Social Media Icons

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Etsityt ja löydetyt

10 kommenttia , , Share It:
Olen käyttänyt tämän postauksen kirjoittamiseen pidemmän aikaa kuin mihinkään muuhun tekstiin. Olen monesti yksikseni (ja joskus kimpassakin) naureskellut hyväntahtoisesti hakusanoille, joilla blogiini on löydetty ja päädytty. Olisikin mielenkiintoista tietää, ovatko etsijät olleet tyytyväisiä löytöönsä. Onko vastaus löytynyt blogistani esimerkiksi hakusanoilla...

vaaleat raskausarvet
lohtu tyyny
mihin rasva kertyy raskaus
dymottaa
ahdistus
kaamosmasennus
milloin sairaalakassi pakataan
huono ostos
paineen tunne virtsarakossa
mahan taputtelu
raskaus rakastuminen
lihava raskaus
huono teiniäiti
rutiinikäynti
mitä neuvolakortissa lukee
perhevalmennus huono turha
synnytys sattui
vauva muuttaa parisuhteen


Suosituimmat hakusanat blogini tilastojen valossa ovat olleet mm. thomas sabo, masutuubi, emmaljunga duo edge, ikea stockholm rand matto, mustavalkoraidallinen matto, kantokiertue, vadelmanlehtitee, raskausblogi, hoitolaukku ja hiukset. Niin, ja tietysti kaikki blogini nimen variaatiot.

Miten sinä löysit tänne?

10 kommenttia:

 1. Haha :D:D "kaamosmasennus" :D muistelisin että itse löysin tänne "raskausblogi" haulla...

  VastaaPoista
 2. HAhahaa. Mä teen kans joskus samanlaisen postauksen. Huvittavilla hakusanoilla tullaan Kahden suoraankin.Mä löysin tän muistaakseni kun sä olit käyny kommentoimassa mun tontilla... Ja vaikkei tämä vauvamaailma ole mun ajatusmaailmassa nyt akuutti, niin tykkään sun raivorehellisestä tyylistä. Ja siksi lueskelen :)

  VastaaPoista
 3. En kyllä muista, miten löysin tänne :O :D <3

  VastaaPoista
 4. Vau.fi:n kautta.. olin kyllä huomannut, että muutama Fb-kaverini lueskeli tämän nimistä blogia, mutten ollut itse vilkaissut.

  VastaaPoista
 5. Taisin löytää toisen blogin kautta, ihan muutaman postauksen verran olen vasta seurannut :)Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Öö.. Toi vadelmanlehtitee vois olla, sitä ainakin jossain välissä surffailin. Tosin saatoin tulla myös jonkun toisen blogin kautta?! :) On muuten tosi kivoja noi listat muiden blogeista, niitä kautta löytynyt monta hyvää blogia. Tällä hetkellä seurailen 15 eri blogia. :)

  VastaaPoista
 7. itse taisin löytää jonkun toisen blogin kautta :)

  VastaaPoista
 8. Raskaana ollessani kävin lukemassa lehtiä kirjastossa ja yhdessä oli juttu sun blogista. Kurkkasin ja jäin heti koukkuun! Sulla on loistava kirjoitustyyli!

  VastaaPoista
 9. Äitiyshousuihinkin on tultu mitä käsittämättömimmillä hakusanoilla, viimeisin huvitus taisi olla nahka-asu... Mihinhän tämä on mahtanut liittyä;D Oon mielessäni hahmotellut myös samaista postausta, sellaista vielä mahdollisesti tulossa. Sinun blogiisi löysin muistaakseni kommenttisi kautta minkä olit ÄH:n jättänyt.

  VastaaPoista
 10. Mä päädyin tänne jonkun toisen blogin kautta. En muista oonko bongannut tämän jostain "näitä luen itse"-listoista vai sun jättämästä kommentista. Tänne on ollut helppo jäädä, kun kirjoitat mukavasti :)

  VastaaPoista