Social Media Icons

lauantai 28. tammikuuta 2012

Musta.. Eiku.. Kukallinen hevonen

4 kommenttia , , , Share It:


Oi mutsi mutsi, unirytmin vaihtumisesta johtuva jetlag, kahvikonekahvi ja kaamosmasennus tämän varmaan tekevät, mutta katsokaahan, mitä minä ostin. Räikeää, kukallista puuvillakangasta vaatimattomat 6,5 metriä, ilman tarkempaa jatkosijoituspaikkaa. Jos tämä ei ole heräteostos, niin mikä on?

No joo, oli mulla oikeasti mielessä potentiaalinen sijoituskohde. Nimittäin keittiö. Keittiömme on kummallisen värinen, vaikka onkin laitettu vasta pari vuotta sitten. Olen yrittänyt miettiä sopivaa värikoodia kuvaillakseni kyökkiämme. Sävyt tekopirteä, retromerilevä ja suvimasennus ovat käyneet mielessäni, mutta luultavasti vihertävän turkoosi lienee lähempänä todellista sävyä. Nykyiset verhomme ovat puna-beigeä patjaraitaa, mutta jossain kohtaa, keväämpänä, haluan ikkunaan jotain vähän kepeämpää.
Kankaan kuosi oli niin yliampuva, korni ja värikäs, että sen täytyi pakkautua ostoskärryihini. Joko siitä tulisi keittiömme keväinen menestystarina tai sitten paska kirppislöytö, jota kukaan ei huolisi. Ensimmäinen sovitus sai aikaan kylmiä väreitä. Selkäpiitä karmi. Kyllä! Tätä meidän keittiömme halajaa. Pinkki-vihreä-oranssi-turkoosia kukkakuosia. Auts.

Jos mietit, miksi halusin pelata kangasvalinnallani upporikasta vai rutiköyhää, syy löytyy 0,5e metrihinnassa. Kuusi ja puoli metriä kangasta kustansi Ikeassa 3,24 euroa. Noin viisi metriä mennee verhoihin, lopulla puolellatoistametrillä ajattelin verhota pennun leikkimaton uudelleen. Ja ommella (ompeluttaa) ehkä jotakin vaunuihin.

Mitä mieltä olette? Värioksennus vai väri-iloittelu?

4 kommenttia:

 1. Joo, luultavasti Kaamosmasennus oli syynä :D Onneksi tulee kevät!

  VastaaPoista
 2. Siitä aina puhutaan niin. Ja aina kun sanon "kaamosmasennus", mua alkaa huvittamaan. Kuvittelen pienen itsemurhakandidaatin syömässä pistorasiaa idempänä. :-D

  VastaaPoista
 3. Päällystin tällä äitiyspakkauksen makuupussin uudelleen, kun pussin alkuperäinen kuosi ei ihan miellyttänyt silmää. Nyt miellyttää ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat tulee! Mullekin tulee keltasia retrorinkuloita keittiöön. :)

  VastaaPoista