Social Media Icons

lauantai 14. tammikuuta 2012

Inspiraatio

6 kommenttia , , Share It:


Oi mutsi mutsilta sain tänään lainaan Paumesin Finland Children's Rooms-opuksen. Pitelen hyppysissäni lauantai-päiväni inspiraation ehtymätöntä lähdettä. Ikävänä takaiskuna mainittakoon, että teksti on japania, joka allekirjoittaneella takkuaa. Toisinaan (minun kohdallani lähes aina, myönnettäköön) onkin ihan kiva lepuuttaa lukutaitoa ja nauttia vain kauniista kuvista.Ja koska olen malttamaton, ja altis vaikutuksille, ryhdyin selaamaan internetin (Ikean) hyllytarjontaa toiveena sulloa lelut järkevästi koreihin, seinälle. Saa nähdä, miten käy, mihin päädytään.

Onneksi Helmi vielä lähinnä möllöttää, ryömii koirankoppaan tai työntää (rumia) leluja ja kaukosäätimiä suuhunsa. Muuten me varmaan tarvittaisiin jo se lastenhuone. Siitä tulisi luultavasti aika vaalea, perinteinen, pienillä väripilkuilla somistettu linnake. Ja tietenkin siellä olisi retronukenrattaat ja keinuhevonen. Ja helmitaulu. Kuinkas muutenkaan.

Mitä pidätte? Minkälaiset lastenhuoneet ovat teidän mieleenne? Minkä ikäinen lapsi edes tarvitsee omaa huonetta?

6 kommenttia:

 1. Tee on reppana, ja tuskin saa omaa huonetta ennen kouluun lähtöä. :D Mutta on sillä sänky, oma pieni pöytä, ne retronukenrattaat, helmitaulu ja peltiämpärit lelukoreina. Että ehkä se ei kuole harmistuksesta. ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo kirja on ihana! Pyysin sitä joululahjaksi sillä edellytyksellä, että siinä olisi jotain ymmärrettävää kieltä, mutta joo, en minäkään ymmärrä sitä jaappaniaa:D Mutta sitten kun mies hengaili Omenan Mokon lähettyvillä joulun jälkeen muilla asioilla, pyysin häntä käymään hakemassa kirjan. Mutta voih, liike oli kiinni. Ehkä haen sen itse jossain vaiheessa. Noista kirjoista muuten oli juuri juttua Koti&Keittiö -lehdessä.

  VastaaPoista
 3. Joo, osta meiltä yks hylly :D Rautaa kehikot, 3 koivuviilusta hyllylevyä, käyttämätön niinku TIEDETÄÄN. En saa sitä ikinä tohon betoniseinään.

  VastaaPoista
 4. Joo, meilläkin Helmi varmaan muuttaa omaan huoneeseen viiden vanhana, muutetaan pois vaan jos on IHAN PAKKO, eli jos tulee putkiremontti tmv. Siihen saakka sinnitellään, meillä on niin hyvä asunto (vaikka keittiötä ja vessaa inhoankin, säilytystilaa on OIKEASTI vähän ja makkari on pieni) hyvällä vuokralla, ettei me voitaisi muuttaa kolmioon. Mutta aina saa haaveilla. :)Kiki, mun pitääkin tsekata se lehti!Omm, mitä hyllyjä sulla on? ;) Voin ehkä ostaakin!

  VastaaPoista
 5. Muakin kiinnostaisi tietää että minkä ikäisenä nää vauvat muuttaa omaan huoneeseen :)5 v kuulostaa aika isolta jo??Mä ajattelin ens vuoden kesää jolloin meidän tytsy olisi vasta 2.. Sen ikäsenä että osaa hiippailla äitin ja isin sänkyyn hädän yllättäessä :')Enpä tiedä ehkä mulla vaan on niin kova hinku päästä sisustamaan lastenhuonetta, ei tytön tarvitse oikeasti siellä nukkua tai leikkiä!

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä on tärkeintä, että lapsella on oma rauhallinen soppi jossain kohtaa asuntoa, jossa voi tarvittaessa leikkiä rauhassa tai esim. lukea kirjoja. Me ostettiin kolmio vauva-aikana, joten oli luonnollista, että yhdestä tuli lastenhuone. Muuttaessa 1v siirtyikin pinniksineen sinne nukkumaan, mutta harvemminpa (nyt 2,5v) se siellä aikaansa viettämällä viettää. Ja värit on mun mieleen. Meillä on yksi seinä kirkkaankeltainen ja se on ehkä ihanin seinä koko asunnossa! Kuvia voi käydä kurkkimassa blogista. :)

  VastaaPoista