Social Media Icons

torstai 8. joulukuuta 2011

Lahjottu

3 kommenttia , , , , Share It:
Viime viikkoihin on mahtunut paljon huonoja päiviä, kuten olette saaneet lukeakin. Liian harvoin tulee kertoneeksi, mikä on tehnyt iloiseksi, piristänyt tai liikuttanut.
Minä olen materialisti, en pääse siitä mihinkään. Pikku-Okon äidin kanssa tovin sähköpostiteltuani arvontavoiton tiimoilta halusi hän muistaa minua pienellä yllätyksellä.


Kun postiluukkumme tuntuu vain kroonisesti sylkevän laskuja ja ikävänsävyisiä jeesuslehtiä, voitte kuvitella, että olin varsin positiivisesti yllättynyt, kun sieltä viime viikolla tipahtikin kaunis kortti, Finlaysonin keittöpyyhe ja avaimenperä, joka pääsi heti koristamaan pyykkitupa-varasto-avainnippua.
On mukavaa, kun on ihmisiä, jotka haluavat, voivat ja tekevät toiset pienin asioin iloisiksi. Minun lisäkseni ilahdutettavien listalle on päätymässä myös päiväkodin henkilökunta (lue lisää tästä!).

Koska sinä olet viimeksi saanut lahjan ja keneltä?

3 kommenttia:

  1. Juuri postasinkin, kun olin saanut joulukortteja piilotettuna tietokonepussiin.Meillä on muuten toi panda lakanana

    VastaaPoista
  2. Mä yritin kovasti miettiä, että keneltä olisin saanut lahjan viimeksi mutta se lienee jokin aika perinteinen syntymäpäivä tms. Itse olen yrittänyt lahjoa lähipiiriä aina tilaisuuden tullen. :)Ja hei, just mietin, että käyttäisinkö lakanakeijun taikasauvaa noihin pandalakanoihin. :)

    VastaaPoista
  3. Paitsi joo siis tietenkin erilaiset vaihtotalousasiat jotka mutsikin mainitsi, conssit, omppufleece jne. :D

    VastaaPoista