Social Media Icons

perjantai 25. marraskuuta 2011

Maailman paras purulelu

7 kommenttia , , , , , , , Share It:
Kuva täältä.


Pieni vauvamme hampoo. Kai. Kaikki menee suuhun, itkettää, kuola valuu. Kauaskatseisena ihmisenä hankin jo raskausaikana erilaisia viilentäviä puruleluja. Eksyipä joukkoon myös Ainun pururengas, pienellä nystyräosallaan. Oikeat, nystyräiset osat vaan eivät tuntuneet koskaan löytävän suuhun saakka. Lelut ovat pikkuruisiin käsiin melkoisen isoja ja kömpelön muotoisia. Big Small Companyn showroomin lopetusmyynnistä löysin muutakin kuin hoitolaukun.
Kuten esimerkiksi Sophie the Giraffen, Fabulous Goose-henkareita, turvakaukaloon lelun, vaunuihin mustan tekoturkiksen, pari ruokalappua... Tarvitseeko sanoa, että tuplasin budjettini heti ovella? Niin, ja the purulelun. Lifefactoryn BPA-vapaan, silikonisen pururenkaan. Se on tarpeeksi iso, mutta kevyt, pieneen käteen hyvin sopiva, joustava ja joka puolelta karkea. Tämä on Helmin suursuokki, josta ei voi luopua vaipanvaihdon tai yöunienkaan ajaksi. Se kulkee niin liinassa kuin rattaissakin, tietenkin väreihin mätsäävän TutimNycin kanssa. Helmin nukkuessa päiväunia laitan lelun viilenemään jääkaappiin tai pakkaseen. Tämän voi myös pestä pesukoneessa.
Eihän tämä mikään maailman kaunein lelu ole, mutta sitä on saatavissa kivoissa väreissä, se on äärimmäisen käytännöllinen ja meillä erinomaiseksi koettu. Ja hintaa tällaisella on n. 9e.

Oi mutsi mutsi (klik!) taannoin oivalsi, että tämä on yksi äitiysmuodin helmistä - ei ehkä ranteessa arkiasuun istuva, mutta äärimmäisen käytännöllinen, kulkee helposti mukana.

Mitkä ovat teillä nousseet popjutuiksi hampoessa?

7 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, toi näytti niin hauskalta purulelulta että oli pakko käydä heti tilaamassa sellainen meidänkin vauvalle, jolla ei kyllä vielä näyttäisi hampaita olevan tulossa mut onpa sit jo valmiina helpotusta kut ikenet alkavat kutiamaan :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kivaa! Hyväksi koetusta vauvatavarasta oli paljon toivepostauksia, ja viime aikoina olenkin bongannut paljon kaikkea ihanaa ja hyödyllistä. Sohvi-kirahvi on tietenkin myös ollut kova juttu, mutta puruleluna tämä rengas on tarkoituksenmukaisempi. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä sohvi ja toi rengas on toiminu parhaiten. Ja hymynaama on kans kiva.

  VastaaPoista
 4. Oivoi, mitä ostohimotuksia tämä blogisi aiheuttaa ;-) Mies kommentoi juuri: "Voisit lakata lukemasta niitä mammablogeja, ettei meille tarvitsisi ostella kaikkia "ihania tavaroita vauvalle". Kun ilman blogeja et edes tietäisi niiden olemassolosta." :-D

  VastaaPoista
 5. Saksalaisen Öko-test -lehden mukaan Sophie ei olekaan niin luonnonmukainen hyvä ja turvallinen, mitä on annettu ymmärtää. Suomessa en ole törmännyt aiheen uutisointiiin vielä. Renkula vaikuttaa kyllä hyvältä!

  VastaaPoista
 6. Hei mäyränen, säännöllisin ajoin, yleensä noin kerran vuodessa, maailmalta tupsahtaa Sophiesta kohu-uutisia. Toistaiseksi jokainen on osoittautunut perättömäksi. Niin vaikuttaisi myös olevan tämän Ökötestin artikkelin kanssa. Berliinin oikeus on määräännyt lehteä vetämään pois sensaatiohakuisen artikkelin, siinä oleville väitteille ei ole mitään näyttöä. Sophiessa tätä jutussa kyseenalaistettua "nitrosamines:ia - luonnosta peräisin olevaa ainetta - on noin 0,00004%. Se oli lehden mukaan valtavasti. Sophie täyttää kaikkien myyntimaanosien turvallisuusstandardit ja kriteerit, myös EU:n. Vauvaleluille ei ole valitettavasti vielä olemassa EU-kriteerejä tämän "nitrosaminesista". On ollut suunnitteilla, ei tietoa toteutuuko. Tosin Sophie täyttää jo huomattavasti tiukemman, mm. tuteille ja tikkareille olevat saman aineen pitoisuusrajat eli nou hätä :) EIkun kirahvia järsimään. Terkuin, Big Small Company Oy:n väki

  VastaaPoista
 7. Hei, kiitos tiedosta! Ajattelinkin postata kirahvista erikseen - se kun on noussut meillä tosi hitiksi. Lainaankin tätä kommenttia sitten. :)

  VastaaPoista