Social Media Icons

tiistai 31. tammikuuta 2012

Leipää ja sirkushuveja

2 kommenttia , , , Share It:

Ruokailuessu Kirppis
Body Oulaava
Sukkahousut O'baby
Shortsit Rok Clothing

Yhtenä iltana ruokaileminen oli poikkeuksellista haastavampaa. Syöttötuolin pinnojen väliin jalkojen työntäminen, lukuisat yritykset kivuta tuolista pois ja tuolin nupin järsiminen tekivät ruokailusta vain sivutoimista. Kun innokas koira vielä pomppi tuolin alla kurkkua kerjäten, oli nauruntäyteinen Helmi Show kasassa.
Toisinaan on vain hyvä nauraa, kaivaa kamera esille ja ikuistaa hetki. Olla katsomatta kelloa, olla laskematta kymmeneen. Paljon on niitä hetkiä kun hampaat irvessä, otsa kurtussa kiroan hiljaa kun puurolusikat lentävät ja lapsi istuu syöttötuolissa väärin päin kummastelen radiota kuin lehmä uutta veräjää. Mutta ei onneksi tuona iltana. Tuona iltana vain nauroin surkuhupaisalle syöttöyritykselle ja pöhkölle koiralle, joka ei tajunnut, ettei jaossa edes ollut kurkkua.

2 kommenttia:

  1. Niin totta. Joskus on vaan pakko nauraa. Kaikelle sille sotkulle, riekkuvalla ja hyrränlailla pyörivälle lapselle. Ruualle joka on päristetty (äitin) vaatteille ja ympäri ämpäri keittötä ja naurettu räkäisesti päälle. Joo kyllä viis ja puolikuinen senkin osaa, ei varmaan ilkkuen mutta nauraapa kuitenkin! :D

    VastaaPoista
  2. Toi viimeisen kuvan ilme on kyllä niin herttainen :)

    VastaaPoista