Social Media Icons

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Romu ja vähän ruma

5 kommenttia , , , Share It:


Muistattekin varmaan minun kirjoitelleen useampaan otteeseen mieltymyksestäni puisiin leluihin. Uusiin, vanhoihin, retroihin, moderneihin. Puuleluissa on sitä jotain.

Vakioaarreaitastani, Pelastusarmeijan Outlet-kirpparilta löytyi tämä puinen auto, jossa löytyy erilaisia koloja erilaisille eläinpalikoille. Kaikki palikat eivät tietenkään olleet tallella, eikä autokaan ollut ihan priimakunnossa, mutta jokin siinä viehätti minua kovin. Onhan se romu, ja vähän ruma. Puuartesaaniksi alunperin kouluttautunut siippani katsoi minua alta kulmiensa, kun ilmoitin, että autossa olisi hieman työnsarkaa vapaa-illalle. Siihen saakka se saa kököttää hyllyssä odottamassa omistajaansa, ilahduttamassa minua.


Entä te? Löytyykö joukostanne tunneostostelijoita, toivottomia hamstereita, jotka roudaavat kotiin epäkelpojakin yksilöitä?

5 kommenttia:

 1. nää kuvat on vaan niin söpöjä:)

  VastaaPoista
 2. Tuohan on aivan ihana!Tunnustaudun (puulelu)hamsteriksi! Olisikohan meille jotain vertaistukiryhmää? Anonyymit PUuLEluHAmsterit? APULEHA?

  VastaaPoista
 3. Olis muuten tarttunut mun matkaan ihan varmasti myös - ihana!

  VastaaPoista
 4. Laura, kiitos! :)Siitä puuttuu pari osasta, mutta se oli symppis, ja mahtui kumppareiden ja kaikenlaisen muun roinan kanssa 7e säkkiin, joten otin mukaan. Nyt se koristaa leluhyllyä, kun ihmelapsi ei vielä osaa kun purra sitä. :'D

  VastaaPoista
 5. Mulla on ollut pienenä tuollainen lelu :-) Harmittaa, että meiltäkin on elukoita hukkunut. Mun sydän ihan sillain hypähti, kun näin ton :)

  VastaaPoista