Social Media Icons

maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet

6 kommenttia , , , Share It:

Meillä uuden vuoden vaihtumista vietettiin kotona ystäväpariskunnan kanssa. Helmillä oli kummallinen kiukkupäivä, taas vaihteeksi, ja hän keskittyi hereilläoloaikanaan lähinnä tutkimaan ystäväni villatakin nappeja ja kiljumaan - kyllä, kiljumaan - ruokaa ruokapöydässä. Helmillä ei uuden vuoden kunniaksi ollut teollisesti pakattua kuningatarpuuroa kummempia eväitä, mutta äidin liian hidas tahti rasitti.
Meillä juttua riitti, kuten tavallista, kaikesta mahdollisesta. Siedettävän kokoisista, 650m2 myytävistä kyläkouluista, lastenvaunuista, kampaajista, blogeista, remontoimisesta ja ärsyttävän ihanista avopuolisoista.Raketit eivät haitanneet meidän menoamme, Helmi nukkui mini-Peltorit (suosittelen! ovh. n. 16e) päässään parvekkeella kahden ja puolen tunnin päiväunet illalla vaikka toisinaan itkuhälyttimestä kuului tauotonta rakettien pauketta. Kuulosuojaimet olivat luonnollisestikin mukana, kun läksimme ulos odottamaan vuoden vaihtumista ja katselemaan raketteja. Koirakaan ei ole koskaan tajunnut pelätä raketteja, onneksi.

Nyt laukut on suurin piirtein pakattuna ja viime hetken täydennyksiä tehdään. Suuntana on Pohjois-Karjala. Laukussa on joululahjaksi saatu digikuvaajan opas (vinkvink), ihanaisia harlequin-pokkareita ja paljon villasukkia. H. pakkasi mukaan myös nettitikun, eli elän virtuaalisen sivistyksen toivossa....
Adios amigos!

6 kommenttia:

 1. Hauskaa reissua teille ja hyvää uuttavuotta!!! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää vuotta 2012! Ja kivaa reissua! :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Pohjois-Karjalaan! :)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa matkaa! Nuo Peltorit olivat myös meillä uudenvuoden aattona ehdottomat.

  VastaaPoista
 5. Hurjan myöhään Helmi hereillä! Toi toinen on nyt kukkunut musta tosi myöhään ja menny vasta 23 nukkumaan. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Koetetaan nauttia... :)Ommis, tuo aina kukkuu yli puolen yön. Eilen nukahti klo 01.00.

  VastaaPoista