Social Media Icons

perjantai 9. syyskuuta 2011

Väliaikatiedote

2 kommenttia Share It:
Paras aika sairastua on silloin, kun lapsi saa rokotteita. Koska ärtyneenä huutavaa lasta kaikkein mieluiten rauhoittelee nenän niistämisen ja kuumeen mittailun välissä. Helmillä nousi tietenkin rokotuksen jälkeen kuume, tietenkin. Minä olen flunssassa, tietenkin. Ja H. on lähdössä viikonlopuksi sorsajahtiin, tietenkin.
Nyt kun rokotuksen aiheuttamasta kuumehorroksesta on päästy, on nappula henkeä täynnä kuin kaljapullo. Tietenkin silloin kun omat aivot on syväjäässä ja korjaussarjana on vain sitteri, kasa helistimiä ja särkylääkettä.
Palaan linjoille flunssan väistyttyä takavasemmalle. Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Flussaa on nyt liikkeellä... Pikaista paranemista sinulle ja toivottavasti muu perhe, erityisesti Helmi, säilyy terveenä! Nyt jos koskaan on hyvä hetki hyödyntää isovanhempien olemassaoloa, jos ovat joskus apuaan tarjonneet tiukan paikan tullen, että saat sinäkin levätä. Esim. itsellä omat vanhemmat tekevät meille ruuat valmiiksi ja vaikka käyttävät lapset pihalla/vaunulenkillä vanhemman sairastaessa. Pieni apukin on jo kultaa kalliimpaa. Mutta jos apua ei ole juuri nyt saatavilla, kovasti tsemppiä ja jaksamista! Hyvää viikonloppua sinullekin perheinesi!

    VastaaPoista
  2. Nyt sanot sille miehelles, että sorsajahti saa jäädä! Tsemppiä :)

    VastaaPoista