Social Media Icons

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Tyttö tuollainen

3 kommenttia Share It:


Tuollainen, niin millainen? Kuulemieni kysymysten litania noudattaa aina samaa kaavaa. Mikä hänen nimensä on, minkä ikäinen hän on, mitä hän osaa, imetätkö, tuleeko maitoa, miten hän nukkuu, kasvaako hän hyvin. Minusta lukuja pyörittämistä ja neuvolakorttia siteeraamista mielenkiintoisempaa olisi tietää, millainen vauva on, minkälaiselta tyypiltä hän vaikuttaa. Deitti-ilmoituksenomaista kuvausta luonteenpiirteistä, vaikkapa eläinrakkaudesta, seikkailijaluonteesta tai kiinnostuksenkohteista, on tässä, kypsässä neljän kuukauden iässä vaikeaa antaa. Vielä.

Helmi vaikuttaa sosiaaliselta ja iloiselta pikkutytöltä. Hän on utelias ja mummolassa hänen lempipuuhaansa on akvaariokalojen katselu nojatuolilla maaten. Hän viihtyy sylissä lähellä, kantoliinassa ja haliteltavana. Hän pitää suukottamisesta ja sulkee silmänsä ja hymyilee aina kun suukotan hänen poskiaan tai silitän hänen hahtuvahiuksiaan. Hän on pitkäpinnainen ja tyytyväinen lapsi, mutta väsyneenä todellinen drama queen joka väsyy jo omaan itkuunsa, kerää hetken voimia ja jatkaa väsynyttä itkua. Vaativimpinakin päivinä hän vain viihtyy normaalia enemmän sylissä. Hän on aktiivinen ja toimelias, aina liikkeessä. Hän nauraa ja kujertelee kun ilmeilen tai kun imitoin Tarja Halosta (se on meidän juttumme). Ja jostain syystä hän kesken pahimmankin raivarin rauhoittuu kun hänet laskee pesukoneen päällä olevalle keltaiselle ankkakuosiselle hoitoalustalle.

Minkälaiselta sinun vauvasi vaikuttaa?

3 kommenttia:

  1. Minun vauva (tai no, mun ja A:n) vaikuttaa aika temperamenttiselta tapaukselta.. :D Toisaalta, kaikki vauvathan ovat omalla tavallaan temperamenttisia. Mutta meillä on kyllä kans ylidramaattinen vauva, tarkotan nyt että jos ei sillä sekunnilla saa ruokaa ku nälkää ilmottaa niin saattaa olla että ei suostu vähään aikaan syömään vaan itkee loukkaantuneena ja antaa sellasen vaikutelman, että ihanku hänelle ei oltais ollenkaan, missään vaiheessa ruokaa tarjottukkaan :-D Huvittavaa sinänsä. Itkee myös yli dramaattisesti omaa väsymystään ja vaikka hetkeksi nukahtaa niin vielä täytyy herätä vähän huutamaan. -.- :D Ja unta vastaan taistelu on lempparihommaa täälläpäin! :D Sitkeä sissi :)

    VastaaPoista
  2. Minun poika on suhteellisen hyväntuulinen ipana, mutta auta armias, kun kommennetaan. Synnytyssalista lähtien olen vitsaillut, että pojalla on minun haastava luonteeni ja uskomaton temperamentti. Noh ei niin kivaa, kun osoittautuu oikeaan. :D

    VastaaPoista
  3. Multa kysyttiin eilen lasten luonteista onko erilaiset vai samanlaiset. Enpä osannut vastata mitään. Nuorempi on 2kk, eihän sen luonteesta vielä mitään osaa sanoa niinkuin isoveljestä vajaa 2v.

    VastaaPoista