuolla meidän neidillä on tosi pitkät ripset ja ainakin yksissä jo sovitetuissa laseissa ripset osuivat linsseihin. Itse kekkulapäänä tietää, miten ärsyttävää se on. Nyt vaan pitäisi jaksaa jatkaa metsästämistä.

  VastaaPoista
 11. meillä on kaikilla kolmella Julbot, tilattu minimoonsailorsilta (tuolta tilattuna yksien hinnaksi tuli noin 27e, optikolla oli 48e TARJOUKSESSA). on siis sama looping malli, V:llä nro 1 ja isommilla nro 3. olytyy laventeli/vpun, valkoinen/vpun ja valkoinen/lime.

  VastaaPoista
 12. Karkaspa ajatus, kun V koetti karata auki unohtuneesta portista yläkertaan :D En ole kokenut hyväksi niitä "uimalasien" näköisiä, esim jazz0 shades, baby banz koska ne painavat jäljet ja ripset ottavat kiinni. noihin julboihin saa remmin kiinni taakse, niiden sangat ei taivu vaan ne joustavat. Ja mieluusti ostan optikon myymää merkkiä, kuin niitä alle kympin markettilaseja, joiden laatuun ei kuulemma ole niin luottamista. Meillä nuo 1 koon julbot oli käytössä noin 4kk lähtien, lapseni kun on kaikki ihan pallopäitä :)

  VastaaPoista
 13. Ostettiin viime kesänä retroarskat neidille. Neiti ei ainakaan viime kesänä niihin tykästynyt. Hän repi ne päästään ja sieltä suuhun maisteltavaksi. Pitänee kaivaa ne laatikosta esille, kunhan flunssasta parannutaan ja päästään ulos.

  VastaaPoista
 14. Minäkin ostin jopa kahdet julbot poitsulle jo ennen hänen syntymäänsä.. Kun kerta halvalla sai. Poika on kutakuinkin samanikäinen kuin Helmi ja niitä pienmepiä laseja ei kyllä tullut käytettyä kesällä, kun hän kerta köllötteli vaunujen suojassa. Syksyllä olimme Nizzassa ja siellä lasit olivatkin jo kovassa käytössä, kun poitsu kulki repussa ja matkiksissa. Ne herättivät myös paljon ihastusta, paikallisilla lapsilla kun ei näyttänyt kummastuksekseni mitään laseja olevan. Nyt sitten keväthangilla pulkkaillessa ollaan otettu koon 2 lasit käyttöön. Optikkoystäväni suositteli noita Julboja, ja olen tykännytkin. Niillä ei ole väliä kummin päin ne laitta, istuvat aina. Partioaitta myy niitä myös, ja jo pari kertaa ovat olleet siellä hyvässä alessa jollain retkipäivillä. Kiitos muuten aivan ihanasta blogista! Olen ihan koukussa. Tosi kiva lukea hauskoja kirjoituksiasia ja katsella kuvia. Etenkin kun kotona on samanikäinen esikoispoika kuin Helmi.

  VastaaPoista
 15. joo, netissä myös myllymuksut ja vauvauva myy julboja

  VastaaPoista
 16. Eilen lasta kantaessa tuli kyllä mieleeni että voisi ne ennen kesääkin jo hankkia, sen verran pieni väisteli auringonsäteitä koko ajan. Meinasin jo loppusyksystä huutiksesta staa iskemättömät mutta tuntui liialta ennakoinnilta. Olis vaan pitänyt.

  VastaaPoista
 17. Ehdottomasti hommataan, tai itseasiassa hommattiin jo. Pääsiäisen keväthanget odottaa ja silloin on tottakai pakko olla lasit kaikilla. Ja on ne ihan hyvät autossa jo sitä ennen, jos joskus päästään muka valosan aikaan ajeleen johonkin. :) Samoin kesälle järvelle ne on yksinkertaisesti pakko olla, vesi heijastaa niin kirkkaasti ettei puhettakaan että vauvakaan pidettäisiin ilman kun kukaan muukaan ei ole.Meidän tytölle on mun vanhat lasit tuolla oottamassa :) UV-suojat ja söpön pinkit, tietty. Mutta jos ei olis ollu niin oltais marssittu optikolle ja ostettu uudet. Aurinkolasit on semmonen juttu mistä kerran lumisokeuden kokenut ei todellakaan säästä.

  VastaaPoista
 18. Itse kävin eilen ostamassa lasit tytölle optiikkoliikkeestä. Hyvät on ja pitkäikäiset, toivon mukaan.

  VastaaPoista