Social Media Icons

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Hyvästit Ikea-kasseille

8 kommenttia , , , , Share It:
Joku melkein voisi kuvitella, että salakavalasti piilomainostan Ikeaa. Ehei, budjettisisustusta, budjettisisustusta, ystävät hyvät.

Rumia sinisiä Ikea-kasseja löytyy joka kodista. Kahden euron pyykkikassi on uusi Aalto-maljakko. Sellainen on jokaisella. Siihen voi säilöä mitä tahansa (kuten Aalto-maljakkoonkin - rumin näkemäni viritelmä oli vihreät jouluvalot keväällä kirkkaassa maljakossa), se kestää kosteutta ja on vahvaa tekoa. Tosin se on epäesteettisin edullinen säilytyskassiratkaisu jonka tiedän. Eikä siinä ole vetoketjua.


Tilasin Pipa's Kidsistä (mm.) kierrätetyistä muovipulloista valmistettuja, vetoketjullisia ja kuosillisia isoja säilytyskasseja. Yhteen kassiin sulloin helposti kahdet vieraspetivaatteet ja kasan koristetyynyjä. Ihana, vaalea päärynäkuosi istui hyvin eteisemme väritykseen ja eteisen kaapin päällinen muuttui hetkessä romukasasta siistiksi ja jäsennellyksi kokonaisuudeksi. Pyykkitupaan mennessäni keräsin naapurin mummoilta ihailevia kommentteja kauniista pyykkikassistani.
Äitiyslomalaista tietenkin ilahduttaa ekologisuus, kiva kuosi, vetoketjullisuus (tavarat on suojassa pölyltä) ja ennen kaikkea hinta  -  6,90e.

Itse pidin eniten päärynäkuosista (joka muuten on luonnossa paljon raikkaamman värinen). Mikä on sinun suosikkisi?

8 kommenttia:

 1. Näistä näkyvissä olevista se on kyllä tuo päärynä ehdottomasti. Meillä on samantyyppisiä säkkejä aika paljonkin, O:n lelut virityskuvalla varustetussa ja pyykkiä pesuohjein koristelluissa mustassa ja valkoisessa. Työhuoneessakin taitaa olla pari mustavalkoista yksilöä jollain kuosilla. :D

  VastaaPoista
 2. Tuo ihan varsinainen pyykkikassi kuulostaa tosi kivalta! Muistatko yhtään, mistä olet niitä tai muita tämäntapaisia säilytyskasseja bongannut?

  VastaaPoista
 3. Kiitti vinkistä. Kuosit ei tosin miellytä, mutta eiköhän etsimällä löytyisi jotain minunkin makuuni sopivaa. :)

  VastaaPoista
 4. Juu muistan, niitä on aika monessa paikassa. Pyykkikassit ovat Miquesta ja se virityskuvasäkki Bauhausista. :)

  VastaaPoista
 5. Oon joskus ollut töissä Tiimarissa ja sain sieltä mukaani useammankin tuollaisen kassin. Ne poistettiin myynnistä kun joku tarkkasilmäinen huomasi kukkakuosin alla pilkottavat miltei alastomien naisten kuvat=)Tiedä sitten miksi sellaista kuosia oli edes painettu mutta mulle kelpas. On kyllä tosi hyviä kaikenlaiseen säilytykseen.

  VastaaPoista
 6. meillä kanssa muutama tuonkaltainen miquesta) eteissä olen säilönyt niihin kenkiä.

  VastaaPoista
 7. Löysin blogisi ja olen uusi lukijasi..Riikka

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä, googlettamalla löysin ihanan avaruuskuosillisen jumbokassin, niitä oli ainakin täällä: http://www.tilpehoori.fi/index.php?route=product/product&manufacturer_id=20&product_id=664:)

  VastaaPoista