Social Media Icons

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Hei me arvotaan!

93 kommenttia Share It:

Syksyn kunniaksi päätimme pistää arvonnan pystyyn. Jaossa on kaksi palkintoa! Kaksi onnekasta voittaa lahjakortin Lasten Taikamaahan, jolla saa lunastaa itselleen vapaavalintaisen LipFish-tuotteen. Itse pidän erityisesti vihreästä ilvespaidasta, mutta LipFishiltä on kuulemma tulossa joulu-uutuuksia pian, joten pysykää linjoilla!

Arvonnan säännöt

Arvonta-aika on 16.-24.10.2011. Voittajien nimet julkistetaan erillisessä postauksessa blogissani.

Blogistit voivat osallistua kahdella arvalla kertomalla arvonnasta omassa blogissaan ja linkittämällä arvonnan. Ilmoitathan, osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla.

Olisi mukava tietää jotain teistäkin! Kerro muutamalla sanalla itsestäni, miten olet löytänyt blogini ja miksi pidät/et pidä siitä.

PS. Lohdutuspalkintona ei-voittaville Lasten taikamaa tarjoaa kaikille lukijoilleni 20% alennuksen Olive&Mossin ja Jny Designin tuotteista. Alennuksen saat käyttämällä koodia SASCIABLOGI.

93 kommenttia:

 1. Yhdellä arvalla mukana! :) Olen lukenut blogiasi jo kauan enkä edes muista mistä sen bongasin. En vain ole ikinä rohkaistunut kommentoimaan. Blogisi on yksi lemppareistani joten jatka samaan malliin! Niin ja ilvespaita olis varmaan komea meidän poitsun päällä :)

  VastaaPoista
 2. Yhdellä mukana!En tosiaan muista yhtään mitä kautta tänne löysin. Itsehän pidän lapsi/odotusblogia touhukkaan lähes 1v:n ja masun kasvusta

  VastaaPoista
 3. 2arvalla mukana!Jonkun toisen blogin kautta tänne jonku aikaa sitte löysin ja jäin lukemaan kun löyty toisen äiti ihmisen blogi :D

  VastaaPoista
 4. Yhdellä mukana!Löysin tänne toisen blogin kautta ;). Itsellä 1,5 v tyttö ja krooninen vauvakuume.

  VastaaPoista
 5. Kaksi arpaa :)Taisin löytää tänne toisen blogin linkityksen kautta ja jäin lukemaan koska tekstisi olivat hyvää luettavaa, nykyisin etsiskelen muitakin mammablogeja lukulistalleni. Olen itse yhden kohta 2-vuotiaan tytön äiti Keski-Suomesta.

  VastaaPoista
 6. Yhdellä arvalla mukana!En muista mistä löysin, mutta itsellä 6kk poika ja Oulussa asun :)

  VastaaPoista
 7. yhdellä arvalla mukana! :)Blogin matkaan hyppäsin joskus Maaliskuussa kun tuli miekkosen kanssa lapsi puheeksi ja löysin tämän jostain inkitettynä. :) tykkään hirveesti vaikka ei meil viel mitää vauvaa olekkaa, kirjoitat niin hyvin :)

  VastaaPoista
 8. Yhdellä arvalla mukana!Löysin tänne jonkun toisen blogin kautta ja tykästyin kirjoitustyyliisi. Mulla on reilu puolivuotias tyttö, joten jotenkin nämä vauva-aiheiset blogit on kivoja ;)

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana! Rupesin odottamaan esikoistani viime jouluna, enkä pahemmin kiinnostunut ulkoilusta tai muustakaan joten sain ns 'uuden harrastuksen', lukea blogeja. Rupesin etsimään kiinnostavia blogeja ja sinä tulit ensimmäisten joukossa vastaan, siitä asti mukana ollaan pysytty ja pysytään edelleen, poikani on kohta 2kuukautta vanha. Muistan myös kerran kun vauva lehti tipahti postiluukusta niin hihkuin avomiehelleni että 'tuo on se bloggari!':D oikein mukavia ja minua kiinnostavia aiheita. Kirjoitat myös todella hyvin. Kiitos kun jaat blogiasi:)-Cs

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla mukana! :)Olen 1/11 syntyneen pojan äiti, ja pidän blogistasi koska Helmi on tosi suloinen ja on kiva lukea samassa elämäntilanteessa olevan kuulumisia ja mielipidekirjoituksia. :)

  VastaaPoista
 11. Löysin blogiisi surffailemalla blogista blogiin. Tykästyin heti kauniiseen ja yksinkertaiseen ulkoasuun sekä todella kivoihin päivityksiisi. Kirjoitus tyylisi on huippu! :)Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana.En muista miten löysin sun blogin :)

  VastaaPoista
 13. Ihana arvonta, yhdellä arvalla mukaan!Blogiisi löysin jonkun muun blogin kautta.

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla mukana. :)Löysin blogiisi kuukausia sitten raskaus- ym. blogeja selatessani ja tykästyin rempseään kirjoitustyyliisi!

  VastaaPoista
 15. Yhdellä arvalla mukana.Keväällä etsiskelin raskaus/ mammablogeja, ja onnekseni blogisi oli ensimmäisiä, joka tuli vastaan. Olet ehdottomasti lempibloggarini tällä saralla. Kirjoitustyylisi on ihanan ironinen ja hauska. Nyt blogia on kiva seurata senkin takia, että vauvoillamme on vajaa kuukausi ikäeroa.

  VastaaPoista
 16. yhdellä mukana ja googlen kautta taisin tänne eksyä:)ja koukussa ollaan.kotona 2wee ja masussa kasvaa sille kaveri:)

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla!Raskausaikana etsiskelin aiheeseen liittyviä blogeja,ja en tosiaan muista mistä eksyin tänne:) kiinnostava ja loistava kirjoitustyyli on syy miksi seuraa ja myöskin vaihtelevat postaukset eri aiheista,ei ehdi kyllästyä :)ite 19v. vajaa 5kk vanhan tytön äiti :)

  VastaaPoista
 18. Mukana ollaan :) kolmen tytön äitinä olen huomannut viihtyväni parhaiten sellaisten blogien äärellä, jota kirjottaa äiti :)

  VastaaPoista
 19. Yhellä arvalla mukana! En yhtään muista kuinka löysin tänne aikanaan, mutta tykkään lukea tätä kun itellä on 3-kuinen vauva. :)

  VastaaPoista
 20. Yhdellä arvalla mukana. :)Löysin blogisi kauan sitten talvella erään lehden keskustelupalstan linkin kautta, jossa oli erilaisia nuorten äitien blogeja listattuna. Sen jälkeen olen lukenut juttujasi tiheään ja pidän tyylistäsi. Itsellä 4v ja 2,5v sekä kolmas tulossa millä hetkellä hyvänsä (rv40+3). :)

  VastaaPoista
 21. Googletin keväällä odotusblogeja, niin sitä kautta löysin sinun blogisi. Minun vauva täytti eilen 2kk.

  VastaaPoista
 22. Yhdellä arvalla mukaan! En itse enää muista, että mistä sun blogin oon löytäny, mutta ei siitä kauaa ole, sillä sain vasta nyt luettua loppuun asti, elikkä tuolta alusta asti aloin sitten lukemaan:) Oon itse siis 14 vuotias tyttö, joka sitte joskus "ison" haluais lapsia:) Ja koska en ole ennen kommentoinu (kai) ni sanon nyt että sun blogi on aivan ihana ja varmaa mun suosikki ! :)T. Emmi

  VastaaPoista
 23. Oho hups, en ollu kirjautuneena äskö siis olen toi edellinen Emmi !:)

  VastaaPoista
 24. Yhdellä mukana.Vauvakuumeillessani löysin tänne joskus puolisen vuotta sitten:).

  VastaaPoista
 25. En muista miten tänne löysin, mutta jäin heti koukkuun mukaansatempaavan kirjoitustyylisi takia. Luinkin sitten koko blogin, siinä joku aika meni, mutta kannatti. Luen paljon toive-, odotus- ja perhe-elämäblogeja - osaksi oman elämän haaveiden, osaksi ammatillisten haaveiden takia.

  VastaaPoista
 26. Ja yhdellä arvalla osallistun, jäi se mainitsematta.

  VastaaPoista
 27. Yhdellä arvalla mukana :)Taisin aikojen alussa eksyä tänne, kun olit liittynyt lukijoihini ja halusin tietää blogini lukijoista enemmän. Sittemmin olenkin pysynyt blogin matkassa mukana. Niin ja siis tämmöinen isästä menevä keskosäiti kirjoittelee tämän nimimerkin takana. :)

  VastaaPoista
 28. Mukana ollaan yhdellä arvalla. En nyt äkkiseltään muista mitä kautta blogisi löysin mutta olen lukenut tätä jo pidemmän aikaa. Samanlaisessa elämäntilanteessa kun olemme niin sillä blogistasi tykkäänkin. :) -Kilpikonna.

  VastaaPoista
 29. Eikä mä kuolen, ihan ylisöpö toi hyljepuku :DOnneli 27v, ope mammalomalla. LÖysin tänne lapsen synnyttyä kun yöllä imettäessä viihdytin itseäni loikkimalla blogista toiseen linkkien välityksellä. Luen edelleen ajankuluksi imettäessä :)Linkattu eli osallistun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 30. Osallistun kahdella arvalla. Olen itse 11kk vanhan tytön äiti ja kirjottelen itsekkin blogia.Tykkään kovasti kirjoitus tavastasi ja olen lueskellut blogiasi noin 3kk eksyin jotain kautta tänne ja täällä olen pysynyt :)

  VastaaPoista
 31. Yhdellä arvalla ehdottomasti mukana! Blogisi taitanee olla ensimmäisiä blogeja, joita aloin aktiivisesti seuraamaan. Blogissasi etenkin sanavalmius ja todella laaja sanavarasto ihastuttaa.21-vuotias pian puolivuotiaan Eliel-pojan supermama. ;)

  VastaaPoista
 32. 2 arpaa ja hirvee väsy niin en selittele enempää. paitsi et taisin tulla tänne sillon alunperin ärhentelemään niille sun lukijoille, jotka oli niin kypsiä ja aikuisia...JA MULLAKI ON ARVONTA MAANANTAIAAMUSTA, ETTÄ TUUTTE SINNEKKI SITTE KAIKKI NII!!!!!

  VastaaPoista
 33. osallistun 2 arvalla!en muista mitä kautta blogiisi aikoinaan löysin, mutta tykkään sun tavasta kirjoittaa ja siitä huumorista :)itselläni on 3,5 kk ikäinen tyttö :) kirjoitin raskausaikana uuden elämän alku-blogia ja nykyään vaaleanpunaista-blogia.

  VastaaPoista
 34. 1.llä arvalla mukana!Ihana ihana blogi, osaat kirjoittaa todella elävästi ja tykkään siitä!(itse olen todella huono kirjoittamaan ja sen huomaa jo tästä!:D)Mitään valittamista ei ole!:)Blogiin löysin jo muutama hetki sitten jonkun toisen blogin kautta ja koukkuun jäin!T. Murusen mami

  VastaaPoista
 35. Yksi arpa mukana täältä. Ajauduin blogiisi varmaankin reittiä Visuaalisesti vaativa -> Oi mutsi -> tämä. Jäin sitten vakkarilukijaksi, koska blogisi on hyvin kirjoitettu ja mielenkiintoinen. Minulla on itselläni 4,5-kuukautinen tytär, joten aika tuttuja fiiliksiä monesti kirjoittelet. :)

  VastaaPoista
 36. Jos anonyyminä saa osallistua, niin yhdellä arvalla mukana! :)En muista milloin löysin blogisi, mutta löytäessäni tänne taisin lukea kaikki siihen astiset postaukset kerralla läpi! Osaat kirjoittaa todella koukuttavasti: vaikka aihe ei välttämättä olisi se kaikkein kiinnostavin, on se postaus silti luettava. Se jos mikä tarkoittaa että kirjoittaa koukuttavasti, ainakin omasta mielestäni.. :)Johanna (nxmo)

  VastaaPoista
 37. Blogittomana lukijana yhdellä mukana..Olen joskus eksyny blogiisi jonkun toisen sivuston kautta. Kivasti kirjoitettuja juttuja vaikkei aina mun elämän kanssa kohtaavia mutta ei sillä niin väliä.Unettomuus vaivaa ja silloin on kiva lueskella juttuja muiden arjesta ja elämästä..

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla mukana :DLöysin tämän joskus odotuksesi alkumetreillä. Seurailen hiljaisena, harvemmin olen kommentoinut. Mutta hei, miusta sie oot kauheen symppis!

  VastaaPoista
 39. 1 arvalla mukana.olen 25 vuotias vauvakuumeilusta kärsivä satakuntalainen.minulla onreilu 1 vuoden ikäinen kummipoika jota lahjon mielelläni =)en muista mitä kautta blogisi löysin mutta olen seuraillut jo kesästä asti.tykkään kovasti!nasu86nita15@suomi24.fi

  VastaaPoista
 40. Moikka, yhdellä arvalla mukaan.täällä löytyy hiukan alle 30 äippä ja kohta kaksivuotias poika :)

  VastaaPoista
 41. Kahdella arvalla mukana!Olen blogias jos seurannut sun odotuksesta lähtien. Eli jonkun aikaa.. En enää tosin tarkkaan muista mitä kautta blogisi bongasin?Itse olen naimisissa oleva, kahden kissan "äiti", kova vaavikuumeilija ja ihan kohta tuleva inttileski.Olisi hauskaa jos blogiani haluaisit katsella :)

  VastaaPoista
 42. yhdellä arvalla mukana!Löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta, ja jäin seuraamaan. Minulla poika 2/2011, itse olen 25 vuotias. Samaa arjen pyöritystä siis täälläkin

  VastaaPoista
 43. Hei, yhdellä arvalla mukana kivassa arvonnassa. Blogiisi löysin VAUn kautta, kiinnitin huomion kun oli sama laskettuaika ja jäin seurailemaan. Kirjoitus tyylisi on hauska ja mukaansa tempaava. :)-sannas-

  VastaaPoista
 44. Yhdellä arvalla osallistun.Löysin blogiisi jonkun toisen blogin kautta, tykkään lukea blogeja ja hamstrata vinkkejä. Omaa blogia en ehdi kahden pienen lapsen äitinä kirjoittamaan, vaikka kovasti niin tahtoisinkin.

  VastaaPoista
 45. Yhdellä arvalla osallistuisin :)Löysin blogisi toisen blogin kautta. Itselläni on 3kk vanha poika, joten mielenkiinnolla lueskelen juttujasi. Osaat kirjoittaa taitavasti!

  VastaaPoista
 46. Yhdellä arvalla mukana.Blogin löysin tuolta blogimaailman syövereistä ja jonkun tovin jo seuraillut - luen näitä tuon googlen readerin kautta joten kommentointi jää kyllä hävettävän vähälle...Mutta kiva seurata muidenkin menoa kun omat mussukat (06/11 ja 07/08) pitää tämän arjen kaikkea muuta kuin tylsänä. ;-)

  VastaaPoista
 47. Yhdellä arvalla myös täältä mukaan!Oon seurannut blogia pitkään anonyymisti ja kun pistin oman blogin pystyyn aloin seurailemaan ihan julkisesti. :)

  VastaaPoista
 48. Yhdellä arvalla mukana.Löysin blogin odotusaikana, kun etsin blogilistan kautta odotuksesta kertovia blogeja. Olit niin samoilla rv:lla joten oli mukava seurata odotustasi ja vertailla sitä omaani. Kommentointi on jäänyt vähäiseksi, mutta mukana ollaan roikuttu viime talvesta asti.Miedän esikois poikamme syntyikin 16.6. eli jokunen päivä teidän Helmin jälkeen. Nyt onkin ollut kiva seurailla Helmin kehitystä ja verrata sitä meidän pikkuiseemme. Pojat kehittyvät huomattavasti hitaammin kun tytöt ;) Jo vauva iässä.. heh.

  VastaaPoista
 49. Yhdellä arvalla mukana eikä enää hajuakaan mistä tänne löytänyt. Kun kiertää ja lukee paljon eri blogeja, niin niistä saa aina vinkkejä uusille sivuille, niin jostain tätä kautta myös tänne eksytty.

  VastaaPoista
 50. Yhdellä arvalla mukana :)Jostain sattumalta sun blogis löysin ja melkein päivittäin on pakko käydä kurkkailemassa :)

  VastaaPoista
 51. Yhdellä arvalla mukana! Jonkun toisen blogin kautta tänne löysin ja piti heti liittyä lukijaksi :)Itselläni on vuoden ikäinen tyttö ja tykkään lukea muiden vauva-arjesta.

  VastaaPoista
 52. Yhdellä arvalla mukana!Löysin tänne jonkin toisen blogin kautta ihan lähiaikoina ja luin samantien koko blogisi läpi. :) Itselläni on vuoden ikäinen poika joten "lapselliset" asiat kiinnostavat!

  VastaaPoista
 53. Mukana kahdella arvalla. Löysin blogisi aikoinaan toisen blogin kautta, ja linkitin samantien oman blogini sivupalkkiin ja olen siitä lähtien seurannut matkaanne. Tykkään sun tavasta kirjoittaa ja vaikutat sellaselta rempseältä tyypiltä tekstiesi läpi :)Meillä on laskettu aika viikon päästä (ompas outoa kirjoittaa tuo...huuuh!!!) ja olisi ihanaa voittaa jotakin pienelle <3 Blogistani löytyy siis linkki arvontaasi. www.enkeleitaonkoheita.blogspot.com

  VastaaPoista
 54. Mukana yhdellä arvalla. Löysin blogisi about kuukausi sitten jonkun toisen blogin kautta ja jäin koukkuun. Itsellä on jo vauva-aika tältä erää ohi, mutta juttujasi on tosi mukava lukea. Blogisi on elämää täynnä oleva ja sinulla on hauska tyyli kirjoittaa:) Pidän siitä, että kerrot arjestasi realististisesti =)

  VastaaPoista
 55. Yhdellä arvalla mukana.Etsin tässä jokin aika sitten raskaus/mammablogeja ja törmäsin tähän blogiin. Siitä asti olen käynyt lueskelemassa :)Huomaan aina välillä, että kirjoitat sellaisia juttuja mitä olen itsekin pohtinut. Vauvamme ovat lähes samanikäiset:)

  VastaaPoista
 56. Mukana yhdellä arvalla! En kyllä millään enää muista, miten ensimmäistä kertaa päädyin blogiisi, mutta palaan aina uudestaan :)

  VastaaPoista
 57. Kahdella arvalla olen mukana. Mullakaan ei enää ole tarkkaa mielikuvaa siitä, että miten blogiisi löysin, mutta alku keväästä se joskus oli, kun vauvakuumeessa hain odottajien blogeja luettavaksi. Kuume on jo muuttunut omaksi odotukseksikin, mutta blogia on ollut kiva jäädä seuraamaan, koska teksti on äärimmäisen hyvin kirjoitettua ja on mielenkiintoista seurata vauvaperheen arkea ja miettiä, että mitenköhän tämäkin menee sitten meillä.Harvoin sitä tulee kiitettyä kunnolla bloggaajia, vaikka aihetta olisikin, eli siis oikein paljon kiitoksia mielenkiintoisesta, elämän makuisesta blogista, johon uskallat kirjoitta myös niitä negatiivisiäkin ajatuksia.

  VastaaPoista
 58. Yhdellä arvalla mukana.22v reilun 1v pojan bloggari äiti kirjoittelee :)

  VastaaPoista
 59. No minäkin sitten, yhdellä arvalla mukana!Nyt en muista ihan tarkalleen löysinkö sun blogin sillon kun ite vielä vauvakuumeilin vai sitten kun olin jo raskautunut. Jokatapauksessa joskus tämän vuoden alussa :) Koukutuin heti ihan jo siksi että oli kiva löytää jonkun tutun pitämä blogi ja toisekseen siksi että onhan tää ihan huippu! :)

  VastaaPoista
 60. Yhdellä arvallaLöysin blogisi "kaurapuuroa ja risukasoja" tai jotain sinne päin :) kevättalvella, kun odotin omaa huhtivauvaani. Jäin koukkuun. Olet taitava kirjoittaja!Virve

  VastaaPoista
 61. Yhdellä arvalla mukana.Olen 25-vuotias opiskelija Helsingistä. Odotan esikoistani syntyväksi maraskuussa. On tässä tullut kevään ja kesän mittaan (no okei, jo aika kauan ennen sitäkin...) luettua montaa aihetta liippaavaa blogia. En yhtään muista, moten juuri tänne olen alun perin löytänyt, jonkin toisen blogin kautta kuitenkin varmaan. Jo pidemmän aikaa on tullut käytyä. Tykätty siis on. =)

  VastaaPoista
 62. Alkuajoista asti olen seurannut mukana, kirjoitat rehellisesti niin hyvistä kun huonoista asioista, ja pidän kirjoitustyylistäsi =) Elämäntilanteemme on sama, vain lapsillamme on 2kk ikäeroa! Löysin blogin kaverini suosittelemana ;-) Kiitos antoisista lukuhetkistä!

  VastaaPoista
 63. Yhdellä arvalla mukana :)Mä löysin tänne ihan sun itsesi kautta, kun olit kommentoinut ja liittynyt mun lukijaksi :) Ja olen tykännyt! Monet tekstit ovat olleet kuin omasta suusta. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 64. Mukaan arvontaan. Juuri äsken ekaa kertaa blogiasi lueskelin kun lapsukainen vetelee kunnon sikeitä ihan pitemmällä kaavalla (ja juuri nyt sitten alkoi kitinä) ja tänne löysin ipanaisen kautta.

  VastaaPoista
 65. Mukana arvonnassa!Eksyin blogiin tällä kertaa Oi mutsi mutsi -blogin kautta, mutta olen tainnut vierailla ennenkin. Lisäänpä listaani niin muistan lukea useamminkin.

  VastaaPoista
 66. Kahdella arvalla mukana!Oon 04/2011 pojan äiti ja kirjoitan silloin tällöin leikkikerho -blogia. Löysin blogisi muistaakseni toisen blogin kautta. Kiinnostavat ja hauskat tekstisi koukutti mut.

  VastaaPoista
 67. Yhdellä arvalla mukana.Löysin blogisi toisen blogin kautta ja jäin lukemaan, koska tykkään kovasti kirjoitustyylistäsi :)

  VastaaPoista
 68. 1arvalla :)löysin blogisi "Oi mutsi mutsi" -blogin kautta :)

  VastaaPoista
 69. Kahdella mukana.Löysin tänne joskus, kun olit linkittänyt osoitteen kaksplussaan johonkin keskusteluun. Koukutuin tietenkin heti, koska itsekin oli silloin raskaana ja oli mukava lukea muun raskaana olevan kuulumisia.Tykkään blogissasi siitä, kun se on erilainen kuin muut vauvablogit. Kirjoitat enemmän sellaista asia/mielipidetekstiä kuin sellaista ainaista tänään teimme sitä ja tätä... Mielenkiintoisempaa luettavaa siis. Olet muutenkin niin taitava kirjoittamaan, että välillä olen ihan mustana kateudesta. :)

  VastaaPoista
 70. yhdellä arvalla mukana :)en muista yhtään mitenkä löysin blogisi joskus.. sulla on mahtava kirjoitustyyli ja kirjoitat muutenkin upeasti :) mielenkiintoinen blogi :)

  VastaaPoista
 71. Yhdellä arvalla :)Ja blogi on ihana. Ihania kuvia ja kiinnostavia juttuja TYKKÄÄN :) hyvä kirjoitustyyli....tekstit ovat kiinnostavia. Itselläni on pian 5kk täyttävä poika :)

  VastaaPoista
 72. Yhdellä arvalla mukana :) Löysin blogin toisen äiti-aiheisen kautta, kun tänne innostuin kirjottelemaan. Jäin koukkuun! :) Hyviä tekstejä

  VastaaPoista
 73. Moi. Luen toosi montaa eri blogia ja oon sit muitten blogilistoilta tannekin eksynyt :D Kivoja teksteja :)Kahdella mukana :D

  VastaaPoista
 74. Kahdella arvalla mukana! Voiko arpaonni osua kaksi kertaa peräkkäin..? ;) Saa nähdä!En muista mitä kautta sun blogiin eksyin, varmaan jonkun toisen vauvablogin sivupalkista. Ahkerasti luin jo raskausaikana kun olit muutamia viikkoja mua edellä. Vieläkin kiinnostaa lukea teidän arjesta kun tytöt on kuukauden ikäerolla :)

  VastaaPoista
 75. Yhdellä arvalla mukana ! Olen löytänyt blogisi toisten blogin kautta. Odotus- ja lapsi blogit ovat mieleeni koska ovat ajankohtaisia myös itselläni !

  VastaaPoista
 76. Yhdellä arvalla mukana. :) Löysin tänne jostain toisesta blogista (Verskin valtakunnasta tai Oi mutsi, mutsista varmaankin) ja lueskelen kiinnostuneena, koska a) pikkuvauva-arki on osa monen ystäväni elämää ja b) minulla taitaa olla vauvakuume (hys, ei saa kertoa kenellekään).

  VastaaPoista
 77. Odotan viimeisellä kolmanneksella esikoistani, tänne eksyin Enkeleitä onko heitä -blogin kautta. Täytyypä selata blogisi lopusta alkuun!

  VastaaPoista
 78. Yhdellä arvalla mukana! Löysin blogiisi jonkun toisen blogin kautta, jota en nyt tähän hätään muista. :D

  VastaaPoista
 79. 1 arvalla mukana. Toisen blogin kautta löysin tänne

  VastaaPoista
 80. 1 arpa mulle! Tykkään lukea lapsiaiheisia blogeja, itsellä kohta puolitoistavuotias villikkopoika. Olen löytänyt blogisi muistaakseni joidenkin toisten blogien linkkien kautta.

  VastaaPoista
 81. Yhdellä mukana!! Löysin blogiisi jonkun vauvalehden kautta, olit siellä haastateltavana. Ja mukana oon roikkunu siitä asti, ihana blogi!! Sulla on ihana tyyli kirjottaa, kivasti tekstiä ja kuvia. :) PP81

  VastaaPoista
 82. Kahdella arvalla mukana! :)Löysin blogisi muistaakseni jonkin toisen blogin kautta, jokin aika sitten. Täällä lueskelee 19-vuotias tyllerö joka haaveilee omasta kääröstään kovasti. Sinä kirjoitat mielyttävää tekstiä, jota on aivan mahtava lukea! :)

  VastaaPoista
 83. Yhdellä arvalla mukana koska oma blogi muutoksen edessä.Ei mitään muistikuvaa mistä oon sun blogiin löytänyt joskus aikaa sitten! Nää pikkulapsiajat on aika sumuisia muutenkin. Imetysdementia vaivaa :).Sulla on ihana blogi joka piristää päiviä. Jatka siis samaan malliin!Oon 23v. kahden lapsen äiti espoosta. Muutettiin tänne mummonmökistä aika läheltä reilu kuukausi sitten. Uutta blogia aloittelen (ja vanhaa päivittelen laiskasti) kunhan pääsen arkeen taas kiinni.Kolmannestakin alan pikkuhiljaa haaveilemaan (hullu!) nyt kun pahin sumuvaihe on ohi :D. Lapset nyt siis 1v 11kk ja 7kk. EHKÄ sitä vielä hetken malttaa :PIhanaa syksyä sinne!

  VastaaPoista
 84. Yhdellä arvalla mukana :)Oon seurannut sun blogia siitä asti kun se oli vielä kaurapuuroa ja sydänääniä. Etsin silloin raskausaiheisia blogeja ja löysin linkin muistaakseni oi mutsi mutsi-blogista. Tykkään hirmusesti sun kirjotustyylistä ja jutuista, mutta oon ollut tosi huono kommentoimaan. Mulla on Helmiä kuukauden nuorempi tyttö, joten samat aihepiirit kiinnostaa täälläkin :)

  VastaaPoista
 85. Yhdellä arvalla mukaan. Taisin klikkailla tänne toisen blogin kautta ja vakilukijaksi jäin :)

  VastaaPoista
 86. Tulin blogiisi ensikerran toisen blogin kautta. Kiinnostavia juttuja täältä löytyy paljon!Täällä kirjotuksiasi lueskelee 27 vuotias 2-vuotiaan äiti, joka onnellisesti kantaa uutta tulokasta vatsassa :)Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 87. Osallistun arvontaa! Blogiisi eksyin jonkun toisen blogin kautta ja jäin seurailmaan :)T:Ilona

  VastaaPoista
 88. Osallistun kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 89. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan :)Joskus päädyin jonkun toisen blogin kautta tänne ja jäin seurailemaan. T. Iipitin

  VastaaPoista
 90. Yhdellä arvalla mukana. Itse löysin juuri blogisi Epätodellista todellisuutta-blogista, ja näin nopealla vilkaisulla vaikuttaa hyvältä blogilta, ja lisään itseni lukijaksi :)

  VastaaPoista
 91. Yhdellä arvalla mukana. Olen 17-vuotias Espoossa asuva 2-kuukautisen pojan äiti. Olen seurannut blogiasi jo pitkään, joten en muista mistä löysin, varmaankin toisen blogin kautta. :)- Vrau

  VastaaPoista