Social Media Icons

maanantai 17. lokakuuta 2011

Liinavauvoja ja anoppeja

2 kommenttia , , , , , Share It:

Minusta on kuoriutunut myöhännäisherännyt kantoliinailija. Tai ainakin wanna-be. Sen on aikaansaanut auliisti pulppuaviin kysymyksiini vastannut Anni ja aiheesta tositarkoituksella kirjoittanut Oi mutsi mutsi. Taistelin sidontojen kanssa (=piiskasin huonekaluja nelimetrisellä puuvillarievulla) kantoliinakanavan kattavista tietopaketeista ja blogisisarieni uljaasta avustuksesta huolimatta. Viikonloppua vasten osallistuin Oi mutsi mutsin kanssa Arabianrannan Kääntöpaikassa pidettyyn kantoliinailutapahtumaan, jossa vastassamme oli lukuisia innokkaita, avuliaita ja sosiaalisia trueliinailijoita ojentamassa auttavaa kättä, oli kyseessä sitten umpilumpiokalloinen ummikko (minä) tai liian lyhyen liinan vahingossa saanut bloggarikaverini.

Liinailutapahtumassa Helmi tapasi toista kertaa sulhonsa, Mutsin vauvan, Tissilän. Tapasimme aiemmin kesällä puistopiknikin merkeissä, jolloin lempi leiskui. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Tällä kertaa hetken unisen viileyden jälkeen lajitovereiden katseet kohtasivat ja kädet etsiytyivät kaverin suuhun ja naamaan. Helmi oli ihan sulaa vahaa, taas. Tissilä on ihana. Oi mutsi mutsista kuoriutuu vielä Oi anoppi anoppi, vai mitä luulette?

Meillä oli Mutsin kanssa samoihin aikoihin lasketut ajat ja synnyttäessäkin tehtiin kättärillä vaan vuoronvaihto - he lähtivät nyytin kanssa kotia kohti varttia ennen kuin me kirjauduimme synnytysosastolle. Vauvamme ovat kasvaneet ja kehittyneet samaan tahtiin. He ovat likipitäen samankokoisia ja oppivat uusia asioita samaan aikaan.

Liekö äkisti iskenyttä vaunuvihaa vai sydäntä särkevää kaipuuta oman kultamurun luo, Helmi kovaan ääneen kieltäytyi enää matkustamasta vaunuissa (HSL:n hirvittäviä seutulipun hintoja protestoidakseni päätin matkustaa kanssaihmisten iloksi yhdistelmävaunujen kanssa). Niinpä minä kantoliinatukihenkilöiden hyvän opastuksen ansiosta kietaisin liinan suhteellisen oikeaoppisesti takkini päälle ja sujautin nappulan vatsaani vasten. Helmi katseli Helsingin valoja kiinnostuneena hetken, mutta nukkui sikeästi jo toisissa liikennevaloissa.

PS. Myös Helmin anoppikokelaalla on käynnissä arvonta! Palkintona on 50 euron lahjakortti ihastuttavaan lasten leluihin ja lastenhuoneen sisustukseen perehtynyneeseen Ombrellino-verkkokauppaan! Itse himoitsen Sophie the Giraffea, Cucu Mignon-seinäkelloa ja vintagetyylisiä magneettipaperinukkeja. Tsekkaa omat suosikkisi ja kerro ne Oi mutsi mutsille. Osallistumaan pääset tästä!

2 kommenttia:

  1. Helmi on vaikutteille altis :D Käytiin tyypin kanssa neuvolassa ja sanoi, et kohta alkaa ryömimään, että varo vaan säkin!oho. sanavahvistus:perse

    VastaaPoista
  2. Oh noes! Helmi liikkui eilen jo kymmenen sentin matkan mahallaan, raukkaparka vaan ei tajua nostaa päätään samalla kun peppu nousee ja jalat menee koukkuun --> neito puutarhatonttuna kyntää olkkarin karvamattoa.....

    VastaaPoista