Social Media Icons

tiistai 2. elokuuta 2011

Piilossa, kirpparilla

8 kommenttia , , , , , , Share It:

Itse kuulun siihen tavaroilla hifistelevään ryhmään, joka haluaa rytkyjä löytyvän joka lähtöön, mutta lompakko kärsii kroonisesti anoreksiasta. Paras ratkaisu tähän mahdottomalta kuulostavaan yhtälöön on löytynyt kirpputoreista. Harmikseni lastentarvikekirpputorit(kin) pursuavat usein tyydyttävän kuntoista, kammottavan näköistä (ylihinnoittelua unohtamatta) ysärijysäripotkaria, jota ei pukisi lapselleen päälle edes tuomiopäivänä.


Viime viikolla kaverini vinkkasi Helsingin Vuosaaressa toimivasta, suhteellisen pienestä lastentarvikekirpparista Piilosta, josta löytyy yllin kyllin merkikästä laatuvaatteita ja tarvikkeita. Ja toimiipa Piilossa myös kestovaippalainaamokin, eli kestoja pääsee kokeilemaan ennen ostopäätöstä nimellistä korvausta vastaan. Kaverini tiesi kertoa, että ysärejä tuttapotkupukuja ei täältä juurikaan löydy. Me likes!
Itse bongasin Himmulle Benettonin paitoja muutaman, safarimekon, farkkulappuhaalarimekon, kesämekkoja muutaman... Kassillinen tavaraa (ihanaa vaatetta!) maksoi 15e, vaikka joukkoon oli eksynyt myös merkikkäämpiäkin mekkoja.

Piilossa myydään myös ihania Ikasyrin kankaita ja ompelutaidottomille (minulle) on tarjolla niistä käsintehtyjä valmiitakin tuotteita.

Piilon kotisivuille pääset tästä linkistä.

Myllypurossa ja Petikossa toimiva Rok Clothing-2hand-lastenvaateliike on vielä korkkaamatta (EDIT: Rok Clothing Myllypuro on sulkenut ovensa joulukuussa 2011). Vantaan Rekolassa toimiva Villa Lyhty on hyvä sekin. Tiedättekö muita hyviä lastentarvikekirpputoreja pääkaupunkiseudulla tai sen välittömässä läheisyydessä?

8 kommenttia:

 1. Jotenki oon ajatellut sut semmokseks retro-fani-mammaks. :D Kaikkihan niitä on nykyisin. Paitsi minä. Ja minä sitten en tahdokaan löytää nättejä - ja käytettyjä - vaatteita mistään. :(

  VastaaPoista
 2. En oo ennen kommentoinu vaikka oon lukenu sun blogia jo jonkun aikaa ennen himmun syntymääkin:) ihanaa että jaksat vielä kirjottaa vauvan syntymän jälkeenkin, kun monet tuppaa lopettaa tai vähintäänkin harventaa postauksiaan paljon, kun vauva on syntynyt. Lopettamiseen on tietysti monia ymmärrettäviä syitäkin... Mutta kivaa että sä kirjotat:)!Sulla on siis tosi kiva blogi ja on mukava kun postauksilla on aina joku aihe tai asia (vaikka se vaipasta löytyvä tavara sitten:D) eikä ne oo sellaista yleistä toistuvaa tylsää höpötystä päivän kulusta..

  VastaaPoista
 3. Kumpulan Vekarakirppis!t.s

  VastaaPoista
 4. Kaivokselassa on tällainen http://kirpputorijane.nettisivu.org/Sieltä olen löytänyt ihan kivasti (vielä syntymättömälle) vauvalle.

  VastaaPoista
 5. Vekarakirppistä tulin minäkin suosittelemaan, käyn sieltä aina tekemässä huikeita löytöjä. :)Aiheesta on postauskin tontillani Babyguide-kisan yhteydessä: http://visuaalisestivaativa.blogspot.com/2011/06/babyguide-vekaroita-vaunuja-ja-vinkeita.html

  VastaaPoista
 6. Ihanaa oliskin löytää hyvä kirppis josta voisi tehdä ihania löytöjä! Olen ollut aina huono kirppisihminen (ts. en löydä ikinä mitään...). Muutenkin vauvan ja taaperon kanssa kirpputorejen ahtaisiin väleihin lähtö ei houkuttele. :/

  VastaaPoista
 7. " Myllypurossa ja Petikossa toimiva Rok Clothing-2hand-lastenvaateliike on vielä korkkaamatta. ".. Mä olen Tuusulan Rokissa vieraillut muutamankin kerran, aivan mahtavia vaatteita hyvään hintaan! Ja aivan huippua missä järjestyksessä ne on liikkeessäkin esillä! :)

  VastaaPoista
 8. Kruunukirppu Krunikassa ja Pieni Ihminen Arabianrannassa.

  VastaaPoista