Social Media Icons

perjantai 28. lokakuuta 2011

Ystävät kortilla

5 kommenttia , Share It:
 


Jokin postikorteissa on aina kiehtonut minua. Olen säästänyt miltei jokaisen saamani postikortin, ne allasbaarissa oluttuopin äärellä kirjoitetut Mallorcan terveiset ja etäsisienkin sukulaisten muistamme sinua kerran vuodessa-joulukortit. Liekö siis ihme, että olin laskea alleni, kun Oi mutsi mutsin kanssa Marimekon ystävämyynnissä ollessani bongasin alekorista nämä ihanat Sanna Annukan suunnittelemat postikortit. 14 korttia, 8,5 euroa - Jorma Uotista siteraatakseni: ei huono. Jo pelkkä pakkauskin on aika herkku.
Nyt tulin seuraavanlaisen haasteen eteen: mitä näille teen? Kaikki postikorttini on säilötty laatikkoihin, siellä ne lämmittävät vain mieltä, enkä haluaisi näin hienojen korttien jäävän lojumaan laatikoiden pohjalle. Sisustaisin ne luultavasti lastenhuoneeseen, jos meillä sellainen vain olisi. Mutsilassa varsinaiset vauvan katselukortit oli laminoitu ja laitettu pinnasängyn yläpuolelle. Laittaisinko nämä jääkaapin oveen? Kehyksiin ja seinälle, hyllylle? Ideoita, vinkkejä? Auttakaa urpoa mäessä!

PS. Marimekon ystävämyynti on käynnissä tehtaanmyymälöissä. Jos mielit Marimekkoa, lähimpään tehtaanmyymälään, hop! Kuvastoa pääset selaamaan tästä.

5 kommenttia:

 1. Eiiiiih! Oon superkade! Olen himoinnut tuota pakettia ties kuinka kauan!Nimimerkillä Sanna Annuka -fani since jotain

  VastaaPoista
 2. Noihin sopisivat Ikean eleettömät kehykset mainiosti. Pääsisivät kortit oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 3. Kottarainen, sun ei varmaan auta muu kuin juosta pikapikaa Herttoniemeen! ;)Kehyksiä olen miettinyt minäkin. Ikealaiset, edulliset ja eleettömät kehykset olivat mielessä mullakin. Tuntuu, etten kohta enää kehtaa julkaista kuvia kotoa ilman että näytän piilomainostavan Ikeaa. :D Mutta olen yrittänyt puolustella itseäni ja valintojani sillä, että periaatteessahan on kyse skandinaavisesta designista - jota vaan sattuu löytymään joka toisesta kodista.

  VastaaPoista
 4. Kaikkea mullakin on mennyt ohi, sain jälkikäteen kuulla piparimuoteistakin. Ja olin vielä liinan kanssa eli pääsin pieniinkin väleihin.Mä oisin varmaan ostanut tuplat tehnyt muistipelin. :)

  VastaaPoista
 5. oiku sulosia kortteja!!minäkin ostin mustavalkosia kauniita kortteja, ja kehystin ne meidän sängyn päätyyn. Voisit hommata noihin jotkut kivat samanväriset värikkäät kehykset, ja laittaa ne vauvelin sängyn päätyyn, tai vierelle tai johonkin :)

  VastaaPoista