Social Media Icons

maanantai 23. tammikuuta 2012

Treeniä, treeniä

7 kommenttia , Share It:

Onneksi kodissamme on vain vähän paikkoja, joita vasten nousta. Ja onneksi vielä toistaiseksi riittää, että osaa istua tuetta ja nuolla kirjaa. Mutta sitten on esineitä ja paikkoja, kuten olohuoneen rahi ja pinnasänky, jotka herättävät hirvittävän poltteen tehdä jotakin muuta. Nimittäin nousta seisomaan. Yhteen ainoaan minuuttiin mahtuu kurottelua, tukeen tarttumista, tutisevia jalkoja, onnistumisen riemua ja pyllähdyksiä. Riemun pärskähdyksiä ja kuolavanoja. Pettymyksiä. Mikä tunneskaala, miten lyhyt aika!

Näky on tietenkin äärimmäisen suloinen ja hellyyttävä. Niin pieni ihminen, täydellisen pienine sormineen, varpaineen, kasvoineen on niin tomerana ja iloisena edessäni, nauttii uuden oppimisesta ja tahtoo aina lisää.On outoa, miten pikkuruisesta mytystä on kasvanut märkiä suukkoja antava kiljukaula. Seitsemän ja puoli kuukautta. Tuntuu, että aikaa olisi mennyt kaksi sekuntia. Ja samalla valovuosia.
Minä istun tukka likaisena kameran kanssa sängyn laidalla ja (aidosti) innostuneena tsemppaan kuin ylipirteä jumppaohjaaja. Jos olisin kaksikymmentä kiloa hoikempi ja pitkäsäärinen, tai edes hyväkuntoinen, olisin tähtiainesta aamukuuden Bodypumpissa.

PS. Kuvasarjan toiseksi viimeisessä kuvassa näyttää että lapseni olisi lyönyt leukansa pinnasängyn laitaan. Ei lyönyt.

Lopuksi vielä tuima ilme, tärähtänyt kuva, joka on naurattanut minua koko illan:


Hauskaa alkanutta viikkoa jokaiselle!

7 kommenttia:

 1. Voi ei miten hienoja ilmeitä Helmiltä löytyy. :D

  VastaaPoista
 2. Eikä Helmi on päiväpäivältä söpömpi :)

  VastaaPoista
 3. Voi toi viimeinen kuva on ihana! Miten tuima toinen on! :D <3

  VastaaPoista
 4. On ne vaan kuin kaksoset oppimistahdissaan :) Helmi ja sä oote kuin kaksi marjaa!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia :)On kyllä niin omituista katsella kuvia vain pari viikkoa vanhemmasta vauvelista kuin omakin, joka ei ole enää yhtään niin vauva kun nousee jo seisomaankin. Pikku-a on mun mielestä ihan vauva vielä, eikä jalat kanna vielä minkään vertaa...

  VastaaPoista
 6. mulla kuukauden vanhempi tyttö ja nyt kans muutama päivä on reenattu hurjasti nousemista, tai siis koko ajan pitää nousta ihan mihin vaan. mut se alastulo on vielä sellasta suorin vartaloin niskat taittaen-tyylistä, ni pitäis olla koko ajan ottamassa koppia, huoh, ehkä se tasapaino siitä paranee!

  VastaaPoista
 7. Tuosta kakkoskuvasta oikein paistaa se riemu ja ylpeys kun hän on onnistunut nousemaan seisomaan! Ihana :)

  VastaaPoista