Social Media Icons

lauantai 3. syyskuuta 2011

Hei, se soi!

9 kommenttia , Share It:

Turhakkeeksi ja esikoisäitien must have (koska se niin söpö)-hankinnaksi haukuttu mobile saa meiltä kehuja siinä missä lelukaarikin. Jo pelkästään pään yläpuolella roikkuvat koirat ja lehmät (tai meidän kesken lässyttäen hauvat ja ammut) ovat jotain ylitsepääsemättömän kiinnostavaa. Lisäpojoja saa, kun vääntää nupista musiikkia ja roikkuvat eläimetkin alkavatkin kiertää kehää. Täähän on aivan mahtavaa! Kirpparilta viidellä eurolla investoitu mobile on osoittautunut äärimmäisen näppäräksi viihdykkeeksi Helmille siksi aikaa kun täytän pesukonetta, petaan sänkyä tai imuroin. Me likes!

Sanottavaa mobilesta tai muusta superista vauvalelusta? Antakaa palaa!

PS. Muistakaahan osallistua arvontaan!

9 kommenttia:

 1. Meilläkin on mobile, se on asennettu hoitopöydän yläpuolelle. Hoitiopöydässä on reunat, joten voin helposti laittaa siinä vieressä vaikka pyykit kuivumaan ja poika naureskelee pyöriville eläimille. Tää on todella mahtava keksintö. Pistettiin tilaukseen myös leikkimatto jossa näitä leluja myös roikkuu! Suosittelen siis molempia :) Niin ja meidän poika kun iltaisin saa näitä raivareita, kummasti rauhottuu kun laitan mobilea ihmettelemään.

  VastaaPoista
 2. Meillä on leikkimatto oottelemassa tuolla ja siinä just semmoset kaaret, ja se oli iskä-to-be:n mielestä jo niin jännä että eiköhän se muksuakin kiinnosta :D Samoin saatiin pinnikseen kiinnitettävä lelu, jossa roikkuu kaikkea siistiä. Mun mielestä mobileja ja vastaavia mollataan ihan turhaan, ainakin jokaikinen sukulaisten vauva on niistä tykännyt. (Ja siksipä meillekin niitä on kertynyt jo pari :D)

  VastaaPoista
 3. meillä oli semmonen mobile mistä tuli musiikkia ja kattoon kuvioita ja toimi vielä kaukosäätimellä..ei vaan lasta miellyttäny tai tais olla vika siinä et ei voinu sietää että joutuu olee sängyssä..leikkimatto oli meillä pop samoin kun semmonen maurikunnas rengas jossa oli kiva opetella esim istumaan..päälle sai lelukaaren myös.nyt 1-2weenä legot on ollu TOSI POP:)

  VastaaPoista
 4. Meillä on vauvalla ikeasta ostettuja pehmohedelmiä, ne on aika kova juttu. + hedelmäkoria voi käyttää konttauskypäränä tarpeen tullen

  VastaaPoista
 5. Voi, kun toinen on NIIN INNOISSAAN!! Ja tosi suloinen asu neidillä <3

  VastaaPoista
 6. Meiltä löytyy sekä mobile että leikkimatto. Vasta viime viikkoina on pään päällä heiluvat härpäkkeet alkaneet kiinnostamaan, joten mobile on vielä jäänyt erittäin vähälle käytölle. Mutta koska leikkimaton lelut kiinnostaa yhä enemmän, niin varmasti tulee mobilellekin tulevaisuudessa enemmän käyttöä.

  VastaaPoista
 7. Itse sain pinnasängyn kaupanpäälle mielestäni aika ruman mobilen ja elin siinä harhaluulossa, ettei lapseni edes pitäisi koko kapistuksesta.Noh, todellisuus olikin toinen ja tuolla tuo tyttö taas selittää mobilesta roikkuville pehmoelukoille jalat heiluen! :)Itseäni vaan haluttaisi joku kauniimpi mobile, mutta ei liene järkeä enää uutta ostaa kun tyttö on kuitenkin "jo" neljä kuukautta..

  VastaaPoista
 8. Ai niin, leikkimatto löytyy myös ja siinä tyttö viihtyy kanssa,tosin pinkoo nykyisin kovaa vauhtia ulos matolta..:DLisään vielä, että tuo mobile alkoi kiinnostaa alle kuukauden ikäisenä virkeää tyttöä!

  VastaaPoista
 9. Meillä hommattiin mobile odotusaikana juuri siitä syystä "että se on niin söpö!". Aika vähällä käytöllä on vaikka poika siitä innostuukin. Itseasiassa mobile on nykyään jalkopäädyssä koska nukuttamisesta ei tulisi yhtään mitään mobile nokan edessä! :D

  VastaaPoista