Social Media Icons

maanantai 10. lokakuuta 2011

No mä meen nyt, hei sitten

6 kommenttia , Share It:
 

Helmi oppi kierimään. Siis pyörimään ympäri, miten päin vaan. Ja nyt uusin juttu on mennä kylki edellä tuulen lailla. Olohuoneen karvamatto on kerrassaan niin ihana, ettei lehmänkuvat leikkimatossa enää kiehdo - karvamaton nukkaa voi silittää ja nuolla, aina kun äidin silmä välttää.Toisinaan palaillaan leikkimaton kaaria syömään, toisinaan potkitaan sohvapöydän jalkoja. Öisin jousitetussa sängyssä pyöriminen on vinkeää ja yöunet jäävät vähäisiksi.

PS. Tänään neuvolakäynnillä selittyivät äkkiseltään alkaneet yöhuutamiset, katkonaiset päiväunet ja yleistilaksi tullut kiukkuisuus - ikenet ovat turvoksissa, neidille on tulossa hampaita! Voi, minne katosi pikkuvauva?

6 kommenttia:

 1. Voi kun hää on niin söpö ja kehittyy kovaa vauhtia!Terveiset naapurista, täältä n.300 metrin päästä ;)Täälläkin hieman pyöritään ja noustaan konttaus asentoon, mut eipä muuta.. vaan kerkeehän toi...

  VastaaPoista
 2. No niin kehittyy! Tää ympäripyöriminen näin on ihan uusi juttu. :) Onko teillä miten ohjelmaa, jos tultaisiin käymään? Tai voittehan tulla meillekin? ;)P oli ihanan rauhallinen ja tyytyväinen lapsi. Meillekin vähän sitä, ainakin nyt kun tuo alkaa hampomaan....

  VastaaPoista
 3. Ei tässä nyt kummempia pitäis olla, Tervetuloa vain! :) Vai pitäiskö meidän käväistä vaikka joku aamupäivä pikku-P:n kanssa, kun vien toisen P:n siihen teitin viereen :)Ja mittaapa vaavelin jalka sitä ennen, niin tuon jonkun yllärin ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana! :) Meidänkin pieni mies kierien pääsee metrin verran suuntaan tai toiseen. On vain ajan kysymys milloin hoksaa ryömimisen, tai konttaamisen jalon taidon! Sit niitä ei pysäytä enää mikään!

  VastaaPoista
 5. voi kun söpö! :) meidän poitsu näyttää samalta, kun kannattelee päätään :D mutta meillä ei sentään kieritä, kun ikääkin vasta melkein 2kk :)

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa! Onnea Helmi uudesta taidosta!

  VastaaPoista