Social Media Icons

tiistai 25. lokakuuta 2011

Hei, onnekkaat!

5 kommenttia Share It:
Arvonta on päättynyt ja voittajat selvillä (tähän väliin sanottakoon, että excel-taulukointi ei ole mun juttuni...). Lasten taikamaan lahjakortin Lipfishin vapaavalintaiseen tuotteeseen voittivat Elli76 ja blogisisareni Kiki, onneksi olkoon! Arvontaan osallistui huimat 93 henkilöä, kiitos teille kaikille!PS. Jos jäit ilman palkintoa, käy osallistumassa Oi mutsi mutsin arvontaan, tarjolla on 50e lahjakortti ihanaan Ombrellinoon!

5 kommenttia:

 1. Ai tsiisus, saako udella että miten sä teet arvonnat? Siis arvot. Kun mulla on edesä aika mukava exelin pyöritys useiden arpalippujen vuoksi + random numberin käyttö. Onkohan tähän jotain helpompaa tapaa? Tuskin :)

  VastaaPoista
 2. IIks! Hyvänen aika sentään! Kiitos! Laitan sulle postia ihan just!

  VastaaPoista
 3. Laitoin sinulle mailia, mutta et ole vielä vastannut. Miten saan tuotteen lunastettua?

  VastaaPoista
 4. Omm, ei, valitettavasti, samoilla mennään :(Kiki, onnea vielä! Sain viestisi, vastaan ihan pian :)Elli76, hyvä kun laitoit viestiä! Olin etsintäkuuluttamassa sua, kun meilin luettuani poistin vahingossa viestisi, enkä löytänyt sitä roskakoristakaan - mä en ole hyvä näissä teknisissä jutuissa, ollenkaan. Laitatko mulle uudestaan sähköpostia? Olettaisin, että Lasten taikamaan Heli antaa alekoodit teille molemmille annettavaksi, joilla sitten voi lunastaa tuotteen itselleen :)

  VastaaPoista
 5. Oi, siellä olikin ihania juttuja! Tuo kuvassa oleva ilvespaita on suosikkini!

  VastaaPoista