Social Media Icons

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Tiistainen ryöstösaalis

10 kommenttia , , , , , , , , , Share It:
Minä rakastan kirpputoreja. Kolisevia koreja, pölyisiä aarteita, toisten uutuuttaan hohtavia vikaostoksia. Käyn usein kirpparilla ja meillä suurin osa tavarasta onkin ostettu käytettynä, eritoten Helmin lelut & vaatteet. Kun säästää tulikuissa, voi ostaa shampanjaa. Vaikka sitten pahamaineisen talvihaalarin uutena tai luomuruokaa.


Tämän päivän saaliseeni, reilun puolen tunnin penkomiseen mahtuikin monen monta ihanaa aarretta. Esimerkiksi käyttämätön tuttikuumemittari, MoloKidsin body, pari H&M perusbodya, 16 Vauva & Kaksplus-lehteä, Elsa Beskow'n muovimuki, kaksi Muumi-muovimukia (kaikki uutta vastaavassa kunnossa), kourullinen ruokalappu, keltavalkopilkullista hyllypaperia rulla, lastenkirjoja ja leluja.

Hintakin muovikassilliselle oli varsin kohtuullinen - 7 euroa. Itse asiassa, olisi ollut ihan sama, mitä kassiin olisin laittanut, se olisi silti maksanut seitsemän euroa. Kyseessä on siis Pelastusarmeijan Outlet-kirpputori, jossa lelut, vaatteet, kengät, kirjat, sisustustavara (Arabian astioita, hääpukuja ja turkiksia lukuunottamatta) vaihtaa omistajaa kasseittain, seitsemän euron hintaan. Lastenvaatteita ja leluja löytyy hurja valikoima ja monet Benettonit olenkin bongannut samaiselta kirppikseltä. Kirpputori sijaitsee Vantaalla, vanhan lahdentien varrella. Klik!

PS. Kirpparilla on myös erillinen huonekalupuoli, josta bongasin H:lle potentiaalisen työtuolin, jonka kotiutamme ensi töiksemme huomenaamuna.

10 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä! Mä voisin ensi viikolla, kun Eeli on parantunut vesirokosta, mennä käväseen! Olis tosi kiva löytää lisää kirjoja luettavaksi niin itselle kuin Eelille + jotain muuta kivaa sälää!

  VastaaPoista
 2. Aikuisten vaatteita en ole vilkaissut, mutta leluja, nokkamukeja, kirjoja on läjäpäin! Toivottavasti teette löytöjä. :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen niin kateellinen kunnon kirppiksistä! Itse kävin tänään väsykiukkuisen tytön kanssa pikakierrokset kaupungin kaikilla (eli kahdella) kirppiksillä toiveena löytää uusia leluja, kirjoja ja mahdollisesti vaatteitakin. Saaliiksi sain kahdet sukkikset, joista maksoin ehkä vähän liikaa. Leluja oli myynnissä, mutta ottaisin mielelläni sopuhintaisia tai kaikki osat sisältäviä leluja. Kirjat ostaisin mieluummin hyväkuntoisina (valmiiksi syödyt kulmat ei houkuttele), vaikka ne meidän neidin käytössä kuluukin. Sopivia siistissä kunnossa olevia vaatteita oli tarjolla ainoastaan ulkohaalareina noiden parien sukkahousujen lisäksi...

  VastaaPoista
 4. Mä hoidin viime kevään ja kesän kahta yksivuotiasta ihanuutta, ja tuo alunperin äitiyspakkauksesta tullut Lorutoukka-kirja oli molempien ehdoton suosikki. Sitä luettiin kyllästymiseen asti ja loppukesästä se oli kolmessa osassa, kun molemmat pienet halusivat vaan päivästä toiseen lukea sitä! Oo-aa oo-aa, kuka osaa jokeltaa? Kuka tyynyyn tuhisee, kuka peittoon puhisee ja suoraan syliin sukeltaa?Ps. oon seuraillut sun blogia ihan alusta alkaen ja nyt vasta uskallan kommentoida! Aivan ihana lukea teidän vauva-arjesta, vaikkei meiltä vielä omaa tuhisijaa löydykään :)

  VastaaPoista
 5. Ite kävin just tänään Hakunilan pelastusarmeijan kirpulla. Sieltä tekee joka ikinen kerta jotain löytöjä 1-v pojalle:) Se kun on tossa parin sadan metrin päässä, ni tulee usein käytyäkin. outletissakin vois käydä, kiitos vinkistä!! :)

  VastaaPoista
 6. Kirppareillakin tavara vaihtelee, tai tarjonta vaihtelee. Toisinaan tekee tosi hyviä löytöjä, sitten on kausia, kun aina lähtee tyhjin käsin.Mä itse olen säästänyt Helmin vaatteita, enkä ole myynyt montaakaan, koska olen halunnut säästää niitä mahdollisille pikkukakkoselle sitten joskus. En ole vielä valmis myymään vauvanvaatetta siihen hintaan, johon sitä itse nuukajooseppina suostun pistämään. :DNaanaa, toivottavasti tuosta kirjasta tulee meidänkin suosikki, hih! Ja kiva, että olet pysynyt matkassa mukana. :)Ano, Hakunilan Pelastusarmeijan kirppis on meille varsin tuttu myös, samoin kirkon alakerrassa lauantaisin toimiva kirppis on muodostunut lemppariksi! Sieltä on bongattu viidenkymmenen sentin syöttötuolit ja muumilakanat. Kannattaa tsekata, ellet ole vielä ehtinyt. ;)

  VastaaPoista
 7. Oho, tämähän ei olekaan aikoihin enää päivittynyt blogilistalle asti, mistähän kiikastaa?Kiitti vinkistä. Harmitti kun Fidan outlet lopetti jokunen cvuosi sittebm, tuli tehryä hyviä löytöjä. Onko tuolla joku mihin vaunut voi jättää? Kantaen varmasti liikrnteessä mutta aattelin vaunuilla maksaa matkan ;)

  VastaaPoista
 8. Hyvä saalis! Halvassa roinassa on kuitenkin se huono puoli, et helposti ostaa sellaistakin, mitä ei ees tarvitsis. Toisaalta ei teetä tuskaa luopuakaan sellaisesta lähes ilmaiseksi saadusta... Nuo äp:n lorukirjat on musta tosi hyviä.

  VastaaPoista
 9. Oi, tuonne Outletiin pitää päästä, kun on seuraavan kerran auto käytössä!

  VastaaPoista
 10. Kiitos tosiaan vinkistä! Eilen heti luettuani innostuin asiasta ja tänään piti jo sinne sännätä! :D No kassillinen ihania juttujahan sieltä mukaan lähti!! ;)

  VastaaPoista