Social Media Icons

maanantai 30. tammikuuta 2012

Tänä viikonloppuna

11 kommenttia , , , , Share It:

Tänä viikonloppuna olemme poranneet hyllyjä seinään, sisustaneet. Olemme käyneet ostoksilla, kirpputorilla, ulkoilleet. Olemme tavanneet kavereita ja (iso)vanhempia. Olemme leiponeet. Nukuimme vähän ja huonosti (joskaan syy ei löydy lapsesta, vaan myöhään valvomisesta). Olen siivonnut, enkä ole vieläkään valmis. Olen harjannut mustikkatahroja keittiön lattiasta ja kironnut vaunujen lämpöpussia. Olen tehnyt listoja - tehtävälistoja kevätsiivouksesta vauvanvaateinventaarioon ja kauppalistoihin. Olen liikkunut. Olen ollut iloinen, olen ollut surullinen, olen ollut vihainen, olen ollut onnellinen.

Tämän viikonlopun päätteeksi olen aivan poikki. Onneksi kohta on taas maanantai.

Megayllätyksenä sain H:lta etukäteissyntymäpäivälahjaksi ihka oman järjestelmäkameran - meillä on aiemmin ollut lainassa hänen vanhempiensa kamera. Olen ollut koko illan kuin Hangon keksi enkä malta odottaa, että akku latautuisi täyteen ja pääsisin jo testaamaan. Iih!

11 kommenttia:

 1. Toi hyllyhän on ihan mahtava teillä! Onnea sille. Ja olen ihan kade järkkäristä!! Ihanaa et sait sen!

  VastaaPoista
 2. Tuo on tosi kiva, tykkään siitä ihan sikana! Vaikka se onkin nyt aika eri näköinen, tuo oli sellainen prototyyppi roikkuvine haliapinoineen. Annan sulle hei muuten rahaa ensi viikolla :-)Mä olen itsekin aivan äimistynyt tuosta kamerasta. H. ei osta useinkaan lahjoja, eikä koskaan mielellään. Jouluna ei vaihdettu lahjoja ollenkaan, synttäreinä ostetaan ristikkolehdet. Mutta hän tykkääkin muistaa sitten speliaalipaljon ja kivasti, niinkuin nyt. Joskin hänellä on omatkin motiivinsa, tarvitsee kesän opintojaksolle hyvän kameran jotain koulujuttua varten moneksi viikoksi. Eikö olekin ihanat pallerot kuvassa! :D

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa jotenkin niin tutulta tuo muistamishomma;) Kun tarvii ite jotain mitä myös toinen haluaa, niin mikä onkaan parempaa kuin ostaa se lahjaksi ja ihan sattumalta itsekin hyötyy siitä:) Win-Win. Hienoja kuvia muuten :)

  VastaaPoista
 4. Teidän matkaa alusta alkaen seuranneena, onpa Helmi iso tyttö! Tuon viikonlopun jälkeen luulisi olevan tyytyväinen olo, ainakin on saanut jotakin aikaiseksi:)-Ilona

  VastaaPoista
 5. Voimavirta, sanopa muuta! Myönnän kyllä itsekin joskus ostaneeni siipalleni lahjaksi esim. Elisabeth Ardenin käsisaippuaa. Hmm. :DIlona, mukavaa että olet pysynyt meidän matkassa näin kauan! Kiitos siitä. :-)Todellakin, viikonlopun jälkeen oli tyytyväinen olo, mutta kyllä hommaa jäi viikollekin. Nyt ohjelmassa kevätsiivousta ja illalla pitää rientää Kottaraiselle. Ja on jumppahumppaa ja kauppareissua. Huh. Arki.

  VastaaPoista
 6. Moi,tuli mieleeni eilen IKEAssa,että etsit joskus syksyllä sitä Stockholm Rund mattoa joka oli pitkään loppu.(muistaakseni)En tiedä löysitkö omasi,onhan tässä pitkä aika mennyt,mutta ajattelin vinkata että eilen illalla niitä oli runsaasti Vantaan Ikeassa. Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 7. Hei, mistä olet löytänyt tuohon hymykuvaan sopivat kehykset? Mekin tarvitaan! :D

  VastaaPoista
 8. Laura, me joudutaan valitettavasti skippaamaan valkeaa väriä sisältävä matto vielä hetkeksi, kun meillä asuu melkoinen sottamooses. :D Mutta vielä minä hankin sen...Sanja, Ikeasta, olisikohan ollut Ribban-kehys ja 8,95e näin muistelen. Sai mustana ja valkoisena, ainakin. Mä etsin myös pitkään neliskanttisia kehyksiä, ja tuoltahan niitä sai! :)

  VastaaPoista
 9. miks teillä ei ole aukaistuna tuota vetoketjua kuomun alaosasta ? Näyttää jotenkin rumalle kun ne jää roikkumaan noin ja nuo nepparitkaan ei ole kiinni. itse en kehtaisi emmaljungien kanssa näyttäytyä mikäli olisi tuollanen näky. T: materialisti

  VastaaPoista
 10. Inhosin itsekin aiemmin tuota kuomua, kunnes pari viikkoa sitten vasta löysin sen vetoketjun (meillä on siirrytty ratasosaan aika hiljan. Mutta ollaan me kehdattu silti liikkua ulkona, ilman häpeän punaa poskilla.T. Toinen materialisti

  VastaaPoista