Social Media Icons

tiistai 20. syyskuuta 2011

Sovinnollista

9 kommenttia , , , Share It:
 
 


H. osaa olla oikea mäntti. Inhottava ja ärsyttävä. Mutta yleensä oikein ihana ja söpö, rakastettava yksilö. Tänään aamulla hän ei ollut.

Väsyneenä asiat saavat kummallisia mittasuhteita ja vihoissaan yksi jos toinenkin huutelee törkeyksiä. Miksi tuolla on aikaa lillua puolitoista tuntia suihkussa muttei aikaa tyhjentää tiskikonetta? Miten vaikeaa on sulkea vessanpöntön kansi? Tai huuhdella hammastahnanjäämät lavuaarista? Ja jos sanoit, etten tee kotona mitään, niin eläisitpä päivän minun arkeani.... Pian ollaankin jo siinä pisteessä, jolloin oikeanlaisesta riitelystä annetut ohjeet unohtuvat, lasit rikkoutuvat lavuaarissa ja jumppapallo ynnä leikkikaari saa kyytiä. Toinen painuu ovesta ulos. On paha mieli. Ketuttaa. Jään nukuttamaan lasta parvekkeelle ja meinaan nukahtaa itsekin.

Iltapäivällä, tunteiden tuuletuttua tapaamme taas. H. kukkakimpun ja Kalevala-korun kanssa. Hän ostaa kaupasta herkkujani, mozzarellatikkuja ja aurajuustoa. Materialistinen minäni on jo miltei sulaa vahaa. Sitten hän sanoo, kuinka toivoo minun muistavan, että hän rakastaa ja pitää minua tärkeänä niinä huonoinakin päivinä ja hetkinä, jolloin ei itse ole paikalla. Hän lupaa auttaa enemmän ja olla läsnä, kuunnella ja ymmärtää. Ihana mies.

9 kommenttia:

 1. Täälläkin on vähän samaa havaittavissa. Valot jää päälle lähtiessä kotoa, kaappien ovet on auki, tiskit ja roskat pöydillä... Listaa vois jatkaa aika pitkään.

  VastaaPoista
 2. Melkein kyynel tuli silmään, kun toi loppu oli niin ihana<3 :) :D

  VastaaPoista
 3. oi että!! sulla on kyllä ihan täydellinen mies :) sun blogi on muutenkin vaan niin käsittämättömän loistava, tällänenkin joka suunnittelee lapsen saamista 10 v päähän jaksaa lukee tätä, ja kevyesti jaksaakin! kirjotat niiin sujuvasti ja näitä sun juttuja on tosi tosi kiva lukee. tsemppiä! :))

  VastaaPoista
 4. oi! oon jotenkin yliherkkä kaikelle söpöysjutuille ja aloin tietty heti vetistelemään täällä. ja komppaan edellistä, että tästä blogista on tullut yksi ehdottomista suosikeistani ,vaikkei olekkaan lasta (vauvakuume kyllä kasvaa jotenkin aina päivä päivältä..)Kirjoitat hyvin ja aidosti sekä arvostat ihanasti jokaista pikkuasiaakin. :)kivaa loppuviikkoa!-henu

  VastaaPoista
 5. Meillä oli maanantai aamuna hyvin samankaltainen episodi, vaikka omalta kohdalta ärsyntymistä korosti raskaushormoonit. Noh, mies tuli illalla takaisin kolmesta ruususta tehdyn kimpun kanssa ja toi myös pussin Omareita, joista oon jankuttanut vaikka kuinka kauan mutten ole ostanut. Kyllä täytyy tuolle omalle miehelle hattua nostaa, että jaksaa mua niinkin hyvin kuin tällä hetkellä jaksaa.

  VastaaPoista
 6. Ensi kerralla kun riitelen toisen puoliskoni kanssa, jätän tämän postauksen ''ihan vahingossa'' auki konelle!!

  VastaaPoista
 7. Aww :) Meilläkin mies on aika taitava lepyttelijä. Jokunen aika sitten olin valmis riidan jälkeen hakemaan jo eroa :D kun mies lähti keskellä yötä ostamaan tupakkaa. Oli siellä huoltoaseman pihalla ryöstetty puukolla uhaten, eikä todellakaan ollut sen jälkeen puhettakaan, että mies olisi nukkunut sohvalla.

  VastaaPoista
 8. Voi, mä olen koskettanut jengiä täällä. ;)eeeeee & yhdessä ja erikseen, voi kiitos! Viimeaikaisen astetta keljummaksi käyneen palautteen jälkeen on kiva kuulla jotain positiivista. Kiitos, kiitos teille, piristitte mun päivääni! :-)Liisa, teepä se! Lepyttely on parhautta. Mä tosin olen yleensä se, joka jää peräänkuuluttelemaan niitä sovintolahjoja...LauraR, trust me, viimeistäänkin synnytyksen jälkeen ymmärrät, että kaikki tuo on VÄHINTÄÄNKIN oikeutettua. Olettehan molemmat samassa veneessä, joten anna mennä vaan ;)Sini, mä harrastan myöskin näitä teatraalisia pakkaan sun kamat-performansseja kun oikein suututtaa. Tuollaisen kokemuksen jälkeen sitä varmastikin miettii, mikä on oikeasti tärkeää. Nousi itsellekin ihan pala kurkkuun, huh.

  VastaaPoista