Social Media Icons

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Uhri

5 kommenttia , , , Share It:

Äitini aiemmin lahjaksi Helmille ostama Happy Tuna-kirahvi sai neidin pienissä kätösissä kyytiä ja reilun kolmen minuutin jälkeen kirahviressukka olikin jo amputoitu. Termiittimerkkejä on ilmassa muitakin. Vauvapalapeli, jossa eläinten päitä liikutellaan oikeille paikoille uria pitkin on kolmea päätä vailla. Ensimmäisenä käsissä oli kirahvin pää. Onkohan lapsellani jokin ongelma tuon täplikkään, pitkäkaulaisen eläimen suhteen, kun Sophie the Giraffe, Sohvi vaan, menetti ensimmäisen viikon aikana puolet raajojensa väreistä?

Terrori-iskujen kohteeksi ovat joutuneet myös kaukosäätimet, joiden raivokas hakkaaminen lattiaan ja hukuttaminen kuolaan on osoittautunut luultua tehottomammaksi - ne toimivat vielä. Olemme koittaneet vaivihkaa vaihtaa ko. aarteita Chiccon vauvakaukosäätimeen (kyllä, meillä on sellainen), mutta se pirteästä värityksestäänkään huolimatta ei ole tehnyt kovinkaan suurta vaikutusta neitoseen. Kanavat vaihtuvat ja kuvasuhdekin on päin mäkkylää.
Syöttötuolissa istuessaan lapsi repiä kaiken näköpiiriin sattuvan paitsi alas, myös kappaleiksi. Arvaatteko, mitä tapahtui sunnuntaihesarille?
Vauva-aika on tarjonnut elämyksiä ja kokemuksia, joita en voinut kuvitellakaan sattuvan kohdalle, esimerkiksi mustikoita hiuksissa, koiran ruoan onkimista lapsen suusta, rengastuttia vaipasta.

Asuuko teillä termiittejä? Onko jossain vertaistukiryhmää? Vai onko tuo lyhyt tyyppi ainoa laatuaan?

5 kommenttia:

 1. Täältä löytyy yksi termiitti! Kaikkien noiden luettelemiesi asioiden lisäksi on äärimmäisen mahtavaa tyhjentää pyykkikori ja keittiön laatikostot, repiä vaatehuoneen hyllyiltä kaikki vaatteet lattialle ja läiskyttää vedet lattialle koiran vesikupista :D

  VastaaPoista
 2. Lelut lensi meillä nurkkaan, kun tuo ipana huomasi, että muita (varsinkin kiellettyjä) tavaroita on olemassa. Ipana täyttää kyllä maaliskuussa jo 3 vuotta, mutta muistissa on vielä miten kaikki muut tavarat (kaukosäätimet, kännykät, sähköjohdot, tietokoneet, telkkari, tulostin, paistinlastat, kauhat, kattilat, yms) oli parempia kuin lelut. Tällä hetkellä ipanan mielestä traktorit on parhaita. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä taitaa olla suhteellisen lievä tapaus, koska tuhoamisen uhreiksi joutuu lähinnä kirjat, lehdet ja paperit. Toki muutakin yritetään repiä ja purra, mutta yllättävän huonolla menestyksellä. Kaikki kielletty sen sijaan kiehtoo, mutta tähän asti on ollut sen verran tiukka kuri ja ahkerat vahtijat, ettei tietokoneet ja johdot ole vielä saaneet kyytiä.

  VastaaPoista
 4. Hei !Olen nyt kuluneen viikon aikana bongannut blogisi, ja se on aikas mahti ! Itselläni ei ole lapsia ja olen vuotta vanhempi. Kovasti olen vauvakuumeillut kuitenkin koko ikäni, ja kihlattuni kanssa olemme tulleet tulokseen, että saa tulla jos on tullakseen.Olemme käyneet samaa ylä-astetta joskus muinoin. Ihanaa kun uskallat olla niin rehellinen ja kirjoitat asioista, jotka minuakin ärsyttävät/mietityttävät tulevaisuutta ajatellen.Kannattaa jättää kaikki typeryskommentit omaan arvoonsa, niin kuin olet ilmeisesti tehnytkin. Ihanasti on tuo homma sinulla blogin perusteella hansikkaassa.Ja aivan mielettömän söpönen on tuo teidän tyttö. Halusin vain kirjoittaa ja kertoa, että kiitos, kirjoitat huippua !-n

  VastaaPoista
 5. Miten nuo älyävätkin aina ne kielletyt kohteet? Helmi ryömii aina sähköjohdoille!Ano, voi kiitos! Onpas hauskaa, että joku muistaa mut vielä noinkin pitkän ajan takaa. Toivottavasti jätät pian kommenttien loppuun raskausviikkomerkintöjä. ;)

  VastaaPoista