Social Media Icons

tiistai 11. lokakuuta 2011

Mustia edistysaskelia keittiössä

6 kommenttia , , Share It:
Kirjoitin aiemmin keittiöunelmistani. Mustista keittiöunelmistani. Halusin pyöreän, pienen keittiön pöydän, jossa olisi vähän inksiä. Sellainen löytyi isovanhempieni luota varastosta. Pyökin värinen massiivipuinen ruokapöytä on jo edesmenneen isoisoäitini peruja.
Hioin kevyesti vanhan lakkapinnan pois ja maalasin pöydän kahteen kertaan mustalla huonekalumaalilla. Pöytälevy on maalattu (huomaa passiivimuoto - H. maalasi) mohairtelalla ja jalka vaahtomuovisiveltimellä (kutsutaankohan sitä siveltimeksi, se ei ollut tela...). Nyt pöytä kuivuu kunnolla viikon verran. Ja siksi aavistuksen ankea keittiö suojamuoveineen...

Mitä pidätte?Pöytää olivat koirat nakertaneet kulmista ja varasto oli jättänyt jälkensä, mutta mielestäni lopputuloksesta tuli pienen vaivannäön jälkeen aika hyvä. Tältä pöytä näytti ennen:


Ensi viikolla kotiutunevat uudet tuolit.... Odotan innolla!

6 kommenttia:

 1. Näyttää oikeen hyvältä :) Mä olen myös miettinyt, että tuunaisin oman ruokapöytäni ja laittaisin istuimiin nahkaiset päälliset "samettisten" sijaan.. Mutta en ole kovinkaan kätevä käsistäni :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos!Joo, meillekin tulee aika suoralinjaiset ja korkeaselkänojaiset tuolit, joissa on irroitettava pohjalevy. Ajattelin valkoista keinonahkaa uudeksi päälliseksi, nykyiset on jotain lila-harmaata feikki-samettia... Mä en oo kätevä käsistäni, en sitten ollenkaan, mutta toi pohjalevyyn uuden kankaan niittaminen onnistuu multakin :)

  VastaaPoista
 3. hyvältä näyttää pöytä! :]

  VastaaPoista
 4. Vautsi, näyttääpä hyvältä!

  VastaaPoista