Social Media Icons

lauantai 14. tammikuuta 2012

Jokaisella on paheensa

9 kommenttia , , Share It:
Kuva Lidl.


Minä olen juoppo. Oikea doku. En ole koskaan välittänyt limonadeista, siideristä tai lonkerosta. Jos saan valita, otan vichyä. Päiväni on kutakuinkin mennyttä, jos se on päässyt loppumaan. Toissapäivänä jouduin tyytymään tavalliseen kraanaveteen. Vahingoniloista siippaani nauratti yrmeä ilmeeni, kun kaadoin kannuun tavallista vettä. Mautonta ja puisevaa vettä. Mitä kurjuutta.

Ehdoton kestosuosikkini on Lidlin Saskia-karpalolähdevesi, ja sitä meneekin ihan kiitettävästi. On meillä varsinainen hiilihapotuslaitekin, mutta 60l on nopeasti käytetty (tosin hapotan veteni varmaan kolmeen kertaan - mitä porisevampaa, sen parempaa!). Ja Lidlin hinnalla (1,04e/l sis. pantin 40snt) ei melkein kannatakaan tehdä hiilihapollista vettä itse.

Löysin parvekkeelta, pullonpalautuskassista 18 tyhjää puolentoistalitran pulloa. Kahdeksantoista pulloa!

Kyse on minulle tärkeästä asiasta, pienestä palasta luksusta. Nautiskelen mielelläni myös esimerkiksi luomuteellä tai hyvällä hiustenhoitoaineella. Se tekee oloni hyväksi. Ja hyvä olo näkyy myös ulospäin (tai no, tiedä häntä, ainakin tänä aamuna näytin eläköityneeltä variksenpelättimeltä).

Tuntuu hieman julmalta, että minä voin juoda hiilihapotettua lähdevettä yli neljä litraa päivässä, mutta toisaalla ei ole puhdasta juomavettä lainkaan. Kaikki on suhteellista. Kannan tietenkin huonoa omatuntoa asiasta ja lisään to do-listalleni lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Vaikka sen pullopantin verran.

9 kommenttia:

 1. Vaihda siihen merkkiin joka lahjoittaa jokaisesta ostetusta pullosta 3 litraa puhdasta vettä Afrikkaan, ni saat puhtaan omantunnon :)

  VastaaPoista
 2. Hei kävit kyselemässä sivuillani postituksesta.Tuotteet ovat minun suunnittelemia ja tekemiä ellei toisin mainita. Kaikki siis postitetaan helsingistä:) Kiva kun kävit sivuillani!

  VastaaPoista
 3. meillä mies kyllästyi kantamaan noita Lidlin pulloja kun olin raskaana, ja join kaksi isoa pulloa päivässä. Sittemmin hapotuskone on hoitanut homman, ja mieskin kiittää ;)Mutta joo, minäkin tilaan ravintolassa vissyä, enkä limpparia.

  VastaaPoista
 4. Heei, tuleeko sun nimimerkkikin siis lidlin pullovedestä..? :'D

  VastaaPoista
 5. Tuo on niin edukasta, ja sitä saa kätevästi six-packeissa (joita me ostetaan kolme kertaa viikossa), että voi olla, etten tohtisi vaihtaa. ;)Verski, onko teillä SodaStreamer vai joku muu? Me ostettiin halpa kopio, joka kaiketi vähän falskaa, koska pullon joutuu vaihtamaan ainakin kerran viikossa. :(Ano, muun muassa! ;)

  VastaaPoista
 6. Näin, kun pieni krapula alkaa tekemään tulojaan, tää sun postaus on kuin happoa mun kurkulle!!! :'D

  VastaaPoista
 7. Meillä juodaan vadelman ja omenanmakuisena! Ja aina tulee kyllä tää blogi mieleen kun merkin näkee :D

  VastaaPoista
 8. Täällä myös vichyn litkijä! Tosin sitä menee "vain" 1,5l-2l päivässä, mutta sitä on oltava aina! Lidlin sitruunanmakuinen on lempparini (saa 2l pulloissa), ostan myös noita Pirkan ja Rainbown vichyja. Bonaqua menee yli budjetin, koska sen hinnalla saa jo kaksi pulloa. Tärkeintä on, että on PALJON hiilihappoa! SodaStream löytyy myös täältä, mutta nykyään kannan mieluummin kaupasta vichya, kuin teen sillä.

  VastaaPoista
 9. No, voin täällä paljastaa, kun ei se mikään salaisuus ole. Myös MUN nimi on Saskia. Ja tuon pulloveden rantautumisen myötä mun nimeni alettiin kirjoittamaan ihan oikein, heheh! ;)Mickey, musta tuntuu, että mulla on aina krapula, jos valvon myöhään, vaikken joisikaan, ja se jos mikä on happoa mun kurkulleni. :DSyysSydän, Bonaquat on niiiin ylihintaisia, ettei niitä voi lipittää. Puolen litran pullokin maksaa enemmän kuin iso Saskia. Törkeää.

  VastaaPoista