Social Media Icons

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Pakko mätsätä

9 kommenttia , , Share It:

Villatakki Zara
Trikoopaita H&M
Farkut Aleksi13

Helmin huppari & pipo Olive&Moss
Farkut kirppikseltä
Sukkikset O'baby 

Visuaalisesti vaativan kommenttiboksista kävi ilmi, että on muitakin äitejä, jotka tykkäävät lastensa kanssa yhteen mätsäävistä vaatteista (onko teitä enemmänkin, tunnustakaa!). Ja onhan se kätevää. Kun imettää julkisilla paikoilla, beibi sulautuu osaksi milloin mustaa, milloin valkoista, milloin vadelmanpunaista tai vaaleansinistä värimassaa. Ja kun paitani tuntuvat noin muutenkin tuntuvat vain joutuvan suuhun tai sieltä tulevan kuolan ja puklun hyökkäyksen kohteeksi, on äärimmäisen mahtavaa sävyttää lapsikin samoihin väreihin. Näin voin käyttää lastani pikasuojana ruokalistan jäämille (Helmin ja omani - syön edelleenkin kuin nelivuotias) ja aamupahoinvoinnista kärsivän lapsen todistusaineistolle. Me kun ei onneksi elellä ihan symbioosissa.

PS. Huomaa kotiäitilookini kulmakivet; likainen & sekainen tukka, juurikasvu ja pesukoneessa nenäliinan alle jäänyt vanha villatakki. Rumat ne vaatteilla koreilee.

9 kommenttia:

 1. Tunnustetaan! Kyllä mä ainakin melkeen aina katson, että mun ja Väpän vaatteet mätsää edes jollakin tasolla! :--D

  VastaaPoista
 2. :) Täytyy tosin huomauttaa ettei tukkasi näytä sekaiselta eikä likaiselta eikä juurikasvuakaan näy (näkisitpä siis minun tukkani).Sattumalta satuin muuten juuri ostamaan itselleni ja tyttärelleni tismalleen samanlaiset ja merkkiset toppatakit - ja vielä aivan eriaikoihin. :D

  VastaaPoista
 3. Mun täytyy sanoa etten kyllä hirveesti.. en ole mitenkään erityisen tarkka vaatteista... Syyksi ehkä sekin, etten osaa katsoa kaupasta itselleni sopivia vaatteita, ne mitkä valitsen ei vain istu mulle.Minä tykkäisin siitä että joku heittäis mulle kasan vaatteita kassiin, jotka sopii mulle. mää maksasin ja kiittäsin, ei sovitusta, ei hermojen menetystä ;)Mutta tästä varmaan yllätytte:Lapset on jostain syystä aika usein mätsätty isään! Joka onkin vähän tarkempi pukeutumisestaan.. johtuneeko siitä?!?

  VastaaPoista
 4. Me kyl mätsätään aina melkein ulkona liikkuessa. Kun on joku fiilis, niin se tarttuu äitiin ja pakosti lapseenkin!

  VastaaPoista
 5. Me ei mätsätä, vaan puen Teen niinkuin haluaisin itse pukeutua! Värikkäästi, hauskasti ja mätsäävästi. Oma vaatekaappi on kriisissä ja sisältää tylsiä ruskeita, harmaita ja mustia, muutamilla väripilkuilla. Mahdollisuudet sopia yhteen ipanan pöllöbodyn kanssa: nolla. Ja Me&i äiti-lapsi-mätsäyksiin en suostu.

  VastaaPoista
 6. Mä kiinnitän huomiota siihen, että mun vaatteet mätsää toisiinsa ja että Bubban vaatteet mätsää toisiinsa, mutta meillä ei melkein koskaan oo sävy sävyyn vaatteet, koska tykkään käyttää itselläni paljon tummempia vaatteita kuin Bubballa. Mut molemmat käytettään paljon mekkoja ja raidallisia vaatteita, ja kilpikonnat on kova juttu - tytöllä bodeissa ja mulla koruissa :D

  VastaaPoista
 7. Siis että ensin mätsäis mukelo(ide)n housut ja paidat ja pipot ja tumput ja takit jokaisen keskenään, ja sitten vielä koko köörin keskenään?? Not :) Jokaisella oma tyyli ja väriskaala sen mukaan mitä kaappiin on sattunut eksymään, että jos nyt mätsää edes per tyyppi niin oon tyytyväinen suoritukseeni :)

  VastaaPoista
 8. Yhteen mätsäävyyttä siis enemmän tai vähemmän ;) Mäkään en Me&I-vaatteista niin pidä. Meillä yhteen sovittaminen tarkoittaa usein sitä, että meidän päällä olevat värisävyt näyttää hyvältä yhdessä. Esim. Ruskea-vaaleanpunainen, musta-harmaa, sininen-oranssi jne. Mutta toisinaan (yleensä) kuljen kotona imetysliiveissä, yöpaidan minishortseissa (mun reisillä oh-la-laa!) ja villasukissa, joten Helmin sovittaminen yhteen...

  VastaaPoista
 9. Poikkeama, kai sitä vaan itse katsoo niin tarkkaan. Mutta kuvan ottamispäivänä liimasin hiukset omalla rasvallaan nutturalle. :D Juurikasvu toivon mukaan saa kyytiä reilun viikon päästä, kun menen hiusmalliksi, jeij!

  VastaaPoista