Social Media Icons

perjantai 2. syyskuuta 2011

Lempinurkka

4 kommenttia , , , Share It:

 '
Tiedättekö, kun kodissa on jokin paikka, josta erityisesti pitää? Tai jotain sellaista, mistä on aina haaveillut?
Minä olen aina haaveillut hämärästä, valaisimella valaitusta lukunurkkauksesta. Siellä olisi pieni mutta muhkea tuoli, jonka pehmusteen vanu on jo kasautunut pieniksi palloiksi. Ja tietenkin ihana jalkalamppu, ei muuta.
Mutta koska kaksiomme on aika avonainen, ei nurkkia riitä nojatuolille. Ja H. inhoaa lattiavalaisimia, joten se siitä, vielä. Saadakseni palasen jotain ihanaa, palasen nurkkaa, päätimme (päätin) käyttää H:n isoisoäidin vanhaa koivuista "viinakaappia" (siinä käytössä se oli) puhelinpöytänä. Siinä siis ladataan kännykät. Koska kyseessä on puhelinpöytä, pitää siinä olla ei-matkakäyttöinen puhelin. Sen pihistin äidiltäni, joka pitää vanhasta tavarasta. Olympiavuoden 1952 Oka-elintarvikemainosjulisteet ovat nekin äidiltäni, joka bongasi ne divarista kolmen ja puolen euron huikeaan kappalehintaan. Kehykset ovat äitiyslomalaisen ja opiskelijan budjettiin sopivat ikealaiset, 12,95e/kpl. Siniraidallinen puuvillamatto (250cm) tarttui mukaan viidellätoista eurolla Citymarketista.
PS. Wc-kyltti vartoo seuraajaa nurkan valmistuttua.


Löytyykö teidän kodistanne paikka, josta pidätte erityisesti? Mikä ja miksi?

4 kommenttia:

  1. Musta puhelin on (oli) isäpuolesi omaisuutta. Helmin "mur-mur"

    VastaaPoista
  2. Voih, tiedän! Asuin 2,5 vuotta yksiössä ennen kuin muutin exäni kanssa yhteen.. Minulla oli vähän tilaa ja aina haaveilin omista kunnon sisustusmahdollisuuksista.Nyt minulla ja pojalla 61 neliön kaksio ja minulla olohuoneessa sellainen nurkka, joka aina tuo mielihyvää kun sinne katselen :D <3 Jotenkin se nurkka on vaan niin täydellinen, juuri minun tyyliseni ja haaveilemani kohta kodissa..Eteiseen piti alun perin tulla yksi iso (teko)kasvi ruukussa, ja kaikkea oli unelmissa, mutta se on jäänyt toteuttamatta.. Ehkä sitten joskus sitä saisi.. Tai no, kohtahan me joudutaan jo muuttamaan isompaan, kun poika tarvitsee oman huoneen.Ps. Ihana on sinunkin nurkkauksesi, katselin juuri kirpparilla muutama päivä sitten ikivanhaa puhelinta ja mietin, osaisinko koskaan hyödyntää sitä missään, itse ajattelin sitä eteiseeni, mutten olisi osannut sitä noin hienosti laittaa sisustuksee sopivaksi.. :)Itselläni tyyli "vanhaa ja uutta sekaisin", tykkään vanhoista ja rapistuneista tuoleista sisustuksessa erityisen paljon :D Yksi juuri lempinurkassani..

    VastaaPoista
  3. Murri, en alkanut tässä viilaamaan pilkkua perhesuhteista, isäpuoli on samaa pakettia. ;)Ano, aika samassa koossa meidän asunnon kanssa. Asuin itse aiemmin opiskelija-asunnossa ja siellä jos jossain oppii arvostamaan TILAA! Niinkuin varmasti yksiössäkin, ne kun harvemmin ovat kauhean kookkaita . :D Pidä kiinni sisustusunelmista! Sitten kun se täydellinen ehdokas osuu silmiin kaupassa alekorissa, voit perustella, että tämä on ollut suunnitteilla jo pitkään ;)Mäkin tykkään sekoittaa uutta ja vanhaa. Tuo nurkka tosin on vaan vanhaa. :DAnniina, iso kiitos!

    VastaaPoista