Social Media Icons

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Sananen imetysliiveistä

6 kommenttia , , , Share It:
Nyt on vielä imetysviikko, vielä ehdin! Imetysvaatteet liivejä myöten jakavat mielipiteitä, ja tämä on siis vain omani. Jotta ymmärtäisitte minua paremmin, on minun kerrottava, että minulla on E-kupin tissit. Yksityiskohtia! Ihanaa, eikö? Olen hyvin tietoinen siitä, että ne voisivat olla isommatkin. Olen melko aktiivinen ihminen ja pidän tukevista liiveistä. Näiden seikkojen vuoksi en ole voinut vain vetäistä tissiäni normirintaliivien kupista ulos ja syöttää lastani. Minä tarvitsen imetysliivit.
Kammoksun lämmintä maidontuoksua, joka on ennen pitkää imetysliivien luottoaromi. Siksi minulla onkin seitsemät imetysliivit. Huokailkaa vain, mutta antakaa minun ensin selittää miksi, mistä ja milloin.

Raskausaikana sain Tallinnan tuliaisiksi kahdet mikrokuituiset joka suuntaan venyvät normaalit liivit. Hintaa oli kolme euroa tsipale ja ihan viimeistään kolmanessa pesussa lähtivät kaarituet. Näin ollen ne jäivät yöimetysliiveiksi. Vaikkeivat ne imetysliivi-nimikkeellä kulkeneetkaan, olivat ne kuitenkin sen verran ohutta ja joustavaa kangasta, ettei varsinaista imetysluukkua tarvittu. Hinta-laatusuhde on mahtava. Jos olet menossa etelänaapuriin, kannattaa harkita imetysliivien (tai ihan tavallistenkin liivien) ostoa alan varsinaisesta liikkeestä, ei Merekeskuksen kauppakujalta.

Triumph Micro W-liivit 43e, kuva Bellabambina.

Raskausaikana ostin Triumphin Micro W-imetysliivit, jotka on suunnattu nimenomaan kookkaammalle povelle. Materiaali oli mukavan viileä kuumana kesänä ja pukluvahingon sattuessa liivit pesi nopsaan nopeasti käsin ja ne olivat puolessa tunnissa kuivat. Se näissä on ehdottoman mukavaa! Lisäksi näihin ei pinty maidontuoksu helposti, eikä deodorantti jätä jälkiä. Kuppikoon valinta osui nappiinsa, ja liivit ovat huomaamattomat päällä. Nimenomaan huomaamattomat. Ihmisten ilmoille en kehdannut lähteä Riippari-Riittana. Kotikäyttöön nämä ovat kuitenkin ehdottoman ihanat. Olkapäiltä paksut olkaimet eivät painaneet, eikä liivit näy paidan läpi. Alas asti saatava luukku on nopea ja kätevä.

Roxy-imetysliivit 23,90e, kuva täältä.
Tarkkakorvainen Anni kuuli ruikutukseni huonosti tukevista rintsikoista ja vinkkasi mulle puolalaisista, puuvillaisista, kauniskuosisista imetysliiveistä. Alle kahdenkymmenen viiden euron hinta, naisellisempi ulkonäkö ja hyvin tukevat rintaliivit isorintaisellekin (kokoja F-kuppiin saakka) - me suositellaan! Imetysluukun klipsimekanismi on hieman muita imetysliivejä suurempi, mutta tukeva ja napakka. Pieni miinus tulee olkaimista, joissa on säätövaraa normirintsikoita aavistuksen nihkeämmin. Pitsisistä rintaliiveistä eivät näy liivinsuojat läpi, mutta jos pidät erotiikantappavista pyöreistä kohoumista trikoopaitojen päällä, eivät nämä liivit ole sinun juttusi. Minä kokeilin ensiä yksiä, sitten tilasin kahdet lisää.

Jos sinulla on hyvä imetysliivivinkki mielessä, anna kuulua!

6 kommenttia:

 1. Mun ajatukset on jo kaukana imetyksestä ja muusta vauvaelämästä. Mutta mä niin rakastan lukea sun rehellisiä, aitoja ja sujuvalla suomella kirjoitettuja juttuja! Mahtavaa vaihtelua niin monen blogin pintaliitoon. Hyvä hyvä ihana Sascia!

  VastaaPoista
 2. Mua jotenkin häiritsee toi viimeinen kuva.Imetysliivit ja tolla mallilla ihan joku muu mielessä (tai siis haetaan sitä juttua) kuin imetys...

  VastaaPoista
 3. vaikutat todella mukavalta ihmiseltä ja on kiva lukea virheetöntä, sujuvaa ja hauskaa tekstiä. hyvä että kirjotat rehellisesti ja suoraan etkä kaunistele asioita vaan sanot miten ne ite koet, arvostan sitä, varsinkin kun ihan omalla naamalla kirjottelet! oon tykästyny tähän blogiin oikein kovasti, oon seuraillu aikalailla alusta lähtien :) ps. teillä on todella suloinen tytär :> en oikeestaan tiedä kuinka voisin kehua tarpeeks lemppariblogiani :) terveisin. 18 v tyttö, suunnitellut lapset 10 v päähän ja seuraa erittäin mielellään teidän lapsiperheen arkea ja sun aatoksia

  VastaaPoista
 4. Mun hyväimetysliivivinkki on tilata liivit briteistä nettikaupasta thenursingbra-shop.co.uk tai jotain. Hinnat melkeen puolet Suomen hinnoista ja postikulut yhden punnan. Toimitti postilaatikkoon, kesti tosin kaksi viikkoa saapua, mutta säästetyn rahan arvoista...

  VastaaPoista
 5. Tuolta Wilman mainitsemasta nettikaupasta minäkin olen tilannut parit Bebesin sivuilla kehutut liivit. Hyvin on toiminu tilaus ja toimitus, ja säästö on tosiaan tuntuva.Olen suunnilleen samaa kokoluokkaa kuin sinä, ja kaipaisin kyllä vielä tukevampia liivejä, joten nuo Ipanaisen liivit kuulostavat hyviltä. Onnistuisiko sinulla kokovalinta hyvin, vastaavatko "normaalikokoa" eli mikä muutoinkin käytössä?

  VastaaPoista
 6. Hei! Kaikille imetysliiviasioita pähkäileville odottajille tiedoksi, että lasten- ja äitiysasujen erikoisliike Jasmin myy laadukkaita Anitan imetysliivejä Oulun Stockmann -korttelin 4. kerroksen myymälässään. Runsas kokovalikoima aina I-kuppiin asti. Myös kaarituellisia ja topattuja malleja. Asiantuntevalla opastuksella löydät sopivat liivit niin imetys- kuin raskausaikaankin, sekä päivä- ja yöimetyksiin. Tervetuloa tutustumaan!

  VastaaPoista