Social Media Icons

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Sunnuntai ja maailman paras ostos

3 kommenttia , , , , Share It:
Armyn vihreä t-paita Benetton, farkkuhaalarimekko H&M, sukkahousut Bogi


Kymiläisen säästäväiseen tapaani kitsastelin kun sitterin oston aika koitti. Kirpparilta parilla eurolla ostettu siisti sitteri kelpasi vain tuoliksi, sillä olohuoneen pehmeän mattomme päällä se ei keinunut laisinkaan. Siksi istuinkin illat pitkät televisiota katsellessani jumppapallon päällä pomppien, lapsi olkapäällä.
Oi mutsi mutsin innoittamana päätin minäkin hankkia omani Baby Björnin 1-2-3-sitterin. Todella pieneen tilaan taittuvan, idioottihelposti säädettävän ja lastenlääkärien kehittelemän ergonomisen babysitterin josta riittää iloa pitkäksi aikaa. Tänään tätä kokeillessamme en voisi olla tyytyväisempi. Ensimmäinen oikea nauru helähti ilmoille, kun tökkäsin sitteriin vähän vauhtia. Juttu luistaa ja hymyjä satelee. Tämä on ihana!
Ystäväiseni Minna löysi tämän sitterin kirpparilta viidelläkympillä ja nappasi sen sieltä mukaansa minua varten. Kiitokset vielä ihanalle Minnalle!

3 kommenttia:

  1. ole hyvä vaan ja kiva kun olitte Wilin juhlissa! Helmi on niiiiiiiin söpö!

    VastaaPoista
  2. Ja tuo vekotin on ollut meillä ihan korvaamaton! Toivottavasti Helmikin tykkää yhtä paljon ku tää meidänn tyyppi. Mä mietin niitä päiviä, tän päiväseen tekstariin viitaten.

    VastaaPoista
  3. Mulla oli Kaapolle joku susiruma, nallekuvion väritetty sitteri. Käytössä se oli hyvä tosi hyvä, mutta näkönsä vuoksi se oli pakko vuora harsoin ja peitoin :)Tälle uudelle sitten hankittiin BB uusin Balance ja vielä special edition retro kankain. Sekä lelukaari, tottakai. Noh, tyyppihän ei suostu sitterissä istumaan 30 sek kauempaa... Kiva.:D

    VastaaPoista