Social Media Icons

torstai 17. marraskuuta 2011

Kuin leivos

10 kommenttia , , , Share It:
Pakatessani kolmatta jättikassia liian pieniä vauvanvaatteita tajusin, kuinka nopeasti aika menee. Kuinka pian suosikkivaatteet jäävätkin pieniksi. Tiedättekin varmaan, että joihinkin vaatteisiin tykästyy muita enemmän. Hellästi ja varoen pesee niitä nurin perin samanväristen vaatteiden kanssa. Varoen laittaa kuivumaan, ettei vain venyttäisi toista hihaa toista pidemmäksi.
Tosiasia kuitenkin on, että vaatteet (ne ihanimmatkin) on tehty pidettäviksi, puettaviksi. Viime päivinä olen hellittänyt otettani. Antanut Helmin hengailla kashmirvillatakki päällä kotona. Koska se on ihanan näköinen, ylellisen tuntuinen ja pian liian pieni. Päätin kuitenkin ikuistaa lempivaatekappaleitamme niiden sattuessa näppeihin.


Yksi niistä on tämä Tikkurilan maalaismarkkinoilta bongaamani Pipa's kidsin käsin virkattu puuvillahattu, ihanainen cupcake. Kypärämyssyn kanssa tämä on sopivan lämmin viileälläkin säällä. Onneksi ohjeellisen ikäarvion mukaan tämänkin hatun pitäisi istua vuoden ikään saakka. Eli kevättä odotellessa.
Meillä on hattuja, pipoja, myssyjä ja kypärämyssyjä iso laatikollinen, mutta tällaisen hikipään kanssa niitä pitää olla aina ja koko ajan varallakin.

Mitä mieltä? Tunnustautuuko joku muukin anonyymi hattuhamsteri?

10 kommenttia:

 1. Meillä on pojalla jos jonkinlaista pipoa ja myssyä ja talveksihan pitäs ostaa vielä joku lakki lisää :D Ja mä oon ihan surkeena ku kaik vaatteet käy pieniksi. En millään raskis lemppareita pistää poikkeen vaan ahtaa vauvan päälle :DD Nimimerkki juuri tänä aamuna taas yksi 68cm bodi yllätti ja surku tuli :(

  VastaaPoista
 2. Meillä on kans jos jonkinmoista pipoa ja myssyä, hamstrattuna pitkin raskausaikaa. Kutkuttaa, että päänympärys jo kasvaisi ja päästäisi käyttämään niitä suloisuuksia ;) Ja surkutan jo nyt pojun kasvamista vaikkei yksikään 50cmkään ole jäänyt vielä pieneksi...

  VastaaPoista
 3. Ihana ihana ihana lakki!Tuo vaatteitten pieneksi jääminen laittaa kyllä ihan itkettään! :DJa minä viisaana oon vaan sullonut ne pahvilootaan, en oo mitään vielä raaskinut laittaa eteenpäin. Pitäs ottaa asiakseen oikeen kahtoa, mitä oikeesti haluaa säästää seuraaville ja mitä vaan muistona Väinön pikkupikkuvauva-ajasta. Ja mitkä sitten joutaa eteenpäin. YHYY.Ps. Vaippa ja imu lähtivät tänään postissa kohta sinua :) - Laura P.

  VastaaPoista
 4. En oo ees anonyymi hattuhamsteri. :D Tee omistaa jos jonkun moista päähinettä!

  VastaaPoista
 5. Hattuhamsteri ilmoittautuu! :D Hattua, myssyä, pipoa ja muuta löytyy joka lähtöön ja jokaiseen mielialaan. Tunnustan kyllä hamstraavani lastenvaatetta muutenkin! Olen aika tarkka mitä pojalle pistän päälle, vain tietynlaiset vaatteet kelpaa ja värit pitää sopia yhteen! :D Kirpparilta sitten kannan kotiin jo monta kokoa isompaakin, kun jotain ihanuutta löydän. :)

  VastaaPoista
 6. joo mäkin olisin koko aikaa ostamassa kaiken laisia ihania myssyjä ja hattuja kun niitä on niin paljon erinlaisia ja aivan ihania. Joskus oikein mietinkin että miten ehdin niitä kaikkia lapsella käyttämään kun niitä oikeesti on niin paljon!

  VastaaPoista
 7. Mikä siinä naisilla onkin, ettei malttaisi luopua liian pieniksi jääneistä vauvanvaatteista. Meilläkin on joitain pieneksi jääneitä vauvanvaatteita, joita ei vin haluta laittaa pois:D Mitä sitä liian pienillä vaatteilla kukaan tekee? Hieno hattu muuten;)

  VastaaPoista
 8. Laukku, kiitti, sainkin sen jo postissa. Sä oot ihana! :) Mua vieläkin huvittaa se meidän yhteinen ystävätär, kyllä maailma on pieni!Spatz, Tirpan hattuja ja myssyjä mä olen ihaillut mooonet kerrat! Hyvä, älä säkään oo anonyymi, ollaan yhdessä ylpeitä nimimerkillisiä hattuhamstereita.Näemmä muillakin oli mieltymyksiä ihaniin hattuihin, joita ei ole koskaan liikaa. Kiitti tyypit, tunnen oloni paremmaksi ihmiseksi. ;)

  VastaaPoista
 9. Sascia, ei mitään! No sehän tuliki nopeesti :) Älä nyt mä hämmästelen sitä varmasti aivan yhtä paljon! Maailma on oikeesti tosi pieni vaikkei aina uskois!

  VastaaPoista
 10. Mä taas en hamstraa hattuja, kun en niistä itsekään välitä. Niitä on vaan kertynyt (liikaakin) ostamieni käytettyjen vauvanvaatepakettien lisukkeina. Meillä on sen sijaan liikaakin vaatetta meidän neidille. Ensimmäiseen vuoteen-puoleentoista ei ole tarvetta ostaa yhtään mitään.

  VastaaPoista