Social Media Icons

lauantai 31. joulukuuta 2011

Vielä on vuotta jäljellä

4 kommenttia , , , Share It:
Jos olette ihmetelleet, mihin oikein olen kadonnut, on vastaus jossain suklaakonvehtirasian ja television välissä. H. on lomalla, vielä yli kaksi viikkoa, ja meillä on vietetty laatuaikaa katsellen VHS-kasetteja sykkyrällä sohvan nurkassa, kuuntelemalla radiota aamukahvilla ja kuunnellen ulkona pauhaavaa myrskyä öisin. Mitään maailmaa mullistavaa ei ole siis tapahtunut, olen vain yksinkertaisesti ollut liian väsynyt.
Maanantaina lähdemme määrittelemättömäksi ajaksi Pohjois-Karjalaan, internetin ja muiden mukavuuksien ulottumattomille.

Juttelin taannoin Kottaraisen kanssa bloggaamisesta. Siitä, minkälaisen kuvan antaa elämästään, mitä haluaa sanoa, mitä ei. Hän totesi, ettei aina tarvitsekaan vuodattaa syväluotaavaa analyysia äitiyden kielletyistä tunteista. Toisinaan on ihan ookoo julkaista parin sanan tai yhden kuvan postauksia. Arki on arkea, tiskaamista ja pyykkäämistä, yöherätyksiä ja imuroimista. Mutta ei se tarkoita sitä, että pitäisi ottaa kuvia keittiön tiskivuorista ja makuuhuoneen villakoirakennelistä. Ei tummista silmänalusista. Ei ole kyse siitä, etteikö voisi antaa sellaista kuvaa elämästään. Ehkä haluankin pitää jotakin, paljonkin, omana tietonani, näiden seinien sisäpuolella. En siksi, että häpeäisin, vaan siksi, että elämäni on muutakin. Arkea valopilkkuineen.

Meillä oli ihana joulu. Hyvää ruokaa, rakkaita ihmisiä ympärillä. Seitsemän ahmittua suklaakonvehtirasiaa. Muutama myrskyn kaatama puu lähimetsässä. Muutama päivä sitten aloimme harjoitella pinnasänkyyn nukuttamista, koska Helmi yrittää kaikin keinoin liikkua, sängyssäkin. H. laski pinnasängyn pohjaa, matalimmaksi, minä vaihdoin muumilakanat ja tirautin muutaman kyyneleen. Iso tyttö.

Uutta Vuotta meillä vietetään parhaiden ystävien kanssa hiljaisuudessa, nakkeja ja ranskalaisia syöden. Rentoutuen. Juoruten. Nauraen. Tavanomaisesti. Miten te vietätte uudenvuodenaattoa?
Vuosi 2011 on päättymäisillään. Vuosia sitten uuden vuoden vaihtuminen on tuntunut yhtä merkitykselliseltä. Uudelta ja jännittävältä. Tähän vuoteen on mahtunut niin paljon, minkä tietysti tiedättekin. Tämän vuoden tammikuussa aloitin raskausblogin, kirjatakseni fiiliksiä ylös, saadakseni vertaistukea. Yllätyksekseni sainkin monia hyviä ystäviä, kokemuksia, tukea, lohduttavia sanoja. Kävijämäärät ja lukijat ovat ylittäneet odotukseni. Kiitos teille, olen iloinen teistä jokaisesta!
Seuraavan kerran palaan näppäimistön ääreen ensi vuoden puolella, rentoutuneena ja täynnä inspiraatiota.

Pidemittä puheitta toivotan teille ihanaa, yllätyksellistä ja parempaa uutta vuotta 2012!

4 kommenttia:

  1. hyvää uutta vuotta koko teijän porukalle:)

    VastaaPoista
  2. töissähän se uusivuosi mukavasti hurahtaa tänävuonna :P Kun vanhempieni luona vielä asuin, meillä oli tapana syödä tacoja ja ampua toivomusraketit (sai toivoa mitä haluaa seuraavalta vuodelta) :)

    VastaaPoista
  3. Oikein hyvää ja ihanaa uuttavuotta! :) Tässähän tämä ilta menee, miehen kainalossa herkutellen ja Smurffitkin vois kahtoa :)

    VastaaPoista