Social Media Icons

torstai 1. syyskuuta 2011

Handsfree

2 kommenttia , , Share It:
Olen miettinyt kantoliinailua monet kerrat. Toisilta se näyttää sujuvan niin luontevasti, kunhan vain kietaisevat sieltä, täältä ja tuolta, pyyhkäisevät otsaansa ja lähtevät kuolaava lapsi rinnassaan kiinni shoppailemaan. Itse olen koettanut sitoa trikooliinaa lukemattomia kertoja, enkä voi käsittää, miksi puhutaan lyhyistä, keskipitkistä ja pitkistä liinoista - ne kaikki kun on kilometrin mittaisia! Sitominen on ollut vain kuumaa ja tuskastuttavaa. Project Mama-blogin kirjoittaman Katjan saaman kantoliinavalistuksen jälkeen pelottaa avata suutaan kun kyseessä on jollain tapaa lapsen kantaminen käyttäen handsfreetä.

 Kuva täältä.

Tänään kantovälineettömyysarkkuun iskettiin viimeinen niitti, kun kannoin ahtaassa Tiimarissa huutavaa lasta makuupussissa ja toisella kädellä yritin samanaikaisesti shoppailla ja työntää vaunuja. Kun tulin kotiin, laitoin tilaukseen Tulin neliöliinan ja Oi mutsi mutsin suositteleman rengasliinan Ipanaiselta.
Odotukseni neliöliinan suhteen ovat korkealla, sillä sidonta on idioottivarma joskaan ei lapsi(blondi)lukoton ja Helmi viihtyy pääasiassa pystyasennossa könöttäen.
Käyttökokemuksia minulta saatte, kunhan pakettikortti kolahtaa postiluukusta. Mutta jos jollakulla on tähän huutavaan topiciin jotain sisältöä, avatkoon sanaisan arkkunsa!

2 kommenttia:

  1. Kantoliina on kätevä peli. Tosin ensin ostin joustamattoman, joka oli aivan liian hankala käyttää näin pienellä (9 vkoa). Se oli myös pirun kuuma ja mä hikoilin kuin pieni sika (samoin neiti), kun sitä yritin käyttää. Hän myös parkui kuin suuressakin hädässä. Ehkä ennenmainituista syistä? :-)Sitten vauvahierontakurssilla pääsin kokeilemaan trikoista liinaa ja rengasliinaa. Vakuutuin niistä niin kovin, että huusin sellaiset heti Huto.netistä kolmanneksen hintaan ovh:sta. Olen nyt asiasta täysin vakuuttunut. Nyt vain pitää vielä vakuuttaa tuo rakas ipana liinailun hyödyistä.

    VastaaPoista
  2. Mä yritin Huuto.netiä tutkailla, mutta en millään löytänyt mieleistä kuosia/väriä. Mulle tulee rengaskantoliina tummanruskeana ja neliöliina kokomustana. Olen niin värikäs tyyppi, kertakaikkiaan!Ootko käyttänyt rengasliinaa pidempiäkin aikoja? Mä olen ajatellut sitä sellaiseksi hätävaraliinaksi, mutta mietin, kuinkakohan selkä jaksaa sellaisessa, on kuitenkin toispuoleinen sidonta...

    VastaaPoista