Social Media Icons

tiistai 21. helmikuuta 2012

Blogihelmet ja kierrätyssalkku

3 kommenttia , , , , Share It:


Olen kaikkea muuta kuin DIY-ihminen. En omaa myöskään mahtavaa mielikuvitusta, ja suurin osa löydöistäni, aarteistani ja himotuksistani löytyy jo aika monelta muulta. Toisin sanoen - en ole lainkaan omaperäinen.

En nyt, kun kerron, että minunkin mielestäni ruotsalaiset osaavat miltei kaiken paremmin. En ole keksinyt myöskään ripustaa puuhelmiähelmiä sisustuselementtien päälle. Halusin myös palavasti omaperäisen blogimaton, mutta toisaalta, onhan meillä Aalto-maljakkokin ja mariskooleja (joita vihaan sydämeni pohjasta). Kottarainen sanoi kauniisti, että minä olen vain niin ajan hermolla. Sen kaiku korvissa on kliseetä tai plagiointia kivempi.

Pieni vadelmavenepakolainen minussa viehättyy ruotsinlipunväreissä kylpevistä sisustusjutuista, puisista klassikkohevosista ja Ikeasta.
Taalainmaanpuuhevosmagneetti on H:n isovanhempien minulle tuoma Ruotsin tuliainen, keltainen kortti taasen Oi mutsi mutsin maailmanmatkalta. Muovinen keltainen salkku on Kottaraiselta, joka osti sen kirppikseltä sen sisällön, muovikirjainten, vuoksi. Minä viehätyin salkkuun ja sain sen. Puiset, kliseiset blogihelmet ovat ostettu viikonloppuna Valtterista kahdella eurolla, samoin punainen peltinen postilaatikkorasia. Aika hintavaa siis.

Koska olen kovin kausittainen ihminen, kyllästyn nopeasti, enkä ole koskaan täysin tyytyväinen, lienevät helmet, salkku tai kortti ensi viikolla jossain muualla. Saa nähdä.

3 kommenttia:

  1. Heippa! Mistä olet ostanut nuo nimikirjaimet mitkä näkyy tuossa kuvassa? Niin ihanat että haluan kyllä omankin muksun huoneeseen :)

    VastaaPoista
  2. Ne on ostettu Happy Tunasta, noita oli kaikissa ihanissa väreissä, eikä olleet kalliitkaan, 1,90e/kpl. :)http://www.happytuna.fi/kuvasto2.html

    VastaaPoista