Social Media Icons

tiistai 31. tammikuuta 2012

Jos meillä vain olisi lastenhuone

3 kommenttia , , , , , , Share It:

Olen kuolannut jo hyvän tovin Rk Shopin automattoa. En keksi sopivaa sanaa tuolle matolle, ajomatto kuulostaa oudolta ja automatto tuo mieleeni lapsuuteni (ei, kaikki vanha tai lapsuudenkotikama ei ole hienoa) harmaat automatot. Olisiko tämä sitten vain lastenhuoneen hieno matto? Mene ja tiedä.

Jos meillä vain olisi lastenhuone... Näen jo sieluni silmin kuinka sohisin keltaista maalia huonekaluihin, suunnittelisin String-hyllyjen paikkaa, ripustaisin kivoimmat vaatteet seinälle löytöhenkareihini. Koska elämme luultavasti melko pitkään vielä kaksio-vaihetta, on Helmille vain tehty oma nurkkaus hyllyineen ja lipastoineen olohuoneeseen, String-hyllyt pysyvät Vepsäläisellä, henkarit tankokaapissa ulkohaalareita kannattelemassa.

Maton hinta ei ole huono, värit ovat kivat, ja yritän modernina mutsina sulkea pois mielestäni ajatuksen, etteikö tytöllä voisi olla automattoa. Kun on meillä (lelu)autojakin roima kasa. Ja ne ovat nyt fanitetut, niissä kun on pyörät alla.

En voi olla ajattelematta, etteikö kotimme olisi tätä nykyä lapsiperheen koti. Sellainen koti, jossa elämä ja arki, lapsi, saa näkyä. Vaikka sitten värikkäinä leluina ja koriste-esineinä hyllyssä. Sanoillani taisin juuri oikeuttaa automaton ostamisen syntymäpäivälahjaksi itselleni, vai mitä luulette?

3 kommenttia:

  1. Toi on ehkä hienoin automatto, mitä oon nähny!!!!! :O

    VastaaPoista
  2. No eikö olekin! Mä olen ollut aivan täpinöissäni, tuo on ihana. H-A-L-U-A-N.

    VastaaPoista
  3. Mä ostin meille pikaseen heti kun toinen erä tuli, ekat kun myytiin välittömästi loppuun. Kauheasti ei siis kannata aikailla ;)Muistan veljeni huoneesta überruman harmaan bukleeautomaton enkä halua mitään sellaista. Toi on näppärä rullata piiloon kun ei tarvitse/käytä, muovinen ei myöskään ehkä sopisi mattomatoksi.Painiskelin kyllä silloin apaut kuukausi sitten sen kanssa haluanko ylipäätään automattoa, kun suhtautumiseni yksitysautoiluun on varsin nihkeä. Tuossa kuitenkin on tuota junarataakin ja muuta ja matto vain on visuaalisesti niin upea että toivon mukaan kasvatus tähän asiaan liittyen tapahtuu sitten muita reittejä :)Sitä en hetkeäkään pohtisi onko automatto ok sekä tytöille että pojille, enemmän mietityttää tuo tarvitseeko tuollaista "autokasvatusta" lainkaan.

    VastaaPoista