Social Media Icons

perjantai 9. joulukuuta 2011

Lelut piiloon, hop!

4 kommenttia , , , , , , , Share It:


Sydämeni jätti muutaman lyönnin lyömättä, vereni seisahtui. Materialismionnellisuutta parhaimmillaan. Meille jo aiemmin hankittujen, tykättyjen, kierrätetyistä muovipulloista valmistettujen jumbolaukkujen kokoelmaan oli uutuutena tullut mustavalkoisia kuoseja.
Jos se on mustaa, jos se on käytännöllistä, jos se on edullista - se on meidän.

Leluja on kertynyt hävyttömän paljon. Niitä kyllä pestäänkin paljon, käytetään paljon ja niitä pitää olla paljon saatavilla kun taloutemme romuprinsessa köllii leikkimatollaan. Ne eivät enää mahtuneet kaikki edes samaan koppaan. Toisen kopan tarvitsi Helmin leikkimatot ja peitot, joita saa toisinaan vaihtaa päivittäin ilmakylpyjen aikaan sattuvien vahinkojen takia. Aiemmin meillä oli vanha pyykkikori ja LuhtaOutletista keväällä hankittu Luhdan hiilenharmaa rottinkikori. En missään nimessä halunnut muovilaatikkoa enkä mitään lapsikamaa. Avoimen pohjaratkaisun takia säilytyskalusteita ei saa edes piiloon. Eikä meillä ole lastenhuonetta.

Nyt tilasin meille siis kumpaakin mustavalkoista kuosia. Tyylikästä barokkitapettikuosia ja rouheaa pääkallokuosia - me emme halua vaaleanpunaista prinsessaa, heh! Nämä ovat äärimmäisen näppärät, sillä lelut, peitot ja pehmolelut säilyvät pölyltä suojassa vetoketjun alla ja kantokahvojen ansiosta kassien siirtäminen esim. imuroidessa käy helposti.

Ja tietysti kaltaiseni nuukajuutalainen näkee heti ensimmäiseksi päälle liimatun hintalapun. Alle seitsemän euroa. Toimii, toimii ja toimii.

PS. Sisäpiirin tietona mainittakoon, että muutama muukin on tykännyt barokkikuosista ja sitä on enää hyvin vähän jäljellä. Jos siis haluat tällaisen, toimi nyt.

4 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä vinkistä! (Tosin oon aiemminki lukenut sun vinkkailevan tälläsistä kasseista, mutta mitäpä univelkainen harvapää muistais) Oonki miettiny jotain kivaa säilytysratkaisua etenki just leluille ja myös mainokset ois kiva saada johonki PIILOON! Lehtikori täyttyy rikollisen nopeasti ja lehdet vyöryy yli! :)

  VastaaPoista
 2. Mun on ollut tarkotus tehdä tämmönen http://pikkujoas.blogspot.com/2009/04/omenainen-lelukori.html, sain tuolloin Saaralta ohjeenkin s-postiin, ehkä jossain vaiheessa ehtisi kun nyt on ajankohtaistakin viimein.Meillä on Etolasta froteemuovia, jolla on näppärä peittää köllimisalustat pisuvahingoilta. Hakaniemestä löytyi vielä tummansinisyä ja ruskeaa, joissa ei märät pierutkaan näy ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä on noita kasseja kaksi, joista toiseen olen säilönyt tyttöseltä pieneksi jääneet vaatteet. Hän käyttää nykyisin kokoa 62/68. Miten niin hänellä on paljon vaatteita :-D?

  VastaaPoista
 4. Laukku, lehtikorille ja kierrätysjutuille etsin minäkin vielä meidän (hirveään) keittiöön sopivia juttuja. Nää kassit on ihan huippuja, ja TOSI isoja! Vetävät nimittäin sisäänsä vaatimattomasti vieraspeitot ja tyynyt ja parisängyn päiväpeiton...Onneli, kiitti vinkistä! Taidankin suunnata Etolaan :) Pyyhe meillä luisuu aina pois alta kun Helmi touhottaa, pitää siis kokeilla tuota.Tuo lelukoppa on ihana! Osaisipa itse ommella..Elli76, meille noita on kertynyt vaatimattomasti 9 kpl, on vähän joka kuosia. Ja liian pieniä lastenvaatteita on neljässä tollasessa säkissä (tosin niitä 62cm vaatteita oli ihan hirveästi ja ne meni pitkään), nyt käytössä 74/80, jotkut on 86cm-kokoakin, sniif! Loput toimii pyykkikasseina, varastokasseina, mökille lähteissä, yksi kulkee auton perässä... Ja hinta, se hinta. <3

  VastaaPoista