Social Media Icons

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Mäyräkoiran myrkytön kaveri

1 kommentti , , , , , Share It:

Kirjoitinkin jo aiemmin mieltymyksestäni puuleluja kohtaan. Brion puinen, perässä vedettävä mäyräkoira sai tänään kavereita kaksin kappalein. Tikkurilan maalaismarkkinoilta ekologisesti tiedostava äitini bongasi Happy Tuna-kojun, joka myy käytetystä kumipuusta (sademetsien suojelijat kiittävät) valmistettuja, CE-hyväksyttyjä tuotteita, joissa käytetyt maalit ovat hajuttomia ja myrkyttömiä. Valikoimassa on ihanan pirteän värisiä, retroa henkiviä moderneja puuleluja, palapelejä, kirjaimia ja numeroita, mobileja... Mukaan tarttui tämän kirahvin lisäksi perässä vedettävä seepralelu, Helmin nimen kirjaimet ja norsupalapeli.

Happy Tunan ja käsityöbasaarin ihanat kojut löydät maalaismarkkinoilta vielä huomenna, sunnuntaina. Muista superlöydöistämme saatte lukea lisää myöhemmin.

PS. Jos mielit heikkoa kuvanlaatua, mutta olet utelias, seeprakaveri näyttää tältä.

1 kommentti:

  1. oi miten ihania:)meillä on jo toinen mäykky menossa ja on 2ween lempileluja.meijän oli tarkotus kerää neidille noita brion leluja enemmänkin mutta sukulaiset ei o sitä toivetta kuunnellu ku lahjoja hankkinu.meiltä löytyy mikkiauto ja mäykky sekä kirahvi..

    VastaaPoista