Social Media Icons

torstai 13. lokakuuta 2011

Takkiaprikointia

4 kommenttia , , Share It:
Kantamisesta (liinoilla ja repulla) ja sen kätevyydestä innostuttuani olen tullut siihen lopputulokseen, että jonkinlainen kantotakkiviritelmä olisi nyt kohdallaan.
Tarjolla olevia vaihtoehtojahan on monia.

Mam Äiskä Babywearing Poncho 89,95e, Mamidea.com

MaM Babywearing Coat  134,95, mamidea.com
Lenny Lambin kantotakki 99e, Ipanainen.fiEikä varsinaiseen kantotakkiin tarvitse investoida, kun tarjolla on myös vähemmän radikaaleja ratkaisuja.

Kumja-kantopaneeli vetoketjukiinnityksellä 35e, Ipanainen.fi
MaM Deluxe Babywearing Cover-kantosuoja 47,45e, Mamidea.com
Blogisti ja käsityöihminen Verski ompeli itse kantopaneelin takkiinsa, mutta itse epäilen (olemattomia) käsityötaitojani. Aika yksinkertaisen ja helpon ompeluohjeen kantopaneelin ompeluun löysin myös täältä. Itse jäin kierrätyksen, edullisen hinnan ja persoonallisuuden vuoksi pohtimaan ysärianorakkia, jonka voisi löytää kirpparilta, josta voisi ratkoa kengurupussin auki ja ta-daa - lapsen pää voisikin kätevästi pilkottaa sieltä! Onko kellään kokemusta asiasta? Voisiko toimia?

Kuva Tuntsa kauppa

4 kommenttia:

 1. Kiitos näistäkin vinkeistä! :) Kantopaneelista en ollutkaan ikinä ennen kuullut ja tuo vaikuttis tosi hyvältä ratkaisulta!

  VastaaPoista
 2. Enpä ole ikinä ajatellut kanto-anorakkia! Mutta voishan tuo vaikka toimia. Tietty lapsen pää tulee vähän lapsen koosta riippuen ulos eri korkeudelta, mutta kaipa tuo voisi toimiakin!

  VastaaPoista
 3. Mulla on tuo Mam deluxe kantosuoja ja oon ollu kyllä tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on kumja ja se on kätevä! Mut menee vaan nyt, koska enhän mä eessä voi loppuelämää kantaa. SIt on tulossa Lenny Lambin takki takakantoon. Haaveilen siitä maijat-kantotakista, mutta oisko se jo turhamaisuutta omistaa monta....ponchot ei oo mun juttu niinku tiiät ;)

  VastaaPoista