Social Media Icons

perjantai 23. joulukuuta 2011

Eivät kaikki bloggarit...

10 kommenttia , , , , , Share It:
 


Paketoi kauniita lahjoja.
Tai askartele hienoja kortteja.
Ompele.
Virkkaa pitsiä.
Tuunaa vanhoja huonekaluja.
Tee upeita designlöytöjä.
Asu tyylikkäästi sisustetussa kodissa.

Joulu on taas ihan ovella. On ihanaa ostaa lahjoja, antaa lahjoja. Mutta niiden paketoiminen.... Lahjapaperi on jäykkää, eikä taivu. Leikkaamani palat ovat aina väärän kokoisia. Teippirulla on kateissa. Pakettitarran nimi suttaantuu, kun tussin jälki kuivuikin odottamaani hitaammin. Kaikissa lahjakasseissa on joulupukkeja ja tanssivia possuja. Käyn kertaa Tiimarissa yhden päivän aikana, mutta unohdan kummallakin kerralla ostaa lahjanarua. Mutta väliäkö sillä, kun en kuitenkaan osaisi kähertää sitä. Ja saisin siitä vain paperihaavoja.
Lapsi ei ymmärrä lahjojen päälle, mutta rapiseva lahjapaperi on ollut hittijuttu. Eivätkä minun pakettini puolivuosikasta isompaa hämääkään. Paketin ulkokuori toivottaa ankeaa joulua, ja pakettitarra ei synkkaa kuulakärkikynän(kään) kanssa.
Siksi minä törkeästi nappasin ison pinon valmiita, ilmaisia, paperipusseja Marimekon ystävämyynnistä. Pettymys voi tosin olla karvas, kun suomalaisen designin sijaan paketista paljastuukin vain minibudjetilla hankittua meid in tsainaa. Mutta onneksi ajatus on tärkein. 

Pohdin, mahdankohan olla mitenkään kelvollinen bloggari. Vaikka aloitinhan virkkuuprojektin kierrätetyistä matonkuteista ja himoitsin blogimattoa. Meiltä löytyy kyllä myös dymo, ja Arangon seinäkalenterikin. Salonkikelpoinen tuskin, kehityskelpoinen... Toivottavasti.

10 kommenttia:

 1. Äh, eivät kaikki ole niin onnekkaita että olisi rahaa kaikkeen, saati aikaa tai jaksamista :) Ei minulla ainakaan :)

  VastaaPoista
 2. Eikai siihen bloggaamiseen kädentaitoja tarvita? :D Ja eikös tämän pitäisi muutenkin olla vauvablogi, ei käsityöblogi

  VastaaPoista
 3. Ei kai ne taidot bloggaajaa tee, paitsi kirjoitustaito, jonka kyllä omaat. Mutta sähän tuunasit sen teidän keittiöpöydän, eli jotain noistakin osaat. ;)

  VastaaPoista
 4. Ei kai kaikkien tarvii osata näitä kädentaitoja. Hieno taitohan se on mutta niin on kirjoittaminenkin. Sen sinä osaat :) Blogeista saa ehkä muutenkin aika ruusuisen kuvan ihmisten elämästä joten en menisi vertailemaan itseäni heihin.Hyvää joulua sinne!Terv. Maiju

  VastaaPoista
 5. Voi kuule kateellinen voisi olla monesta. :) Siitä että on rahaa ostaa valmista, kulkuyhteyksiä kierrellä kaupoissa ja tehdä löytöjä. Kun unohtaa ostaa lahjanarua kaupungissa käydessä, ei sitä 40km matkaa aja uudestaan sen narun takia, vaan ryhtyy luovaksi. Lasipalloista, kun budjetti ja vuosikas taapero muuttavat suunnitelmia.Mutta tiäkkö, ei jaksa olla kateellinen. Jokainen taplaa tyylillään, ja hyvä niin. Rauhallista joulua teillekin!

  VastaaPoista
 6. No blogihan on vain yksi osa ihmisen eloa, hyvin sisustava voi olla paska ruuan laittaja ja ruokablogisti ei paketoi ehkä ollenkaan? Ei jaksa ressata.

  VastaaPoista
 7. Älä huoli, kaikki eivät todellakaan ole käsityöihmisiä. Itse tuskailin juuri eilen sitä samaa...

  VastaaPoista
 8. Minä olen sinun blogiasi lukenut kesästä lähtien ja voisin samaistua sinun juttuihisi aina uudelleen ja uudelleen. :) Tuosta Ikean matosta muuten tuli mieleen.. metsästin sitä puoli vuotta ja kuin ihmeen kaupalla sain sen kaverin kaverin kaverin kautta kuljetettua Espoon Ikeasta, itse kun en asu lähelläkään mitään Ikeaa. :D Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 9. En voinut olla repeilemättä, kun luin kirjoistustasi. Samaistuin kirjoitukseesi täysillä ja tunnistin siitä itseni. Vaimoanikin huvitti, kun luin kirjoituksesi, sillä se osui hyvin meihin molempiin.Keep on rocking ;)

  VastaaPoista
 10. Tunnustan kateellisena katsoneeni tänään ihmisten blogeja ja miettineeni miten meillä ei ole niin hienoa ja täydellistä, mutta ei meillä pidäkkään olla. Meillä eletään meidän elämää ja meillä joululahjat on paketoitu joka vuosi jonkun tyylin mukaan, mutta kaikista hankituista papereista, nauhoista, korteista ja koristeista huolimatta paketetista ei tule ihan sellaisia kun olin suunnitellut. Eläköön epätäydellisyys!

  VastaaPoista