Social Media Icons

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Rock my world

4 kommenttia , , Share It:Meille kotiutui leikkikaaren moderni versio kasikytlukulaisen muovisen Fisher Pricen tilalle muutama viikko sitten. Keltanokkana ja vauvahorroksessa en ihan heti tajunnut laittaa siihen leluja roikkumaan, koska Helmille se kelpasi ilmankin. Pieni minimalisti katseli mielellään sinipunaraitaisia, tyhjinä töröttäviä kangaskaaria, ja kun salkkarien mainostauoilla virittelin muovikilluttimia rakkauden hedelmämme silmien iloksi, päätti papana heittäytyä selältä vatsalleen. Ja vatsallaan hän viihtyykin, ainakin pieniä hetkiä. Kiittämättömyys on maailman palkka. Selällään hengailleessaan uuden leikkikaaren lelut ovat mitä mainiointa katseltavaa. Ihan superhienoa on, jos ravistelen molempia kangaskaaria, niin että leluista kuuluva helinä ja kolke yltyy kovaksi. Rock my world!

Lattialta kuuluu iloista jokellusta ja töminää. Tulee haikea olo. Sinäkö se siellä olit? Sinäkö olit vuosi sitten vain pieni papana mahassani, josta minulla ei ollut aavistustakaan? Nytkö jo potkit vauhtia selälläsi maaten, kun vielä kesällä potkit minua?

4 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana pikkuinen! Kylläpä meilläkin oli tuo lelukaari suuri hitti ja vieläpä tosi pitkän aikaa!

  VastaaPoista
 2. Mun oli pakko lukea sun blogi alusta loppuun saman tien. Jotenki en malttanu mennä nukkumaan. Ittellä ei oo vielä lasta mutta vauva kuume on kova. Mies ei oo viel lämmenny :D mulla tuli jotenki kuitenki susta mieleen itteni. Ollaan alettu seurustella mieheni kans samoihin aikoihin ku te. Itte olin 14 ja se 15. En osaa jotenki selittää miten muistutat mua mutta jotenki toi sun luonne on tosi samanlainen ku mulla. Sait todellakin taas uuden lukijan lisää. Toivottavasti jatkat kirjottelua vielä. Jaksamista pimeisiin syysiltoihin!-N, -91, Vaasa. :)

  VastaaPoista
 3. Heip,halusin vain tulla sanomaan, että blogisi on tosi mukavaa luettavaa. Olet ehkä iältäsi nuori, mutta teksteistäsi huokuu sellaista kypsyyttä, jota ei ainakaan minulla sinun iässäsi ollut - tai en ainakaan muista sitä. :) Lisäksi kirjoitat hyvin. Olen itse (vielä) lapseton, mutta on tosi avartavaa lukea nuoren äidin ajatuksia. Tyttösi on söpö. Hän saa tulevaisuudessa olla ylpeä nuorekkaasta äidistään - lapsistahan on hurjan jännää ja siistiä, jos jollakulla on nuoret vanhemmat. :)Kaunista syksyä! Toivottavasti jatkat blogin pitämistä vielä pitkään.-Susse

  VastaaPoista
 4. Heipparallaa (: minäkin olen eksynyt näihin odotusblogien maailmaan enemmän ja vähemmän vauvakuumeissani :D ja törmäsin sinun blogiisi ja oli pakko nyt kommentoida, kun blogisi saa minut hyvälle tuulelle ja sai myös minut innostumaan bloggaamisesta (: tosin täysin alkumetreillä mennään ja taidan tosiaan vielä kirjoitella ihan itselleni, näkyyhän ne julkisesti, mutta anyway, oli pakko kirjoitella kun on niin hyvä blogi sinulla (=!

  VastaaPoista