Social Media Icons

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Tuli-tytöt, mitä ne on?

10 kommenttia , , Share It:

Pipolinjalla jatketaan, ihana pöllöpipo Pipa's kidsin.

Kaikki hienot kaavailemani mahtavat postaukset Kantokiertue-vuorolleni ovat saaneet väistyä ärhäkän kolme viikkoa kestäneen flunssan ja jälkimaininkeina tulleen ikuisuuden kestävän toipilaisuuden tieltä. Olemme kuitenkin kantaneet Helmiä melkoisen ahkerasti. Monikkomuodolla viittaan siis lähinnä avopuolisooni, Helmin isään, joka on ihan hurahtanut reppuun. H. leipoo pizzaa, laittaa ruokaa, tekee kotitöitä ja kauppareissullakin kantaa Helmiä repulla.

Mutsilassa oli hieno kollaasi Tuli-tytön reppuun mätsäävästä asukokonaisuudesta taannoin. Yksi juttu jäi mietityttämään, nimittäin Tuli-tyttö käsitteenä. Millainen on Tuli(/Tula)-tyttö? -Nainen, -Mies? Millaiset tyypit kantaa Tulilla? Minkälaisia mielikuvia se teissä herättää? Oma mielikuvani poikkeaa varmasti monesta muusta, joten antakaa palaa, mikä on ensituntuma Tuli-repulla kantavasta ihmisestä?
Itse miellän Tuli/Tulalaiset semisporttisiksi casual friday-tyypeiksi, joilla on laadukkaat kengät, hyvä huumorintaju ja rento asenne. Kuvani heistä on siis melkoisen positiivinen, mikä varmaan juontaa juurensa hyvistä käyttökokemuksista - minun ja muiden Kantokiertuelaisten.
Kun viikolla lähdin kirpputoritourille Tulin kera, ja ennen lähtöäni kysyin Hoolta, että miltä mä nyt näytän, oonko ihan ookoo, niin hän ykskantaan vastasi, että näytän ihan mun repultani. Naureskellen ja päätäni puistellen lähdin toivoen, että hän tarkoitti repun raikkaita värejä, ei kuosissa hengailevia norsuja.
Yllä olevat kuvat on havainnollistamistarkoituksessa otettu vanhalla (=huonolla) pokkarilla, joskin tänään. Huomaatteko muuten mitään uutta?Nyt on viimeiset hetket käsillä, muistakaahan tykätä Kantokiertueesta facebookissa, sillä kaikkien tykkääjien kesken arvotaan Tuli/Tula-reppu vapaavalintaisella kuosilla (arvo 99e)! Mikä on sinun suosikkisi? Meillä tykättiin norsuista, mutta kyllä yllä olevat uutuuskuositkin menisi, varsinkin tuo Birds of Norway (alhaalla keskellä)....

10 kommenttia:

 1. ihan loistava myssy taas! ihana! <3

  VastaaPoista
 2. Mä yritän hokea itselleni, etten tarvitse kahden kantoliinan ja Manducan lisäksi enää Tulia, mutta... Nuo kuosit ovat vain niiiin valloittavia. Ehkä ostan veronpalautusrahoilla "itselleni" lahjan.

  VastaaPoista
 3. Ihana pipo! Pakko saada! Minkä kokoinen sulla on Helmille, kun sivuilla oli koot S-XL? Ja paljonko on Helmin päänympärys? Meillä pojan on 48cm, mikähän koko ois hyvä...

  VastaaPoista
 4. Tuli-tytöllä on oma vankkumaton tyyli ja se ei välitä muiden narinoista tai syytöksistä, vaan rohkeus ulottuu tyylistä ja lapsen kuljetusmuodoista aina äitiyden muihinkin ulottuvuuksiin. Tuli-tyttöllä on reipas asenne elämään ja se kulkee omia polkuja (lapsen kanssa).

  VastaaPoista
 5. Haastanpas sinut mukaan uuden mustan ruokahaasteeseen! Kiinnostaa nähdä mitä keksit joten anna palaaa!Seuraavaksi on vuorossa nauris ja aiheesta tullaan ilmoittelemaan tarkemmin.http://www.uusimusta.fi/etusivu/2011/11/17/lanttu-kuoriutui-joulujuureksen-maineesta.html

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Tuo hattu on meillä tosi kovassa käytössä, tuo on yksi suosikeista. :)Laura, Helmillä on muistaakseni käytössä S-koko, ja päänympärys mun pitää ihan tarkistaa neuvolakortista... 43,2cm. Tuo on meille siis vielä reilu mutta kypärämyssyn kanssa menee tosi hyvin. Ja me ollaan siis käytetty tuota jo pari kuukautta. Ja tuo kyllä joustaakin pikkaisen.Veikkaanpa, että teille olisi tuo M-koko paikallaan? ;)Oi mutsi mutsi, joo, mulla on nykyään tällainen "päätä kallistaen anonymiteetti säilyy postauksessa"-otsatukka. :DAnni, mulle tuli sun Tuli-tytön kuvauksesta mieleen heti Mami go gon ja Oi mutsi mutsin risteytys! ;) Elli76, sulla ei luultavasti ole muuta vaihtoehtoa kuin ostaa tällainen reppu. Jos haluat testata tätä ensin, niin laita mulle sähköpostia. Vaikka pari viikkoa? Saat vähän tuntumaa ja tiedät sitten, mihin investoit :)

  VastaaPoista
 7. mä en löydä sitä facebuukin sivua, missä tykätä kiertueesta? :(

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, Kantokiertue loppui viikko sitten, liekö poistettu jo facebook-tapahtumista.

  VastaaPoista
 9. Jälleen ajoissa asialla :DEi vaan, yrin aiemminkin sitä sivua etsiä, mutta jostain syystä en löytänyt kuin Tulin englanninkielisen sivun.Kiitokset ilmoituksestasi!- Aiempi anonyymi

  VastaaPoista