Social Media Icons

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Superlapsi

5 kommenttia , Share It:

Vaihdoimmekin vähän kevyempiin rattaisiin, ihanan yksinkertaisiin, pelkistettyihin, mustiin taaperokärryihin. Tällä hetkellä pop on niissä istuminen ja lelujen tiputtaminen niiden kyytiin. Myös kärryjen voimakas ravistelu ja niitä vasten nousemaan yrittäminen on ollut vallan ihanaa puuhaa.
Konttausharjoitukset sujuvat jo paljon paremmin, jalat alkavat löytää paikkansa ja nousevat jo eteen, eikä kiukkukaan yllätä, kun vähän jo osaa. Pari päivää sitten Helmi lähti hitaasti mutta varmasti ryömimään eteenpäin. Myös kylki edellä puskurointi onnistuu. 

Tänä iltana, kesken vaalilähetyksen päättäväinen kääpiömme nousi rahia vasten seisomaan, hetkeksi vain. Olin tietenkin haljeta ylpeydestä. Ja kiljuin. Riemusta.

5 kommenttia:

 1. Säähän ragoit sitten samallalailla kuin mä. Sillon kun Väinö kääntyi mahalleen :D Ja oli todella masentavaa kun kukaan ei vastannu puhelimeen iloitsemaan mun kanssa!

  VastaaPoista
 2. Taaperokärry on myös meillä suuressa käytössä. Juurikin niin, että neiti istuu niissä. Aina ei kuitenkaan löydy lykkijää ja silloin täytyykin itse lykkiä vauhtia pyöriä pyörittämällä.Nuo uudet taidot ovat aina niin ihania. Meillä tällähetkellä opitaan jatkuvasti uusia sanoja ja äiti on niistä niin ylpeä.

  VastaaPoista
 3. Mä en uskaltas nyt laittaa taaperokärryä ton leikkikaluksi, kun konttaus ja kiipeämisvaihe on pahimmillaan. luultavasti se könähtäs yrittäessään nousta sitä vasten ja ajatuskin kauhistuttaa.ps. Jee, Helmikin on seisojakerhossa :D

  VastaaPoista
 4. Oon vähän kade tuosta mustasta kärrystä. Meillä on se punakeltainen lainassa joten omaa ei hankita lainkaan. Silti salaa haaveilen ihan vähän tuosta mustasta. Tosi vähän. Ihan pikkuisen vain.

  VastaaPoista
 5. Laukku, mä sain silloin ihmisiä kiinni mutta ne ei ymmärtäneet mun suunnatonta iloani! :-DElina, me lyötiin tuossa jarrut miltei pohjaan, Helmi ei varmaan jaksaisi itse sitä pyörittääkään, mutta yrittää nousta seisomaan sitä vasten.Omm, tuossa meidän kärryssä tosiaan saa jarrut päälle, milloinka ei liiku juurikaan - voisi sopia sinne teillekin!Kottis, mä arvasin, että sä himoitset meidän mustia kärryjä. Helmi sai nuo tädiltään ristiäislahjaksi. En tiedä, olisinko itse viittinyt investoida, mutta hienot ovat. Ja tarpeelliset joskus, ihan oikeasti tarpeelliset, ainakin toivon niin. ;)

  VastaaPoista