Social Media Icons

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Hiusmalleillen

10 kommenttia , , , , Share It:


Äitiyden myötä olen laiskistunut, mitä hiuksiin tulee. Aiemmin värjäytin hiukseni (tyven) kampaajalla kuuden viikon välein ja halusin sovittaa hiukseni aina vuodenajan mukaisiksi. No, nyt ne on olleet kesannolla luoja ties kuinka kauan. Ristiäisaattona vetäisin hätäpäissäni päähän kaksi kaupan hiusväriä ja toivoin parasta. Vain toivoin. Urbaaniegenda kusenkeltaisesta kotiblonditukasta ei ole urbaanilegenda. Se on ihan totista totta. Ristiäispäivänä tukkani loisti vaalean tipunkeltaisena ja siitä traumasta olen paranuttanut hiuksiani viimeiset kaksi kuukautta hopeashampoolla.

Tänään asiaan tuli muutos. Hopeashampooläikkiä päänahka täynnä, tukka likaisena, laikullisena ja keltaisena pyyhälsin Wella Studiolle Kamppiin ja istuin nauttimaan. Kävin Wellalla hiusmallina aiemmin keväällä ja pidin lopputuloksesta. Varasin ajan kolme viikkoa sitten, ja voi pojat, kyllä kannatti odottaa!
Jo pelkkä neljän tunnin pesäero pikkuneidistä tuntui tekevän terää. Ennen malliaikaani istuin läheiseen kahvilaan nauttimaan kuumasta lattekahvista.
Hentoon ja hauraaseen luonnonkiharaan tukkaani laitettiin kolmea tummempaa sävyä, päälle vaaleaa ja alle tummaa. Olin toivonut tummia raitoja, mutta kiharaisen hiuksen takia ei lopputulos olisi luonnontilassa näyttänyt hyvältä. Pidän lopputuloksesta, joskin uusi, tummempi väri vaatii hieman totuttelua. Väri on luonnollisen näköinen, viileä vaalea, olematta haalistuneen näköinen samea harmaa tai kirkuvan pääsiäiskoristeen väreissä juhliva sirkustukka.
Lopputulos näytti tältä...

Valitan peilin kautta otettuja hurjan vakuuttavia muotokuvia. H. tarttuu pyynnöistäni huolimatta äärimmäisen laiskasti kameraan.


Mitä pidätte?

Onnellisena, korkkiruuvikiharoissani ja vaaleassa trenssitakissani nautin hetkellisestä lapsettomuuden tunteesta. Äärimmäisen ilmavan ja kevyen olon pilasi vain Clas Ohlsonilta mukaan tarttuneet kolme muovikassillista tavaraa. Kun pääsin kotiin, Helmi tarrasi minua hiuksista kiinni, kuinka ollakaan. Se siitä sitten.

Vinkvink! Wella etsii koko ajan hiusmalleja ja järjestää koulutustilaisuuksia ympäri Suomea. Käy tykkäämässä Wellan facebook-sivusta ja seuraa mallinvalintatilaisuuksia lähellä sinua! Aikaa kannattaa varata normaalia kampaajakäyntiä reilummin, tänään aikaa meni 5h, mutta se tuntuu varsin kohtuulliselta siihen nähden, että työstä ei tarvitse maksaa mitään.

10 kommenttia:

 1. Minäkin menossa huomenna wellalle.

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Ehkä minäkin voisin uskaltautua.. :)

  VastaaPoista
 3. Todella kivan ja kauniin näköinen tukka ja vielä kaikenlisäksi todella luonnollinen! :---) Nappivalinta siis!

  VastaaPoista
 4. Kävin tänään itse Schwarzkopfilla mallina ja ekat viis tuntia meni ihan hyvin.. sitten kävin välissä kotona ja kun menin takas näytökseen, niin hyvä etten vääntäny siellä itkua kun oli pikkupoikaa niin ikävä! Maidot vaan tuli paidasta läpi. :D Mutta sain hienon tukan ja saivatpa poijat olla kahdestaan kerrankin. Hyvin oli menny. :)

  VastaaPoista
 5. Oikein kauniit ja hyvin onnistuneet hiukset, sopivat sinulle. :)-Sannas-

  VastaaPoista
 6. Ihanat hiukset tuli :) Gärrh, nyt ketuttaa että poistin itseni facebookista. Epätoivoisesti yritin googlettaa tosta hiusmallijutusta, mutta eipä tietenkään löytynyt mitään. No, en mä olisi hiusmalliksi varmaan halunnutkaan. :D

  VastaaPoista
 7. Tulipas tositosi hyvännäköset hiukset ;)

  VastaaPoista
 8. Kyllä pitäs goolesta löytyy. Minäkin oon käyny myös Hakanitilla usein ja nyt ekaa kertaa Wellalla.Kivat hiukset tuli. Poika oli kummitädillä hyvässä hoidossa.

  VastaaPoista
 9. Hih, kiitos! Elina T, Hakanitilla? Pitääkin googlailla - vastaisuutta varten. Kiva että pidit lopputuloksesta!

  VastaaPoista