Social Media Icons

maanantai 24. lokakuuta 2011

Yritystä ja viritystä

10 kommenttia , , Share It:

Hänellä on unelma. Hän haluaa liikkeelle. Takana on rankkaa ja monipuolista selkä-vatsa-pepputreeniä ja pyörimistä ja hyörimistä. Öisin on aika pyöriä puremaan sängyn pinnoja ja mollamaijoja. Syödessä parhautta on kääntyä vatsalleen. Mutta kun peppu nousee, jalat potkivat ja leuka kyntää mattoa, pääsee turhautunut huuto. Yritämme lohduttaa, ja sanoa, ettei noin pienten tyttöjen tarvitse vielä osatakaan. Pienelle poskelle vierähtää kyynel, katsekin on lohduton. Suu mutristuu. Ärsyttää.
Ja taas, kun vaippaa vaihdetaan olohuoneessa Emmerdalen mainoskatkolla, pyörähtää neiti vatsalleen, ja taas mennään. Toisinaan on aika vaihtaa perspektiiviä ja selällään maaten potkia vauhtia niin että takatukka saa kyytiä, mutta hei, reissussa rähjääntyy!

10 kommenttia:

 1. Helmillä on sama paita päällä kuin mitä oli lauantaisissa kuvissa. Kuinka usein oikein pesette pyykkiä?

  VastaaPoista
 2. No huh taas. Ei sulle anonyymi tullut mieleen, että a)kuvat on voitu ottaa jo aikaisemmin vaihtaen vain muita osia asusta, b) lapsiperheessä pesukone soi monta kertaa päivässä ja samainen paitakin on ihan hyvin voinut olla jo pesussa monta kertaa lauantain jälkeen! Kyllä meillä ainakin pyykkiä pestään tiuhaan tahtiin ja vauva on kolme kuukautta. Nätti paitakin kun vielä on, niin ei ihme muutenkaan, että sen haluaa päälle pian uudestaan :) Ihmeellistä ja ihan turhaa ilkeilyä :(

  VastaaPoista
 3. Voi, anna mun kaikki kestää..... Meillä pestään pyykkiä ihan joka ikinen päivä, koska Helmin vaatteetkin täyttyvät kakka-ja puklutahroista siinä määrin, että garderobi vaihtuu kolme, neljäkin kertaa päivässä. Lauantaisen postauksen kuvat on otettu lauantaina, tämän päiväisen taasen eilen, sunnuntaina (tänään jo pelkät päivävaatteet on vaihdettu kertaalleen). Sitä paitsi, pidin tuosta Maxomorran Polkadot-bodysta niin paljon, että ostin sen kolmessa eri koossa. Hämmentävää?Toinen ano, kiitos! Tykkään tuosta paidasta ihan hulluna. Ja sen ruskeasta väristä :) Käyhän osallistumassa arvontaan, niin voit voittaa itsellesi (tai no, vauvallesi) Lipfishin superihanan vaatteen!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Tuossa vaiheessa kannattaa hankkia jo oma elämä, jos ei ole muuta tekemistä kuin kyylätä kuinka usein toisen lapsella on sama paita päällä!!Itse otan joka päivä vauvastani kuvia ja saatan silti julkaista niitä vasta parin viikon sisällä.Ja jos se paita on ihan puhdas niin pitäisikö se sitten pestä? Meillä saatetaan käyttää maanantaina paitaa A ja tiistaina paitaa B. Keskiviikkona voi olla, että päälle pääsee taas paita A, jos se ei maanantaina mennyt likaiseksi. Vaihtelu piristää, mutta miksi kasvattaa pyykkivuorta puhatailla vaatteilla? :oJa kiva postaus! :) Ihania kuvia ja kyllä se Helmi sieltä vielä liikkeelle lähtee. Kohta menee jo niin kovaa, että saa olla koko ajan juoksemassa perässä, ettei tee pahoja. ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä ainakin kiertää vauvalla samat vaatteet joista on muodostunut leppareita. Meillä on kuivausrumpu joten joka päivä voisi käytännössä olla samat vaatteet jos ja kun yöksi vaihtaa yökkärin.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat vaatteet pikkuisella ^_^ Syötävän suloisia ja ihastuttavia kuvia :)

  VastaaPoista
 7. Haha, meillä on ihan sama tilanne täällä :D Vitsi mua naurattaa noi vihjailevat anokommentit, kun toiset yrittämällä yrittää, lollololol!ps. meillä pestään pyykkiä noin kerran viikossa. Ja lapsella on sama paita päällä päivän, kotosalla kaksikin (joskus kolmekin), vaikka puklua tulisikin. Siis oumajgaad.

  VastaaPoista
 8. Siskonpojallani aivan sama meno päällänsä, kohta liikutaan!!!

  VastaaPoista
 9. Tosi ihania kuvia! Suloinen pieni on kyllä :) Typeriä noi jotkut anot kun oikeen kiusaallaan käy laittamassa tommosia kommentteja :/

  VastaaPoista
 10. Inhottava ano, vähän vois kyllä miettiä. )-: Helmi on aivan IHANA!!! Niin söpö. Apua, mullekkin nousee kamala vauvakuume! :-)

  VastaaPoista